O nás

OBJEDNÁNÍ
V případě jakýchkoliv potíží s online objednáním nás prosím kontaktujte na tel. čísle:+420 603 220 640, případně prostřednictvím mailu: info@fyziomk.cz.
O nás
Telefonní číslo
Názory o lékařích (129)
Olga
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
S návštěvou jsem velmi spokojena. Jednaní p.Schwarzové bylo velmi příjemné a mohu všem pacientům vřele doporucit.
Hana
Návštěva ověřená
dobrá komunikace,kvalita ošetření,ochota, dodržení smluveného času,
pozitivní výsledek léčby
Daniel
Návštěva ověřená
Sympatická fyzioterapeutka. Při každém zákroku a cvičení vše vysvětleno. Došlo ke zlepšení stavu.
Michaela E.
Návštěva ověřená
Paní Michaela je člověk na svém místě. Vše skvěle vysvětlí a pomáhá
Jiří
Návštěva ověřená
Velmi spokojen příjemné prostředí i jednání od p. Schwarzové
poradila další léčbu i kontakt na lékaře
Miroslava
Návštěva ověřená
Přesnost na objednanou hodinu,Kristýnka příjemná,vše vysvětlila,zdůvodnila problém.Pomoc s odblokováním včetně jehliček.Děkuji.
MF
Návštěva ověřená
Návštěva fyzio pomohla upravit dlouhodobou bolest.
Kateřina
Návštěva ověřená
Skvělý a trpělivý přístup, rychlá odpověď na dotaz i mimo ordinační hodiny, viditelné zlepšení stavu, podpora v BF obuvi, diporučení konkrétních značek.
Iri Štětková
Návštěva ověřená
Paní fyzioterapeutka je velmi empatická a opravdu má zájem pomoci a důkladně pochopit problém. Je vidět, že používá moderní metody a je obeznámená s nejnovějšími výzkumy v oboru.
Tea
Návštěva ověřená
Skvělý přístup, ochota pomoci, pěkná ordinace s hračkami, výborný přístup k dětem… doporučuji
Zubní lékařství zdravotnická zařízení Plzni
Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Plzni