O nás
OBJEDNÁNÍ
V případě jakýchkoliv potíží s online objednáním nás prosím kontaktujte na tel. čísle:+420 603 220 640, případně prostřednictvím mailu: info@fyziomk.cz.
O nás
Telefonní číslo
Názory o lékařích (182)
Dominika
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Paní Mgr. Michaela Spilková je naprosto skvělá fyzioterapeutka! Docházíme k ní s oběma dětmi, je velice trpělivá a chápavá, děti umí zaujmout tak, že vesele spolupracují, cviky jsou pro ně zábavné. Všechny rady, které jsme dostali, dávají smysl, jsou využívány moderní metody, při každé návštěvě je využit podoskop. Komunikace je snadná, bezproblémová a svižná i mimo ordinaci. Moc ráda doporučuji!
Markéta
Návštěva ověřená
Podrobná diagnostika problému, detailní vysvětlení jednotlivých cviků, trpělivost a empatie. Děkujeme.
Simona
Návštěva ověřená
Velmi příjemné prostředí i komunikace, podrobné vysvětlení problému a následného cvičení
Jana
Návštěva ověřená
Zatím jsem spokojená, ale jsme lteprve na začátku
Musím hlavně poctivě cvičit dle pokynů mé fyzioterapeutky.
Milan
Návštěva ověřená
Naprosto skvěle vse , od prostupu až po účinnost .
AŠ
Velmi vstřícná, empatická.
Cenné rady pro výběr .
O.Ch.
Návštěva ověřená
Skvělá fyzioterapeutka, která své praci opravdu rozumí. Vřele doporučuji všem ve svém okolí.
Monika
Všechno super vždy jsme velmi spokojeni . Dekujeme
Mirka
Návštěva ověřená
Fyzioterapeutka je velmi příjemná, vše srozumitelně vysvětlila. Oceňuji její profesionální, ale i lidský přístup. Dceři se hned po první návštěvě ulevilo od bolesti. Určitě doporučuji.
Vilém Roth
Návštěva ověřená
Skvělá komunikace a přístup, výborný výsledek, odcházel naprosto spokojen
- Zubní lékařství zdravotnická zařízení Plzni
- Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Plzni