O nás
Hlavním cílem naší práce je pomoci klientům uvědomit si, že neexistuje jeden konkrétní cvik nebo zázračná technika, která je zbaví bolesti a potíží jako mávnutím kouzelného proutku. Na základě komplexního vyšetření Vám pomůžeme porozumět vašemu problému a společně najít jeho řešení.
- Podoskop
- Podocam
Služby
Specialisté
Galerie

Názory o lékařích (20)
Michal S.
Měl jsem zablokované nebo vymknuté žebro, velmi bolestivé, už po druhé návštěvě obrovské zlepšení, nyní úplně odstraněno, výborná terapeutka, komunikativní, mohu jen doporučit
Michaela Drahotova
Skvělá komunikace i užasný přístup k dětem.Rádi se vracíme :)
T.B.
Spokojenost,názornost ,ochota vyslechnout,odborná znalost
JP
Maximální spokojenost s přístupem, vysvětlení aktuálního problému. Mohu doporučit.
Mirka.S
Jsme opravdu moc spokojeni už po první návštěvě, syna si okamžitě získala vůbec se nebál.Je viďet že své práci opravdu rozumí,syna prohlédla vše ochotně vysvětlila,poradila a dala cviky na doma.
Podrobné vyšetření a účinná cvičební metoda, příjemné vystupování, profesionalita.
Viola
Moc milá a šikovná slečna. Umí spolupracovat s dětmi, velmi je ochotná a vždy dobře poradí! Doporučuji všemi deseti!
V. K.
Skvělí přístup, odborná diagnóza.Vyborne cviky na problematickou oblast a podrobné vysvětlení účinnosti cviku na danou oblast.
Dagmar
Sem je radost se vracet. :). Slečna přesně ví co děla. Trpělivá, vysvětli to tak, ze to pochopí každý.
Ivana L.
Paní magistra byla velmi trpělivá, vše perfektně vysvětlila. I natočila video jak cvik provádět.
Konzultace proběhla přesně na čas a velmi příjemném prostředí.
Kontakt
Kontaktní údaje