Fyzioterapie

Plzeň 1 adresa

O nás

Centrum Fyzioterapie MK je nestátní zdravotnické zařízení, nacházející se v centru Plzně. Našim posláním je pomáhat našim klientům zbavit se akutních či chronických bolestí pohybového aparátu s využitím nejmodernějších fyzioterapeutických metod a našich zkušeností.

OBJEDNÁNÍ
V případě jakýchkoliv potíží s online objednáním nás prosím kontaktujte na tel. čísle:+420 603 220 640, případně prostřednictvím mailu: info@fyziomk.cz.
Více O nás

Specialisté

Mánesova 1723/55, Plzeň 301 00
Zobrazit více

Názory o lékařích (182)

Paní Mgr. Michaela Spilková je naprosto skvělá fyzioterapeutka! Docházíme k ní s oběma dětmi, je velice trpělivá a chápavá, děti umí zaujmout tak, že vesele spolupracují, cviky jsou pro ně zábavné. Všechny rady, které jsme dostali, dávají smysl, jsou využívány moderní metody, při každé návštěvě je využit podoskop. Komunikace je snadná, bezproblémová a svižná i mimo ordinaci. Moc ráda doporučuji!

• Mgr. Michaela Spilková DĚTI - Podologie/podiatrie  •

Podrobná diagnostika problému, detailní vysvětlení jednotlivých cviků, trpělivost a empatie. Děkujeme.

• Mgr. Michaela Spilková Kontrola děti  •

Velmi příjemné prostředí i komunikace, podrobné vysvětlení problému a následného cvičení

• Mgr. Michaela Spilková fyzioterapie  •

Zatím jsem spokojená, ale jsme lteprve na začátku
    Musím hlavně poctivě cvičit dle pokynů mé fyzioterapeutky.

• PhDr. Kristýna Schwarzová Fyzioterapie dospělých/dětí vstupní vyšetření  •

Naprosto skvěle vse , od prostupu až po účinnost .

Velmi vstřícná, empatická.
    Cenné rady pro výběr .

• Mgr. Michaela Spilková DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie  •

O

Skvělá fyzioterapeutka, která své praci opravdu rozumí. Vřele doporučuji všem ve svém okolí.

Všechno super vždy jsme velmi spokojeni . Dekujeme

• Mgr. Michaela Spilková DĚTI - Podologie/podiatrie  •

Fyzioterapeutka je velmi příjemná, vše srozumitelně vysvětlila. Oceňuji její profesionální, ale i lidský přístup. Dceři se hned po první návštěvě ulevilo od bolesti. Určitě doporučuji.

• Mgr. Michaela Spilková DĚTI - Podologie/podiatrie  •

Skvělá komunikace a přístup, výborný výsledek, odcházel naprosto spokojen