Fyzioterapie

Plzeň 1 adresa

O nás

Centrum Fyzioterapie MK je nestátní zdravotnické zařízení, nacházející se v centru Plzně. Našim posláním je pomáhat našim klientům zbavit se akutních či chronických bolestí pohybového aparátu s využitím nejmodernějších fyzioterapeutických metod a našich zkušeností.

OBJEDNÁNÍ
V případě jakýchkoliv potíží s online objednáním nás prosím kontaktujte na tel. čísle:+420 603 220 640, případně prostřednictvím mailu: info@fyziomk.cz.
Více O nás
Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.
Naše specializace

Specialisté

Mánesova 1723/55, Plzeň 301 00
Zobrazit více

Názory o lékařích (220)

Bezvadný přístup, snaha pomoci. Vše v nejlepším pořádku. Doporučuji všema deseti.

• PhDr. Kristýna Schwarzová DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie  •

Úžasný přístup, okamžité návrhy řešení, paní doktorka očividně své práci rozumí a navíc jí baví

• PhDr. Kristýna Schwarzová DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie  •

Ochota pomocí a vysvětlit, příjemné vystupování a přístup k problému pacienta

• Mgr. Michaela Spilková DOSPĚLÍ - Podologie/podiatrie  •

Nadstandardní přístup - velmi milý a laskavý přístup k dětem, velice doporučuji a děkuji.

• Mgr. Michaela Spilková DĚTI - Podologie/podiatrie  •

Slečna Spilková je velmi sympatická. Je vidět, že své práci rozumí, dělá jí s láskou a se snahou pomoc.

E

Jsme za pani fyzioterapeutku moc vdecni. Po dlouhe dobe nekdo, kdo pomuze, vysvetli, zajima se. Dekujeme!

• Mgr. Michaela Spilková DĚTI - Podologie/podiatrie  •

Kontrola 4m syna proběhla dle představ, bylo mi vysvětleno a ukázáno to co jsem chtěla a samozřejmě i něco navíc :-), domluvily jsme se na cvicích a následné kontrole. Mohu doporučit.

• PhDr. Kristýna Schwarzová Fyzioterapie dospělých/dětí vstupní vyšetření  •

Léta řeším chronický problém se zády a nikdo mi nebyl schopen účinně pomoci. Fyzioterapeuti mi vždy tvrdili, že se mnou není nic špatně, a to i když problém zásadně ovlivňoval můj každodenní život. Paní Kristýna je ale jiná. Vyslechla můj problém, nezlehčovala ho, brala v úvahu všechny moje obavy, a opravdu důkladně mě vyšetřila. Vymyslely jsme společně dlouhodobý plán, jak můj problém vyřešit komplet od příčiny. Budu paní doporučovat kamkoliv půjdu, protože takhle skvělá a empatická fyzioterapeutka se jen tak nevidí.

• PhDr. Kristýna Schwarzová Fyzioterapie dospělých/dětí vstupní vyšetření  •

Ochota, vysvětlení, empatie, práce s dítětem, proste spokojenost :-)

• Mgr. Michaela Spilková DĚTI - Podologie/podiatrie  •

Velká ochota a odbornost, řeší příčinu a nikoli důsledky.