Katarína Marťanová
Poliklinika Bílý dům

Žerotínovo náměstí 533/6, Brno 602 00

• Z

absolutně úžasná lékařka! Dala bych i 10 hvězdiček!

J.H.

Pani doktorka je absolutni spicka jak v komunikaci, tak v profesi. Nikdy jsem k doktorum rad nechodil, ale pani doktorka je v tomhle jedinou vyjimkou.

Pacientka

Paní doktorka skvělá, milá, ochotná, komunikativní!

• V

V. M.

Konečně doktor, co umí komunikovat s dětmi. Moc paní doktorku doporučuji.

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka je velmi ochotná a usměvavá,vžy vše pěkně vysvětlí ,velmi ráda k ní chodím i když to mám do Brna daleko.Sestřičky jsou ochotné a rovněž usměvavé,

• Poliklinika Bílý dům nemoc  •

• Váš účet byl odstraněn

Nepíšu moc komentáře a hodnocení, ale u paní doktorky musím udělat vyjímku. Paní doktorka je moc milá, všechno vysvětlí a sestřičky jsou taky úžasné. Všichni neuvěřitelně předávají dobrou náladu a radost, odcházíme vždy s velkým úsměvem. Pokud bude do budoucna třeba, určitě k ní zase půjdeme, protože je to radost k ní chodit. Škoda, že takových lékařů není více.

• Váš účet byl odstraněn

Velmi milá a vstřícná paní doktorka, pokud je to možné, upřednostňujeme vždy tuto chirurgii.
    Provede důkladně všechna nezbytná vyšetření vždy s úsměvem, vše vysvětlí, má velmi milý pozitivní přístup k dětem.
    Bohužel ne všude se s tím setkávám, hlavně s tou důkladností, takže paní doktorce patří velký dík, nemohu vynechat ani báječné sestřičky. Díky genetickému postižení dcerky se budeme vídat ještě hodně let a jsem moc ráda, že jsme si Vás našli :)
    Pozdrav od Adélky :)

• Váš účet byl odstraněn

Paní doktorka Marťanová dokáže i o chirurgickém zákroku hovořit s úsměvem, je velmi milá a vstřícná, profesionálka každým coulem. Návštěva u ní vám nejen vyřeší chirurgický problém, ale i spraví náladu dítěti i rodičům. Je opravdu úžasná. Moc děkujeme. (I sestřičkám patří dík, jsou také usměvavé a příjemné.)

• Váš účet byl odstraněn

Skvělý chirurg,udělá řádnou prohlídku tak jak se patří a vše dobře vysvětlí, stručně, jasně a výstižně a uklidní rodiče, že opravdu není se čeho bát, prostě není to ten typ který se na dítě jen podívá a hned určí diagnozu pouze pohledem očí....:-)

MUDr. Katarína Marťanová

Moc děkuji,sice odpovídám s výrazným zpožděním,ale o to víc si cením,že jste napsala
    Marťanová

• Váš účet byl odstraněn

Dnes jsme byli poprvé navštívit dětskou chirurgii v Bílém domě a měli jsme to štěstí, že našeho syna ošetřovala paní doktorka Marťanová. Skvělá doktorka, skvělý přístup k dítěti a velmi milá a příjemná.

MUDr. Katarína Marťanová

Vám rovněž moc děkuji,člověka to v dnešní době moc potěší,já dříve tento portál nesledovala,moc děkuji.marťanová