Janina Kryglová
Praktický lékař pro dospělé

Budovatelů 20b/991, Havířov 73564

• Starala se o čtyři generace mé rodiny, vždy vysoko nad rámec svých povinností. Velká lékařka a hlavně velký člověk.

• Velice příjemná paní doktorka .... má Vás pod pečlivou kontrolou.
    Jsem vedený u paní doktorky již léta a opravdu mohu potvrdit její osobitý přístup i k ostatním pacientům.

• Paní doktorka je velmi pečlivá, má zodpovědný a milý přístup k pacientům, vše vysvětlí a upřímně se snaží pomoci.

• Úžasná doktorka. I její dcera jako sestra je velmi šikovná. Ono není co na paní doktorce vytknout. Vždy dokázala poznat co mi je a dostat mě z toho. Vždy je příjemná a vše vysvětlí. Má hlavně lidský přístup k člověku. Žádné odborné výrazy a poučky.

• BEST!

• Naprosto skvělá lékařka, výborná diagnostička, milý, vstřícný a otevřený přístup k pacientům, dokáže poradit, umí vysvětlit a nepředepisuje léky jen tak pro nic za nic. Jedinečná doktorka!

• Nezmám svědomitějšího, pečlivějšího a příjemnějšího lékaře, než je paní doktorka Kryglová!

• velice schopná a doporučuji

• U paní doktorky jsem byla když zastupovala mého lékaře.Po pěti letech trápení s průduškami,kdy jsem nemohla už ani chodit jak jsem se vždy dusila(zánět co dva měsíce)mi nasadila jinou léčbu a od té doby mám klid a tohle onemocenní mě skolí jen v topné sezóně.Je výborný diagnostik,myslí ji to opravdu velmi kvalitní lékař.

• D

je prostě nejlepší!