Irena Jánišová

• S

sisi

Výborná, pečlivá. Doporučuji!!

• Pacient

Nejlepsi lekarka co jsem poznala!!!

• Pacient

Nejlepší lékař jakého jsem poznala - po všech stránkách, je úžasná, mám ji moc ráda

• Pacient

Velmi dobrá lékařka a zlatý člověk!

Nejlepší zkušenosti

• Pacient

Ještě jsem se nesetkala s takovou precizní lékařkou, která je zároveň velmi lidská.

• Pacient

Výborná lékařka a zlatý clověk,velmi děkuji za vynikajicí péči o mého tatínka....Chludova

• Pacient

Paní doktorka je opravdu velice výborný lékař a ještě k tomu vzácný člověk. Cítí s pacientem jako kdyby to byl její rodinný příslušník. Vždy pečlivě vyšetří, nechá provést rozbory a správně diagnostikuje.Je to úžasná žena a výtečný lékař.Chodíme k paní doktorce oba s manželem a jen se bojíme dne, kdy paní doktorka přestane ordinovat. Děkujeme paní doktorko.Eva a Olda

• Pacient

Paní Irena Jánišová je prostě LÉKAŘKA, takoví kdyby byly všichni doktoři, ani by se spoustu problémů lidí nezanedbalo. Neopomne vůbec nic, nic nepodcení a pacienta je-li třeba posílá k daným odborníkům. Ať jí zdravíčko ještě dlouhá léta slouží!!!!

• Váš účet byl odstraněn

Nejlepší lékařka jakou jsem zatím poznala, zodpovědná, milá, chápavá.
    Nic nezanedbá.
    Mohu jen a jen vřele doporučit!!!