Dagmar Ledečová
Psychiatrická ordinace

Žerotínovo nám. 4/6, Brno

4 názory

• Můj 11 letý syn prošel tvrdou školní šikanou.
    S velkou pomocí paní doktorky MUDr. Ledečové se nám podařilo "přežít" tyto dramatické chvíle
    a jejich následky. Děkujeme z celého srdce laskavé a trpělivé paní doktorce,
    která má dlouhodobé zkušenosti ve svém oboru za její odbornou pomoc.
    Šikana se v dnešní době mezi dětmi rozrůstá, což je všeobecně známo,
    ale bez pomoci odborníků je jen těžká obrana.
    Za naše dítě děkujeme paní doktorce i milé sestřičce.

• chodili jsme tam několik let, bohužel u dcery nerozeznala autismus, i když jsem ji upozorňovala na podezření.
    Do papírů mi napsala, že já můžu za stav dcery, protože ji špatně vychovávám.
    Dceři byl diagnostikován autismus jinde.
    A to je doktorka soudní znalkyně.

• Paní doktorka je velice ochotná vstřícná a milá. Paní doktorku navštěvujeme s dcerou již 4 rok k vůli hyperaktivitě a poruchám spánku a nemůžeme si jí vynachválit.Velice nám pomohla a naše problémy zcela vymizely.Je to člověk na svém místě.Velice doporučuji.Trinhová

• N

Paní doktorka je již v důchodovém věku.Chodíme s naším synem již rok do bílého domu v Brně k paní doktorce.Její léčba je však po celou dobu zcela neůčiná,ať bereme kapky nebo tabletky syn je stále nezvladatelný a to je pouze hyperaktyvní,nemá žádné psichycké problémy.Hledáme proto nového lékaře nebo lékařku která již bude ochotna také naslouchat názoru obou rodičů a né neustále opakovat MUSÍTE TO JEŠTĚ VYDRŽET!

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den. Chci se zeptat zda triticco podporuje sertralin? A jestli ano v jaky davce? Mě ho prave ted predepsala doktorka, k Sertralinu (zoloftu) muj stav je stale jak na houpacce, úzkost, deprese.. Moc děkuji za odpověď

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Dagmar Ledečová

Vím, že tato kombinace se běžně podává, ale jako dětský psychiatr, který má klientelu spíše nižšího věku, to nepoužívám.