Privátní stomatolog

Vodní 4210, Zlín 760 01

• V

Výborný zubař a jistě i jako člověk, věřím že doma se s panem zubařem nenudí.. Oceňuji jeho snahu zbavení strachu při každém výkonu. Umí to skvěle s dětmi klobouk dolů. Jen mi chybí ceník lékařských výkonů.
    Jsme registrováni celá rodina již mnoho let.

• Privátní stomatolog Jiný  •

• X

Dle mého názoru špičkový zubař se smyslem pro humor, opravdu nemůžu najít negativní vlastnost. Člověk ví, když jde k němu tak nemůže mít žádné obavy nebo dokonce strach. Zakládá si na profesionálním a někdy i vtipném vystupování a vyřazuje z něho pozitivní energie kterou předává i svým pacientům. Jeho práce je vždy odvedená na výbornou a vše dělá tak, aby vás vůbec nic při návštěvě nebolelo. Jen tak dál, jsem velmi spokojen.

• Privátní stomatolog Jiný  •

• E

Nepoužívá kvalitní materiály, neodvádí stoprocentně svou práci, vysoké ceny opravdu neodpovídají službě. Např. obě bílé plomby od něj mi vypadly a co hůř jedna z nich už po 14 dnech a druhá po třech letech a zjistilo se, že pod ní byl zničený zkažený zub, který byl důsledkem nedůkladně vyvrtaného kazu. Ze zubu mi zbyla pouze skořepina a nezbylo nic jiného než čep. Ve 25 letech dobrý kousek.. A to používám opravdu nejkvalitnější pasty, kartáčky a zubní nitě- o zuby opravdu svědomitě pečuji.
    Celá moje rodina i známí od něj odešli/odchází nebo si alespoň zoufají. Pokud opravdu potřebujete profesionální péči, tento doktor vám ji skutečně nenabídne, viz vypadané plomby a korunky pacientů, neposkytnutí odborného poradenství, jak např. čistit můstek a že se vůbec můstek čistí..apod.
    Opravdu to není jen ojedinělý případ.
    Na druhou stranu oceňuji jeho vtip a děti se u něj opravdu nebojí.

Je to prostě Superman.Díky jeho osobnosti a vtipu se mé děti těší a přímo skandují radostí, když mají jít na prohlídku.Prostě klobouk dolů.Já se vždycky sice zpotím až na pr****,ale vím že jsem v dobrých rukou Petra Supermana.Hlavně při bělení. :)

• Naprosto vynikající lékař, který svými vtípky vždy dokáže rozbít moji nervozitu se zubařů. Dovolím si říci, že díky němu se zubaře nebojím. Vždy velmi ochotný, přívětivý, jemný.

• nejlepšííí

• Pan doktor jako odborník velmi dobrý.
    Má svérázné chování k pacientům(stále mluví,dělá si legraci),které hodně lidem nevyhovuje.Mně nevadí.Člověk alespoň není ve stresu.Myslím si,že díky jeho chování ani děti nemají strach.

• super

• Super zubař.

Výborný zubní lékař!!!!Já i manžel jsme velmi spokojení,příjemný ochotný milý s lidským přístupem ke svým pacientům,také chválím sestřičku která je velmi milá a vstřícná,prostě skvěle sehraný tandem kde člověk nechodí s obavou,ale ikdyž to sam.někdy trošičku zabolí,tak k nim dojíždíme s potěšením :-)