Křivánkovo náměstí 16, Brno 64100
Sládek
Absolutní nezájem o pacienta, pokud nepříjdete s diagnózou a rovnou i řešením, nepomůže. 2x zanedbala můj zdravotní stav, tentokrát už ale přes čáru...
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana B.
K paní doktorce chodíme celá rodina, jsme spokojeni, že se tady musí čekat? Myslím, že čekat musíte téměř u každého lékaře.
• Praktický lékař pro dospělé • Zdravotní problém •
Pani doktorka velmi rada ,,vykecava'' , tudiz zbytecne protahuje cekaci dobu, dale ma trochu problem s dochazkou a dodrzovanim ordinacni doby. S nachlazenim nema cenu tam chodit, vetsinou predepise volne dostupne leky, pokud jde o zavaznejsi problem, musite ji rict co vam je a co po ni chcete za vysetreni, pak to funguje. Navic ty otresne vrzajici dvere v cekarne a z ordinace je slyset temer kazde slovo
• Praktický lékař pro dospělé • Nemoc •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
L. Šamanová
Chodíme celá rodina k paní doktorce od počátku jejího nástupu do ordinace v Žebětíně. Dovolím si nesouhlasit s některými názory ostatních uživatelů. Jsem přesvědčena, že paní doktorka je ba právě naopak velice důsledná při svém vyšetření a určení diagnozy. Pokud se jí něco nezdá, okamžitě posílá pacienta k příslušnému specialistovi. Je velice ochotná, a bez problému přijede na požádání k mojí staré, nemohoucí mamince, bez ohledu na její časový rozvrh. Naše rodina je s ní velice spokojena a přála bych si více takových profesionálních lékařů.
kika
Byla jsem tam celkem za dva roky 4x s teho tam byl 2x snad 80. lety dr, kt. temer neslysi a zapomene co mu pac. rekne a 2x mela dr dovolenou a zastup v Troubsku,.... Bez komentare
N
Novotný
Paní doktorka nedodržuje pracovní dobu.Zastihnete ji často až na druhou nebo třetí návštěvu. Nereaguje na váš problém nebo vás prostě odbude. Máte pocit že ji vaše potíže nezajímají a tomu odpovídá i nasazená medikace.
Kalichová
Paní doktorka je na první pohled velmi sympatická, ale když k ní člověk přijde s nějakým reálným problémem, tak mu není schopna a mnohdy ani ochotna pomoct. Naší rodině už dvakrát stanovila špatnou diagnózu. Mé matce řekla, že má angínu, nasadila jí atb. Moje matka jí ale tvrdila, že měla nedávno klíště a že ji už týden ukrutně bolí hlava. Prosila p. doktorku, aby jí vzala krev, nebo jí poslala do nemocnice. Doktorka odmítla a stále trvala na angíně. Následující den otec matku odvezl v mdlobách na infekční do Bohunic, kde matce zjistili menigo-encefalitidu a následně i z mozkomíšního moku boreliózu. Strávila 14 dní v nemocnici a pak další 3 týdny jezdila na kapačky. Další jobovka p. doktroky byla, když moje sestra s dlouhotrvající teplotou, bolestí v krku a únavou přišla ráno na výtěr a prosila též o odběr krve na mononukleózu. Doktorka jí odmítla výtěr udělat, krev jí taky nevzala a nasadila jí atb s tím, že to je klasická angína. Sestře se po atb. udělalo zle, šla tedy za známou imunoložkou, která jí udělala odběry a zjistila jí akutní mono. Takže já i můj manžel i zbytek mé rodiny se od p. doktorky odhlašujeme a všem vám vřele doporučuji: DÁL OD NÍ!!!!!!!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Velice zklamaně musím říci NE.
Paní doktorka má často problém přijít na čas do ordinace (kdo chodí do práce, tak by se v takovém případě asi se zlou potázal se svým šéfem). Ona zjevně takový problém nemá.
Moje první setkání bylo dost zklamání - vstupní prohlídku jsem absolvovala s pouhou otázkou, zda se cítím dobře „já, že ano“ následoval úsměv paní doktorky a bylo po vstupní prohlídce.
Nechci nikoho pomlouvat, ale v žádném případě nedoporučuji.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Chodím k paní doktorce teprve 3/4 roku a zatím jsem s ní moc spokojená. Sestřička je úžasná, stále usměvavá a paní doktorka se snaží nic nezanedbat. Doporučuji ji
Byla jsem u paní doktorky 2krát a vždy mi předepsala antibiotika i přez upozornění že kojím a že na antibiotika pro těhotné a kojící ženy jsem alergická. Dokonce chtěla at přestanu kojit neposlechla jsem jí a nemoc během 2 dnů ustoupila sama. Po mých dvou návštěvách u ní jsem měla pocit že se na pacienta podívá a dá mu antibiotika i když je jen nachlazenej.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně