Karolíny Světlé 150, Kolín 28002
Klára H
za cca 6 let, kdy jsem u této zubařky, jsem ji ani jednou neviděla osobně! při každé návštěvě mě ošetřoval někdo jiný! naštěstí jsem team nemusela příliš často. i já jsem byla několikrát překvapená, když jsem dorazila na objednaný termín a na dveřích pouze visel lísteček, že se neordinuje, vůbec nepřeobjednali pacienty! (a to jsem nebyla z Kolína a musela si kvůli tomu brát volno a zařizovat hlídání). zarazilo mě také, když cenu výkonu stanovili až poté, co se zeptali, kolik jsem za obdobný zákrok platila dříve v Praze - ihned nasadili stejnou pražskou cenu. nyní už opět několik měsíců zavřeno, sestra dokonce ani nevěděla, kde je zubařka, která je zastupuje!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Všem,kteří nevědí-Paní doktorku navštěvuji víc jak 5 let.Poslední 2 roky prodělala několik zákroků na páteři a tak se není co divit,že nebyla v ordinaci.V té stejné době i sestra byla na operaci s dol.končetinami a tak nebyl nikdo kdo by bral telefon a přeobjednával.Musím se jich zastat !!!Jsou obě hodné a vstřícné.Co se týká poplatků,nemají je nijak odlišné.Klidně se mohu podepsat.Jitka Netopilová Kolín
Do této stomatologické ordinace (ulice Karolíny Světlé) jsem začal chodit teprve nedávno a je faktem, že lékařka která mne ošetřuje pravděpodobně není rodilá češka. To mě však naprosto nezajímá - co mne zajímá je jak se o mě postará a jak mi vyléčí zuby: krom toho, že mezi jednotlivými návštěvami je vždy cca 14denní pauza jí naprosto nemám co vytknout (to je ale zřejmě dáno tím, že má i jiné pacienty); je možná méně familiární, ale to konečně není její job! Z odborného hlediska je myslím zcela na výši, navíc když uznala za vhodné vzala mě v jednom dni dvakrát a napodruhé si přivolala kolegu ke konzultaci (myslím, že moc doktorů si netroufne se před pacientem radit s kolegy ze strachu aby snad nevypadali nezkušeně; já naopak jsem rád když vím, že se raději poradí, než by se pouštěla do nějakých šíleností) - osobně jsem naprosto spokojen jak s péčí, tak s celkovým přístupem.
A jestli máte někdo problém s cenou, koukněte na dokument Michaela Moora o zdravotní péči v USA (nebo tam rovnou jeďte - budete solit jak diví!).
Shrnuto a podtrženo: jsem zcela spokojen a naprosto nemám důvod uvažovat o změně zubaře!! Lékařka je sympatická, šikovná a ochotná.
Honza Kopecký
Kolín, ČR• • •
Jsem spokojený.
******
paní doktorka tam stále není,není se na koho obrátit!!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní