náměstí 28. dubna 2, Brno 63500
SF
Velké poděkování paní doktorce Smolkové za dlouholetou péči !Vždy usměvavá, odbornice na svém místě. Mám jen pozitivní zkušenosti a přeji hodně sil do odpovědné práce paní doktorce i sestřičce Gábině!
• Privátní praktická lékařka • Jiný •
Marika P
Dle mého názoru a zkušeností s paní doktorkou mám jen vysoce pozitivním hodnocení. Vždy, diagnostikovala velice přesně a to opravdu nemluvím o banálních nemocech jako je chřipka atd., vždy vše důkladně vyšetřila a i odeslala mne k odborným lékařům dále, kde se vše potvrdilo, jak sama diagnostikovala. Má velice milý přístup a co se týká objednávacího systému, tak mi vyhovuje, nemám s tím problém, a také sestřicka, paní Gábina, je velmi milá a ochotná. Nějak nechápu ty negativní komenty. Marika
kafcal
I když mne někdy lidé jdou na nervy a na paní doktorku mají připomínky, vždy řeknu nelíbí se Vám tak běžte jinam, mojí všichni známí a přátelé kteří ji navštěvují nemají žádné připomínky - dokonce vítáme její nové formy objednávání jak léků tak návštěvy - oběv dvě jak pí. doktorka tak sestřička -
není co vytknout - jsme jenom lidé - vždy se na každém něco najde - ale O.K.• • •
kafca
Kafca
Jsem velmi spokojená s přístupem a profesní práci jak paní doktorky, tak sestřičky. Vždy dobře
naladěné i když práce stále mnoho, Další pozitivní stránka je, že si pacient může objednat
léky e-mailem a nemusí obtěžovat a zdržovat telefonicky nebo přímo osobně v ordinaci.
Sestřička sdělí opět e-mailem, že je možno recept vyzvednout.
Veronika Necasova
Paní doktorka a paní sestřička mají lidské, vstřícné a milé vystupování. Vždy jsem byla spokojena, pomohly mi po zdravotní i po psychické stránce, obě mají pořád dobrou náladu. Není problém chviličku počkat, než na mě příjde řada, protože vím, že tam nejsem jediná pacientka a vše se netočí jen okolo mě. Přeji paní doktorce Smolkové a hodné sestřičce Hodaňové do nového roku hodně zdraví, štěstí, pohody (a zbytek si koupíme :) )
veverka1
Jsem velmi spokojen
Váš účet byl odstraněn
Řada názorů zde odsuzuje systém objednávání. Mě osobně se líbí, ráno si zavolám, že je mi špatně a ísestřička mi řekne: přijďte např. za dvě hodiny. U ostatních lékařů tam stepujete již od sedmi a čekáte několik hodin, aby Vás vzali. Tento způsob chválím. S horečkou ležím a přiidu na čas. V době, kdy máme všichni telefony to nevidím jako problém, ba naopak. Setkala jsem se s ochotou a příjemným vystupováním.
alice5
Nemám nic proti paní doktorce, ale dost mně vadí systém objednávání se k ní. Hlavně to, že se člověk musí objednávat, i když je nemocný - copak tohle se u nějakého lékaře dělá? Všude jinde berou takové akutně.
Pavlíková
Hezký den, s paní doktorkou Smolkovou a jejím personálem jsem silně nespokojená. Nejen, že první zkušenost s ní byla velmi nepříjemná (nepřijala mě v akutním případě a musela jsem dojed na pohotovost). Po zvážení jsem si našla novou praktickou lékařku. Takové potíže s dokumentací co jsem zažila u zmíněné doktorky jsem nečekala. Nepříjemnosti a potíže. Chápu, že doktoři mají hodně práce nejen s pacienty, ale i s administrativou, ale pokud ji má platit má zdravotní pojišťovna, tak bych čekala jiný přistup k pacientům. Každý z nás je pracovně vytížen, ale nedokáži si představit, že bych se takto chovala ke svým klientů. Ještě, že máme svobodnou vůli se přehlásit k jiným vstřícným doktorům a být spokojeni.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Varování pro všechny kteří by snad chtěli napsat záporné hodnocení této paní doktorky. Byl jsem přinucen paní doktorkou vymazat můj příspěvek jinak na mě její právní zástupce podá žalobu.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně