Štefánikova 2463, Zlín 76001
Lucinka M.
Rozhodně nedoporučuji.
Pacienty má háku. Vůbec ji nic nezajímá.
Žádné vyšetření, žádné kontrolní odběry po léčbě, nic.
Byla jsem nucena, změnit lékaře.• Privátní praktická lékařka • •
Jana P.
K paní doktorce chodím, tak jednou za 10let. A pak, když příjdu s tím, že mě už půl roku bolí rameno, tak ji bolí taky a mnohem víc, než mě! Přesto mi napíše Brufen, ale, musím si ho vyzvednout v JISTÉ lékárně.
Tož, takto léčit pacoše, umím aj já!• • •
X
X.Y.
Důrazně varuji před Dr. Bakalovou. Porušila lékařskou mlčenlivost a vyzradila mému zaměstnavateli, že docházím k psychiatrovi. Tím mi způsobila velké potíže. Zaměstnavatel na mě poté vyvíjel psychický nátlak k odchodu ze zaměstnání. Této paní "lékařce" se vyhněte velkým obloukem. S předchozími negativními komentáři plně souhlasím.
Jakub
Pani doktorka me poslala pokazde domu. Az z toho byl zanet a astma. Nespokojen.
pacient2
Já moc spokojená nejsem. Často tam nechodím, ale když už, tak má většinou dovolenou a zastupuje ji doktorka od vedle. Jakýkoli problém bere až moc s nadhledem, jak už tady psali, taky mám problémy s krční páteří a na to mi řekla, že jí za krkem bolí taky. Muset tam chodit častěji a se závažnějším onemocněním, asi bych změnila lékaře. Jinak ale sestřičku má velice milou a ochotnou.
Daniel K.
Znam pani doktorku kdyz jeste pracovala na internimm odd-dlouho dobu pracovala mimo zlin myslim ze byla v tlumacove kde vzdy z nadsenim o ni hovoril ing prasil reditel chvnych staji klusaku na jeho doporuceni jsem se u ni zaregistroval a slova pan reditele prasila potvrzuji- rikaval mi lide od koni pozname rychle dobre stranky u lidi neni velky rozdil od koni
Kdyz jsem poznal pristup potvrdil jsem eho slova maximalni spokojenost• • •
pacientka
Od paní doktorky jsem taky odešla. Mám zkušenost, že si se mnou dlouze povídala o dovolených, o psech atd, ale na každý můj zdravotní problém měla odpověď, že ona (nebo její manžel) má (nebo právě měl/a) totéž. Zatím plná čekárna lidí. Pak si vyúčtovala vyšetření, které mi neprovedla.
BEZOHLEDNA KARIERISKTA..
Paní doktorku jsem před letyx opustila, měla jsem velké problémy s krční páteří, mrtvěly mi ruce, a ona na to řekla jen, že ji taky bolívá za krkem a že mám kroutit hlavou.Tento přístup mně znechutil a rychle jsem od ní odešla.
je videt ze pani doktorka ma lidsky pristup a je videt ze v dnesni dobe ma velky ibnternh prehkled velmi mi pohla se zvladnuti me nemoci jen diky ni tu jsem
balajka f• • •
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Zlíně