Cyrila Boudy 2452, Kladno 27201
Horšovská 390 / 4, Praha 150 00
J.P.
Na paní zubařkou mám sice negativní než kladné vzpomínky. Jako malý jsem se špatně staral o zuby a také to pak přišlo, 2 záněty okostnice a akutní bolest. První zub díky léčební vložce přestal bolet (avšak za 2 měsíce musel být stejně vytrhnut). Druhý zánět okostnice byl chycený na 2 zuby (zánět vznikl z důvodu začátku zánětu pod bloumbou udělanou kdysi paní zubařkou), z toho jeden správně zaplněný a druhý nedoplněný. I tak mi problémy neskončily, protože jsem se objednával na ostatní a ostatní zuby většinou až po měsíčních termínech.. Trpělivost mi došla až o rok a půl na to, když jsem o dovolenou doktorky navštívil pohotovost, kde mi byly zjištěny 3 zanedbané zuby (záněty) špatným zaplněním kanálků od paní zubařky (v ordinaci zubařky není ani rentgen). Nyní již chodím k nového zubnímu lékaři kde jsem spokojenej a mám konečně důvod k úsměvu. Nehledě na to že jsem před každou návštěvou zubařky měl veliký strach a občas to dost bolelo i s injekcí a zákroky byly strašně narychlo. Jako jediný pozitivum můžu hodnotit snad jen přátelský přístup k pacientům.
• Samostatná ordinace PL - stomatologa • Zanedbané zuby z dětství •
maru
Špatný, špatný, špatný. Žádný rentgen, nechává kazy pod plombami a kazy neodstraňuje pořádně, takže se zub kazí dál, prostě vyhozené peníze. Sehnala jsem skvělého zubaře a všechny plomby mi po ní předělává. Nedoporučuji.
Host
S pani doktorkou som spokojný, pretože je to dobrá zubárka, a k ľuďom je veľmi milá. Pre mňa je dôležitá predovšetkým kvalita, a za kvalitnú prácu som ochotný zaplatiť.
host
S paní doktorkou jsem velmi spokojená, moc dobře ví co dělá. Má dřívější zkušenost se zubaři byla opravdu příšerná a poté,co jsem přešla k paní doktorce, mám zuby v naprostém pořádku.
X
xxx
zubařka, co hledá kazy tam kde nejsou a řádně si vše nechá zaplatit.
To cislo je uz ok
Paní doktorka je velmi kvalitní stomatoložka. Práci dělá precizně a působí na pacienta jako balzám. Ač je to lékařské prostředí, odcházím od paní doktorky s příjemným pocitem. Z mé strany není co vytknout.
paní zubařka je sice dobrá, ale ceny zákroků jsou opravdu neúnosné. Platit za dentální čištění 640 kč a za každou obyč. blombu 390-550, to je fakt nemyslitelné, aby mě jedna prevence s opravou dvou kazů vyšla cca na 1500-2000Kč, to není normální.
Souhlasím s výše uvedeným hodnocením. Co se týká vybavení ordinace, nejsem znalec stomatologické "výbavy", ale myslím, že je vybavená tak, jak by být měla ;o)
Celkový dojem z ordinačního prostředí - příjemný. Lokalita dostupná. Vše O.k.;o)• • •
Ž
Žovirenko
Paní doktorka je velice příjemná, rychlá a spolehlivá. O super vybavení její ordinace ani nemluvím :)