přijímá nové pacienty

Psycholog Více

Ostrava 1 adresa

Odhadovaná doba odpovědi:

Jako psycholog mám zkušenosti s dospělými, mladistvými i dětskými klienty s problémovým chováním a/nebo poruchami chování. Jsem frekventantem komplexního 5,5 letého psychoterapeutického výcviku v Logoterapii a Existenciální analýze, rád se dále vzdělávám ve svém oboru a sleduji nové trendy. Mám za sebou také více jak pětiletou praxi v Diagnostickém ústavu pro děti a mládež, aktuálně pracuji jako školní psycholog a spolupracuji s dětskou psychologickou poradnou Theraplay.cz. Bude mi ctí provázet Vás nebo Vaše dítě radostmi i starostmi v oblasti mezilidských vztahů, pracovního života, nebo osobního rozvoje. V případě nedostaveni se / zrušeni méně jak 24h předem: kompenzace v plné výši 1000kč

Více O mně
  • Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.

• Dětská psychologie

736 14...

• Individuální terapie

1 000 Kč

• H

Dcera dnes absolvovala vstupní konzultaci. Pan psycholog jí vyšel naproti a pomohl jí zorientovat se a najít vstup do ordinace. Po celou dobu konzultace se cítila uvolněně a příjemně. Celkově byla nadšena upřímně lidským a chápavým jednáním pana Hrtoně. Těší se na další sezení. Skvělý přístup, děkuji.

• V

S panem terapeutem jsme moc spokojeni. Skvělý přístup a výborná komunikace.

Mgr. Marek Hrtoň

Děkuji za pěkné hodnocení.

Velice spokojená budeme se těšit na další sezení. Děkujeme.

Mgr. Marek Hrtoň

Děkuji za pěkné hodnocení, také se budu těšit.

• E

Velmi přjemný přístup, ochota, komunikace s dospívajícím, děkujeme.

Mgr. Marek Hrtoň

Děkuji za pěkné hodnocení.

• V

Poslední návštěva mi hodně pomohla s tím vypovídat se z věcí co mě trápí

Mgr. Marek Hrtoň

Děkuji za pěkné hodnocení, jsem rád že sezení pomáhají.

• D

„Dnes jsem měla svou první návštěvu u pana doktora a velmi mě překvapil jeho výjimečně profesionální a zároveň lidský přístup. Přestože jsem dlouho váhala udělat první krok a měla určité obavy, již při úvodním sezení se mé pocity zcela změnily. Pana doktora mohu s plnou důvěrou doporučit.“

Mgr. Marek Hrtoň

Děkuji za pěkné hodnocení. Udělat první krok je někdy velmi těžké, ale jsem moc rád, že jste v sobě našla tu odvahu. Jen bych rád upřesnil, že nejsem doktor ale jen magistr. Každopádně se budu těšit na naši další spolupráci.

„Dcerka byla dnes poprvé a cítila se velmi dobře. Velmi oceňuji skvělý a citlivý přístup.“

Mgr. Marek Hrtoň

Moc děkuji za pěkné hodnocení.

Velice příjemná návštěva. Přišla jsem velmi ve stresu a s úzkosti, ale po chvíli mi pan doktor dokázal pomoci a uvolnit se. Odcházela jsem s příjemným pocitem. Těším se na další sezení.

Mgr. Marek Hrtoň

Dobrý den, velmi děkuji za pozitivní hodnocení. Take se těším na další sezení.

• I

Moje vůbec první setkání s psychologem. Cítila jsem se dobře. Dostala jsem rady jak se naučit zvládat svou situaci. Těším se na příště.

Mgr. Marek Hrtoň

Děkuji za pěkné hodnocení. Také se budu těšit na další setkání.

• O

Jedním slovem super. Každý by opravdu měl mit svého psychologa, tak jak máme kadeřníka nebo zubaře. Už první návštěva mi hodně dala. Děkuji

Mgr. Marek Hrtoň

Děkuji za pěkné hodnocení. Jsem rád, že Vám návštěva hodně dala a budu se těšit na další setkání.