Jako psycholog mám zkušenosti s dospělými, mladistvými i dětskými klienty s problémovým chováním a/nebo poruchami chování. Jsem frekventantem komplexního 5,5 letého psychoterapeutického výcviku v Logoterapii a Existenciální analýze, rád se dále vzdělávám ve svém oboru a sleduji nové trendy. Mám za sebou také více jak pětiletou praxi v Diagnostickém ústavu pro děti a mládež, aktuálně pracuji jako školní psycholog a spolupracuji s dětskou psychologickou poradnou Theraplay.cz. Bude mi ctí provázet Vás nebo Vaše dítě radostmi i starostmi v oblasti mezilidských vztahů, pracovního života, nebo osobního rozvoje. V případě nedostaveni se / zrušeni méně jak 24h předem: kompenzace v plné výši 1000kč
- Dětská psychologie
Telefonní číslo
Individuální terapie
1 000 Kč -
Hana
Dcera dnes absolvovala vstupní konzultaci. Pan psycholog jí vyšel naproti a pomohl jí zorientovat se a najít vstup do ordinace. Po celou dobu konzultace se cítila uvolněně a příjemně. Celkově byla nadšena upřímně lidským a chápavým jednáním pana Hrtoně. Těší se na další sezení. Skvělý přístup, děkuji.
Veronika Body
S panem terapeutem jsme moc spokojeni. Skvělý přístup a výborná komunikace.
Mgr. Marek Hrtoň
Děkuji za pěkné hodnocení.
Marilyn
Velice spokojená budeme se těšit na další sezení. Děkujeme.
Mgr. Marek Hrtoň
Děkuji za pěkné hodnocení, také se budu těšit.
E
Eva
Velmi přjemný přístup, ochota, komunikace s dospívajícím, děkujeme.
Mgr. Marek Hrtoň
Děkuji za pěkné hodnocení.
Valerie
Poslední návštěva mi hodně pomohla s tím vypovídat se z věcí co mě trápí
Mgr. Marek Hrtoň
Děkuji za pěkné hodnocení, jsem rád že sezení pomáhají.
Denisa
„Dnes jsem měla svou první návštěvu u pana doktora a velmi mě překvapil jeho výjimečně profesionální a zároveň lidský přístup. Přestože jsem dlouho váhala udělat první krok a měla určité obavy, již při úvodním sezení se mé pocity zcela změnily. Pana doktora mohu s plnou důvěrou doporučit.“
Mgr. Marek Hrtoň
Děkuji za pěkné hodnocení. Udělat první krok je někdy velmi těžké, ale jsem moc rád, že jste v sobě našla tu odvahu. Jen bych rád upřesnil, že nejsem doktor ale jen magistr. Každopádně se budu těšit na naši další spolupráci.
Jarmila kardašová
„Dcerka byla dnes poprvé a cítila se velmi dobře. Velmi oceňuji skvělý a citlivý přístup.“
Mgr. Marek Hrtoň
Moc děkuji za pěkné hodnocení.
Jana Kolářová
Velice příjemná návštěva. Přišla jsem velmi ve stresu a s úzkosti, ale po chvíli mi pan doktor dokázal pomoci a uvolnit se. Odcházela jsem s příjemným pocitem. Těším se na další sezení.
Mgr. Marek Hrtoň
Dobrý den, velmi děkuji za pozitivní hodnocení. Take se těším na další sezení.
I
Ib
Moje vůbec první setkání s psychologem. Cítila jsem se dobře. Dostala jsem rady jak se naučit zvládat svou situaci. Těším se na příště.
Mgr. Marek Hrtoň
Děkuji za pěkné hodnocení. Také se budu těšit na další setkání.
O
Ondřej
Jedním slovem super. Každý by opravdu měl mit svého psychologa, tak jak máme kadeřníka nebo zubaře. Už první návštěva mi hodně dala. Děkuji
Mgr. Marek Hrtoň
Děkuji za pěkné hodnocení. Jsem rád, že Vám návštěva hodně dala a budu se těšit na další setkání.
- Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Psychologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě