O nás
Jsme dětská psychologická poradna zaměřená na psychoterapii a psychodiagnostiku dětí. Objednat se můžete na https://www.theraplay.cz/objednani
Specializujeme se na diagnostiku intelektu a neurovývojových poruch jako je PAS nebo ADHD. Nabízíme také diagnostiku osobnostních rysů, školní zralosti, kognitivní trénink, neurovývojovou stimulaci a psychologické poradenství pro děti, dospívající i jejich rodiče.
To vše v příjemném prostředí s týmem zkušených a vstřícných psychologů, který mají k dispozici moderní diagnostické metody a nabídnou vám flexibilní termíny a individuální přístup.
O nás
Odkazy
Názory o lékařích (10)
AS
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Děkujeme paní psycholožce za velmi vstřícný, empatický a samozřejmě erudovaný přístup. Určitě doporučuji.
Veronika Body
Návštěva ověřená
S panem terapeutem jsme moc spokojeni. Skvělý přístup a výborná komunikace.
Mgr. Marek Hrtoň
Děkuji za pěkné hodnocení.
Marilyn
Návštěva ověřená
Velice spokojená budeme se těšit na další sezení. Děkujeme.
Mgr. Marek Hrtoň
Děkuji za pěkné hodnocení, také se budu těšit.
Eva
Návštěva ověřená
Velmi přjemný přístup, ochota, komunikace s dospívajícím, děkujeme.
Mgr. Marek Hrtoň
Děkuji za pěkné hodnocení.
Valerie
Návštěva ověřená
Poslední návštěva mi hodně pomohla s tím vypovídat se z věcí co mě trápí
Mgr. Marek Hrtoň
Děkuji za pěkné hodnocení, jsem rád že sezení pomáhají.
Gabriela
Návštěva ověřená
Paní psycholožka nám moc pomohla. Je hodná, empatická. Syn se naučil zvládat své emoce a pokaždém sezení cítil úlevu. Děkujeme
Denisa
Návštěva ověřená
„Dnes jsem měla svou první návštěvu u pana doktora a velmi mě překvapil jeho výjimečně profesionální a zároveň lidský přístup. Přestože jsem dlouho váhala udělat první krok a měla určité obavy, již při úvodním sezení se mé pocity zcela změnily. Pana doktora mohu s plnou důvěrou doporučit.“
Mgr. Marek Hrtoň
Děkuji za pěkné hodnocení. Udělat první krok je někdy velmi těžké, ale jsem moc rád, že jste v sobě našla tu odvahu. Jen bych rád upřesnil, že nejsem doktor ale jen magistr. Každopádně se budu těšit na naši další spolupráci.
Petra
Návštěva ověřená
Paní Forejtníková, je velmi empatická. Dcera k ní ráda chodila. Pomohla jak jí tak i mě pochopit co dcera prožívá. Mohu jen doporučit.
Pavla
Návštěva ověřená
Paní Forejtníková byla velmi empatická a kamarádská. Synovi se snažila pomoci jak vysvětlením, tak i praktickými ukázkami, co dělat v případě hněvu. Byla jsem velmi spokojená.
Mgr. Hana Forejtníková
Děkuji za váš názor, jsem ráda, že jste byli spokojení. V případě potřeby se na mě neváhejte obrátit znovu. H. Forejtníková
Veronika
Návštěva ověřená
Moc děkujeme za velice vstřícný a profesionální přístup, který splnil mé očekávání a zajistil nám určení konečně diagnózy mého syna na žádost paní psychiatričky, moc si toho vážím a ještě jednou moc díky, po dlouhých 3 letech konečně dokázal syna někdo celkově a kvalitně vyšetřit, krásná spolupráce s dětmi a empatický přístup, děkujeme!
- Zubní lékařství zdravotnická zařízení Brně
- Chirurgie zdravotnická zařízení Brně