MUDr. Magda Novotná

Zubař Více

Zubní lékařka

Sadová 2526, Zlín 76001

• I

Paní doktorka je kompetentní, velmi schopná, pečlivá, lidská a ochotná. Cením si na ní to, že svůj přístup k oboru modernizuje. Má také výbornou spolupráci s odbornými pracovišti. Doporučuji. Kéž by byli všichni lékaři takoví. Dáváme to nejvyšší hodnocení.

• Zubní lékařka Jiný  •

• Už od dětství trpím panickou hrůzou ze zubařů. Ovšem díky této skvělé zubařce se vše změnilo. Už několik let jsem maximálně spokojená, k zubaři přicházím naprosto v klidu a ne ve stresu a se strachem. Ochota, skvělý a lidský přístup. I u zubaře se můžete cítit uvolněně, i přesto, že jde třeba o závažnější problém :) Nevím, jak to dělá, ale děkuju za to!

• Zubní lékařka  •

• S

Vynikající! Jsem naprosto spokojen.

• Naprosto skvělá zubařka, i když jsem se odstěhovala o 300km, stoji za to dojíždění. Vždy to při objednání zohledňuje, poskytuje kompletní preventivní péči, nic nezanedbá.

• Velmi pečlivá a citlivá lékařka, profesionální, nic neponechá náhodě. Nejlepší zubní lékařka, jakou jsem kdy měla, vřele doporučuji.

• A

Je výborná! Naprostý profesionál, zájem o obor, pacienta, poskytuje špičkové služby, má dobře rozvržen čas pro jednotlivé pacienty. Chodíme i s tříletým synem, naprostá spokojenost!!! (Doufám, že se společně propracujeme až do důchodového věku :-)

Vynikající ve všem, co dělá.

Příjemné prostředí, dobře odvedená práce, zájem o obor a hlavně lidi!!!! Nemusí se vůbec stydět za odvedenou práci, proto můžu upřímně doporučit. Věnuje se jak zubům, tak dásním - prostě profesionální přístup.

Mám paranoický strach ze zubařů. U této hodné a milé paní doktorky, ne!

Máte-li strach z bolesti, mohu jen doporučit.