Mgr. Libuše Kalvodová

Psycholog · Více

Fakultní nemocnice Brno-Bohunice

Brno

Paní doktorka je naprosto báječná, pokud nejste fňukna, která nestojí o pomoc. Pokud chcete někoho, kdo Vám bude mazat med kolem pusy a říkat Vám, jak jste úžasní (komické když hledáte pomoc odborníka), pak běžte raději jinam.
    Pokud naopak chcete nějakou pozitivní změnu ve svém životě, je to výborná volba. Paní doktorka Vám své názory na Vaše potíže sdělí zcela bez obalu a otevřeně. To, jak s těmito reakcemi naložíte, je na Vás. Velmi oči otevírající a přínosné, pokud jste dost silní to unést.
    Moc doporučuji!

• jiné místo Jiný  •

Kalvodová má naprosto neprofesionální přístup, určitě to není dobrý člověk, jak se píše níže, naopak velmi špatný člověk, plný zloby, který ponižuje a zastrašuje všechny kolem. Moje zkušenost, i dalších lidí ohledně chování Kalvodové je otřesná. Nedoporučuji, pokud na tom nechcete být ještě mnohem hůř.

• jiné místo Jiný  •

Paní doktorka má vysoce profesionální přístup. Umí naslouchat a následně pomoci. Mohu jen doporučit.

• jiné místo Jiný  •

• Dobrý den, je to nejhorší psycholožka v Brně. Nesnaží se lidem pomáhat, ale jen do nich rýpat, ubližovat jim. Varuji každého před touto psycholožkou, já jsem se po pár měsících z ní složila a rok mě lékaři dávali dohromady. Pozor na ni.

• ZLATÍČKOOOOO NAŠE :) 3 DVOŘÁCI

• vyníkající odborník a člověk

je ta nej