Lenka Podolská
Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost

Litoměřická 64/107, Děčín 40502

K paní doktorce jsem chodila jako dítě já a dnes k ní chodí moje dvě děti.
    Nikdy bych je nesvěřila nikomu jinému.
    Je to skvělá lékařka ale i člověk sám o sobě.
    Laskavý přístup který má nejen k dětem ale i k rodičům se v dnešní době u lékařů málo vidí.
    Sestřička je též skvělý a usměvavý človíček .
    Máme je obě moc rády. Nikdo lepší než oni, prostě není :)

• Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost Jiný  •

• Velká profesionalita, neměnila bych. Nádherný a milý přístup k dětem i k rodičům. Vždy maximální spokojenost. Děkuji !!!

• Ord.prakt. lékaře pro děti a dorost  •

• Nejlepší doktorka na světě. Profesionální přístup, příjemné vystupování, že prostě super. Mockrát děkuji

• nejlepsi pediatr ktereho jsme kdy mohly najit, moc vam i vasi sestricce dekujeme za odbornou pomoc a laskavost ,jste lidicky na spravnem miste

• Báječná paní doktorka s báječnou sestřičkou, je to odbornice se skvělým přístupem. Máme dvě děti a jsem velmi ráda, že jsou v tak dobrých rukách. Neznám lepší lékařku než paní doktorka Podolská.

• S

nejlepsi doktor na svete

• D

To je naše ,neej doktorka jinou by jsme nechtěli .Máme jí moc rádi mužu jí všem doporučit :D

• Nejlepší lékařka doporučuji všem :-)

Hodulíková

• Velice dobrá a ochotná paní doktorka.Mám u ní již 6-ti letou slečnu a čekáme nový přírustek do rodiny a v žádným případě bych dětskou lékařku neměnila.Málokde se toto vidí.

• výborná ve všech směrech :o)