Běžný termín

Implantáty +6 Více

Keramické korunky

Keramické korunky

Ošetření rizikových pacientů

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

O mně

Vedoucí lékař, pracoviště specializující se na rekonstrukční a estetickou stomatologii a dentoalveolární chirurgii
Člen české odborné společnos...

Ověřený profil
Umístění: Enta Dent s.r.o.

K paní doktorce chodím i s dcerami už asi deset let. Kromě toho, že odvádí dokonalou profesionální práci, je navíc milá, vstřícná a skvěle to umí s dětmi. Pěkné moderní prostředí a velmi milý a profesionální personál.

Ověřený profil

milá, ochotná, pečlivá, jemná lékařka. Příjemné prostředí a celkově vše super, určitě doporučuji, navíc celkem krátké objednávací doby a minimální čekání

O
Ověřený profil

Jedním slovem úžasná paní doktorka i sestřička.Chodíme k paní doktorce s 8 mi letou dcerou,která měla opravdu velké problémy se zoubkama a jsem za ní šťastná,že jí ošetřovala právě tato paní zubařka :-) Je ohromně milá,pečlivá,vstřícná a hlavně to umí s dětma,což umí málo kdo její profese.Takže i teď po tom,co si dcera musela protrpět se těší za paní doktorkou a snaží se spolupracovat,protože jí chce udělat radost :-) Je opravdu nejlepší a chodit k ní je vysvobození od hrůzy co mnozí z nás mají v paměti ze zkušeností od jiných zubařů :-) Jěště,že vás máme,děkuju hlavně za Anetku ..

Ověřený profil

Dříve jsem už minimálně týden dopředu a s obavou věděl, že jdu k zubaři a dnes se obávám, že zapomenu přijít ve smluveném termínu k zubaři, neboť vím, že se není čeho se moc obávat. Všichni v Enta Dent se mi jeví jako lidé na svém místě. Profesionálové s příjemným a lidským jednáním. Vše dopředu vysvětlí a práci provedou s velkým ohledem na člověka. Všem, kdo nemají dobrý pocit, když mají jít ke svému zubaři, doporučuji změnu k lepšímu - Enta Dent. A nečekejte, aby bylo ještě místo. Dle mého se mě díky všem v Enta Dent zlepšil a zpříjemnil život. Děkuji Vám pani Náteková a všem u Vás...

B
Ověřený profil

Úžasná zubařka ... není co více dodat .. snad jen jedno .. Už se nemusím bát jít k zubaři , naprosto bezbolestné .....

Ověřený profil

Výborná zubařka,skvělé vybavení (jde s dobou), bezbolestná prace a umí člověka uklidnit fakt super doporučuji (a taky je se na co dívat) :)

Nejlepší stomatolog i člověk, jakého znám.

Trhání zubu bez bolesti, žádná arogance a žádný stres. Super

velmi jemná a ohlednuplná, perfektně prácující

Ověřený profil

Nejkrásnější sexy zubařka v ČR, co sakra chcete víc ? :-D Jiří C.

O mně

Člen české odborné společnos...