Pracuji v ordinaci ZubařSpálená (Tooth Forever) ve Spálené, telefon najdete na internetu nebo na stránce dentalkasvobodova díky za pochopení! :-)

Městská Poliklinika Praha

Spálená 78/12, Praha 110 00

ED Clinic

Nákupní 1462, Jesenice

• Běžný termín

• Konzultace online

600 Kč

• Opakovaná návštěva bez Airflow

1 900 Kč

• Vstupní vyšetření

1 800 Kč - 1 900 Kč

• Bělení zubů

1 600 Kč - 2 100 Kč

• E

Skvělá zkušenost, doporučuji ordinaci navštívit, byl jsem na dentální hygieně poprvé, bylo to pro mě příjemné překvapení.

Dent. Lea Svobodová

Moc děkuji za krásnou recenzi. Budu se těšit na Vaši příští návštěvu! :-)

Dneska jsem byla na své první dentální hygieně a fakt jsem se bála. Ale díky bohu za paní Leu Svobodovou, protože dentální hygiena s ní byla šetrná a tak bezbolestná, jak jenom dentální hygiena může být. Celou dobu na mě mluvila, abych věděla, co bude dělat dál a aby mě rozptýlila. Myslela jsem, že to bude nejhorší zážitek na světě, ale nakonec to bylo něco, na co se za rok určitě nebudu bát jít zase.

Báječná, báječná, báječná......
    Bezbolestné, příjemné, absolutní odbourání mého panického strachu, perfektní výsledek...

• Městská Poliklinika Praha dentální hygiena  •

Návštěva dentální hygieny byla velice příjemná. Profesionálně odvedená práce. Skvělý přístup k pacientovi.

• jiné místo Jiný  •

Dent. Lea Svobodová

Zdravím Vás a mockrát děkuji za moc milou zpětnou vazbu. Budu se těšit na další setkání!

Nejlepší zubní hygiena jakou jsem zažil, vše bylo profi a za skvělou cenu! Dostal jsem také hodně rad na prevenci do budoucna. Přístup paní Svobodové byl profesionální a výsledek zubní hygieny byl opravdu skvělý a bylo vidět, že byla odvedená dobrá práce.

Dent. Lea Svobodová

děkuji za milou zpětnou vazbu, těším se na Vaši další návštěvu. Krásný den přeji.

• A

Byla pokaždé velmi dochvilná, pracuje pečlivě a opatrně, takže to od ní nikdy nebolí. Vždycky všechno vysvětlí a dělá to velmi nenucenou a příjemnou formou. K takové hygienistce je radost chodit!

Dent. Lea Svobodová

Mockrát děkuji za zpětnou vazbu, těším se na Vaši příští návštěvu! S pozdravem Svobodová