Zobrazit ostatní profily internistů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily internistů v okolíZkušenosti
I.P.
Jsem velice spokojená s panem doktorem. Nemám vůči němu žádný problém.
Kdykoliv jsem měla problém pomohl. Podotýkám nejsem častý pacient. Chodím , opravdu když mám problém. Když mu zavolám tak je ochotný. Jsem s ním velice spokojená. Více tolik lékařů a je na světě hned líp, protože víte , že máte lékaře na pravém místě. Sestra taky za 1. Ochotná a také na pravém místě.
F.L.
Slabá komunikace lékaře s pacientem. Neosobní, formalistický a minimalistický přístup. Malý zájem o potíže a problémy pacienta, tj. rychle odbavit bez dalších souvislostí. Nízký stupeň empatie ze strany lékaře k pacientovi.
Oliver Oli
JA CHODIL K NĚMU KDYŽ MI BYLO KOLEM 18TI LET TED MÁM 40.hned zítra jdu kněmu věřte tento doktor ale zároven i sestra přístup suprový
Albrechtová
Vůbec nejsem spokojena s panem doktorem. První návštěva proběhla docela v pořádku, zeptal se mě na potíže (byla jsem u něj kvůli podezření na špatnou funkci štítné žlázy), poslal mě na rozbor krve a ultrazvuk. Pak už to však bylo horší. Když pan doktor zvedne telefon, ani se nepředstaví. Působil na mě dost neprofesionálně, komunikace s pacientem je dost chabá, opakovaně se mě ptal na potíže, ačkoli si je sepsal už při první návštěvě.
~
Mnoho extra atestací a vynikající znalsoti kombinované s extra starostlivostí o pacienty přesahující povinnosti
sestřička našeho p.DOKTORA,je super,profi,myslím tím =
=náš pan doktor=das ist supi
jsem rád,že jste mi pomohla lENIČKO.....
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.