Privátní praktická lékařka

Zahradní 973, Zlín 76302

Pani doktorka je profik, vzdy me dukladne vysetrila a prokonzultovala se mnou mozne alternativy. Dokaze povzbudit a hezky vysvetlit i mene prijemne zalezitosti. Moc ocenuji, ze objednava na cas. Ikdyz dojde k drobnemu skluzu, vubec to nevadi, lepsi nez cekat nekde pulku dne. Jako pracujici si to nemohu dovolit.

• Paní doktorka je velmi sympatická lékařka, která se ke mě chovala vždy pozorně a s maximální péčí. Doporučuji

• Paní doktorka přichází do ordinace o půl hodiny později, prvního pacienta vezme po hodině. Když ji po sdělení příznaků nenapadá žádná diagnóza, vypíše nějakou žádanku na krev a moč a když se nic neprojeví, jste zdraví. To, že máte bolesti a není vám dobře, nic neznamená.

• Paní doktorku Winklerovou znám pět let od té doby, kdy jsem opustila "péči" jednoho nejmenovaného praktického lékaře, který u mne nerozpoznal probíhající pneumonii. Vždycky se chovala velmi příjemně a naprosto profesionálně. K předchozími příspěvku pana anonyma - nedovolila bych si hodnotit "neznalosti v lékařské praxi", pokud snad dotyčný sám není praktickým lékařem... Je evidentní, že kdokoliv může kdykoliv a kohokoliv beztrestně očerňovat. A to není dobře.
    Vařáková S.

Taky mám jen kladný názor, paní doktorka je sympatická a pečlivá....

• smypatická a milá lékařka

• N

Je sympatická