Jmenuji se Jaroslav Točík. Jsem psycholog ve zdravotnictví a kognitivně behaviorální terapeut v centru Brna. Nabízím psychologické vyšetření, psychologické poradenství a individuální psychoterapii pro dospělé a dospívající.
Jsem absolventem jednooborové psychologie na Filozofické fakultě Masarykovy univerzity a frekventantem výcviku v kognitivně behaviorální terapii (Mezinárodní KBT institut Odyssea). Jsem členem České společnosti KBT.
O mně
Pacienti, které ošetřuji
Dospělí
Děti
Žerotínovo náměstí 533/6, Brno-střed, Brno 602 00
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Další informace o názorech
anonym
Pan Tocik je nesmírně laskavý, empatický a trpělivý terapeut, v krátké době mi pomohl s úzkostnou poruchou, i pravděpodobně zmírnit psychosomatické projevy, je velká škoda, že u Cervoy končí, ale přeji mnoho štěstí a velice dekuji
• Mgr. Jaroslav Točík – psycholog • •
Psychologové v okolí