8. pěšího pluku 85, Frýdek-Místek 73801
Jana Mrůzková
Je fakt dobrý. Takový náš Dr.House !
Petr
Je to Pan doktor vždy vše zkonzultuje a najde nejlepší řešení
petr
Je to Pan Doktor a to mohu posoudit nikdy žádný problém a to samé i Sestřika
Vera Buzkova
je to moc ochotný doktor,umi poradit a je skoro kamarádský v rozhovoru kdyz ho pozadate o pomoc poradí jak nejlepe umi,nebýt jeho jeste dnes bych chodila po vsech rehabkach atd,jsem us po operaci a jsem mu za to vdecna,ze prisel na to rychleji nes druzi odbornici
Jsem s nim moc spokojena
takových doktoru je opravdu málo.• • •
Nesmírně vtipný a pozorný, citlivý k pacientům
Sylva Linhová
Jsem zdravotní sestra, myslím si, že hodnotím s určitými zkušenostmi, kt. se týkají zdravotnictví. Velmi dobrý lékař, chová se jako opravdový profesionál. Je vstřícný k lidem, klidný, ale zároveň rozhodný, umí dobře naslouchat, je empatický a ke všemu skvělý diagnostik, pokud si není něčím 100% jistý, pošle vás ke specialistovi a udělá doplňující vyšetření. Vybrala jsem si dobře, jsem spokojená a doporučuji ho bez výhrad.
W
wirgelová michaela
Skvělý pan doktor.:-)
N
Nálešník Ján
Je SUPER... To stačí,ne...???
velmi slabý lékař, všemu se diví, diví se i tomu, že k operaci je třeba vyšetření krve ??Musíte mu nahlásit léky, které chcete, napíše vám cokoli
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nejde do rizika, vždy posílá pacienty ke specialistovi
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Frýdku-Místku