Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek
Zubní lékařství, Praktrické lékařství, Chirurgie, Vnitřní lékařství, Ortopedie, Logopedie, Kardiologie, Plicní lékařství, Neurologie, Dermatologie, Oční lékařství, Gynekologie, Otorinolaryngologie, Ortodoncie, Anesteziologie, Revmatologie, Urologie, Psychiatrie, Onkologie, Pediatrie, Fyzioterapie Více
Poskytujeme služby v oblasti prevence i následné péče. Více
O nás
Ordinace
Stavovská s.r.o., Poliklinika Místek
8. pěšího pluku 85
73801 , Frýdek-Místek , moravskoslezský
Kontaktní údaje
O nás
Poskytujeme služby v oblasti prevence i následné péče.
Typ zařízení
- klinika
Nejbližší zařízení
Názory o lékařích ze zařízení
Jindra
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Miroslav Bukovjan • JinýVelice vstřícný přístup,milý ,ohleduplný,velice dobře se s panem doktorem povídá a nezapomenu pochválit i paní doktorku Bukovjanovou ,je také velmi milá a ochotná si popovídat.Všem doporučuji.
Jura Kubalák
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Ilja Černoevič • JinýMohu jen doporučit ať už pana doktora staršího nebo mladšího....naprostá spokojenost ...ať už s léčením nebo operací....!!!!!
MK
Z místních komentářů a hodnocení jsem měl trochu strach, ale paní doktorka byla výborná, problém, se kterým jsem zápolil měsíce, vyřešila během dní.
J.J.
Výborný lékař s citlivým empatickým přístupem. Umí dávat i dobré rady do života a vždy pečlivě konzultuje množství léků nutných k užívání.
Petr Jehlář
Lepší ani nehledejte protože ji nenajdete..jinou paní nebo pána ani hledat nehodlám je velice ochotná a vždy pomuže ke zdarnému uzdravení a to je muj a věřím i velké většiny nás pacientu
D.L.
Předem jsem se objednala,daný den jsem se dostavila s bolavým znaminkem mezi krkem a ramenem. Když jsem dr řekla co mě trápí tak jsem ji to chtěla ukázat ať se podívá a zkontroluje. Tak ani od stolu nevstala ani nepohledla jen mi řekla: A po mě chcete co? Žadanku na chirurgii? Tak jsem řekla nic. A odešla jsem.
Petr Hanáček
Paní zubařka funguje přesně tak jak se má. Příjemná, termín objednání a čas sedí na chlup, moderně vybavená ordinace, případné zákroky vysvětlí. Zatím nebylo potřeba ani příplatků, v dnešní době docela nevídané. Jsem maximálně spokojen. Chodíme zde celá rodina.
Igor Svoják
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Libuše Grunová • JinýNaprosto úžasná lékařka. Paní doktorka je mou praktickou lékařkou od mého prvního nástupu do zaměstnání - 1990. Je vždy milá, příjemná a ochotná. Všichni nastávající medici by zde měli strávit na stáži několik dní, aby si odnesli do profesního života tento úžasný příklad, jak vykonávat svou profesi.
Spokojenost
Za mne super doktor. Stačí pokora a chová se k vám Hezky . Pěkně se chová k dětem. Chodili jsme na kyčle s dětmi, tak manžel, maminka a malá s kolenem.
mydlo.bublinkove
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Jarmila BartonováJá jsem s paní doktorkou velmi spokojená, i přes občas arogantní chování je to skvělá doktorka, svou práci dokonale ovládá a opravdu se snaží pomoct, což je za mě to největší plus - ani už bych nespočítala počet lékařů kteří mi očividně nevěřili, že mě něco bolí. Přišla jsem se objednat a paní doktorka mě rovnou vzala. Upřímně je mi líto, že jsem ji neměla jako dětskou doktorku. Rozhodně by mi to ušetřilo spoustu problémů a nepříjemných návštěv u mé doktorky. Sestřička je také velmi příjemná a i si s vámi popovídá.