Ing. Kateřina Dušková (Brožová)

verifiedCreated with Sketch.

Dentální hygienistka, hygienista přijímá nové pacienty

161 názorů +přidat

Objednat se Přidejte názor Zeptejte se specialisty 45 sjednaných návštěv během posledních 30 dní

Dobrý den, ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým… Více

Objednat se

Klikněte na vybraný termín a domluvte si návštěvu. Obdržíte potvrzení emailem. 
  • Ordinace MUDr. Saberové - 4. patro

    Olšanská 7, Praha 3
    130 00 Praha, hl. město Praha

    Kontaktní údaje

    Zdravotní pojišťovny a způsoby platby
    Hotovost
    V této ordinaci přijímám:
    dospělí, děti jakéhokoliv věku

    Služby

    Vstupní první návštěva u této dh (60-75 min.) 1 780 Kč
    Dentální hygiena - děti do 14 let 780 Kč
    Dentální hygiena - david urban 1 480 Kč
    Bělení - domácí s quick startem 4 350 Kč
    Odstranění pigmentací (depurace/air flow)
    Odstranění zubního kamene, plaku
    Kontrola hygieny
    Opakovaná návštěva - recall (60-75 min.) 1 480 Kč
    Dentání hygiena - víkend 1 780 Kč
    Bělení domácí 4 000 Kč
    Ošetření citlivých zubů profylaktickým lakem 150 Kč
    Vyšetření dutiny ústní
    Lokální fluoridace zubů
    Pískování (air flow)

    Více

Hodnocení pacientů

5

Obecné skóre
161 názorů

  • Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
  • L
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Paní Kateřina je moc milá, pečlivá, vše důkladně vysvětlí a navíc jsme si příjemně popovídaly. Nic nebolelo a ošetření zubů bylo provedeno opravdu profesionálně. Pokud máte obavy z dentální hygieny nebo všeobecně strach ze zubařů, zkuste se objednat ke Kateřině a myslím, že vás strach brzo přejde. :)

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Lenko, moc děkuji Váš milý komentář, udělal mi velkou radost a budu se těšit na příště, KD

  • Můj hrdý boj se zanedbaným chrupem začal právě v křesle paní Duškové. Měla jsem několik let obrovský strach ze zubaře, dalo by se říci panický. V kombinaci s dřívějším "brutálním" ošetřením u orthodontisty a mým laxním přístupem jsem se dostala do fáze 7 let bez zubaře i orthodontisty - i s napůl rozpadlými fixními rovnátky. S paní Duškovou jsem se seznámila mimo ordinaci, velmi brzo jí došlo, že moje zuby jsou problém, který před sebou valím a nedokážu si s ním pomoci. Vysvětlila mi, že před zuby prostě neuteču a že problém není v mojí puse, ale v mojí hlavě. Že VŠE je řešitelné. Důvěra, kterou jsem v ní získala, dokázala rozhýbat následný kolotoč léčby a já jsem se, věřte nebo ne, začala na zubařské křeslo těšit! To, co mi pomáhá, mi přece musí působit radost :-) Bála jsem se odsouzení za to, jak jsem se ke svému chrupu zachovala, ale zcela zbytečně. V ordinaci panovala skvělá nálada, vonělo to tam, po ošetření jsem měla v puse jako v pokojíčku. Bez jediné chvilky bolesti a to bylo opravdu na čem pracovat. Pravidelná dentální hygiena je nyní nedílnou součástí mého života, v kombinaci s velmi šikovnou stomatoložkou a novou orthodontistkou mám vykročeno na cestu, na jejímž konci jsou zdravé, rovné a bílé zuby. Mnohokrát děkuji a doporučuji.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Lucko, moc děkuji za krásný komentář a moc mě těší, že jsem součástí této Vaší cesty za krásnými zuby :-) Držím palce, KD

  • A

    Neuvěřitelně milá, empatická, citlivá a profesionální. Moje obavy rozptýlila s úsměvem, vše vysvětlila a zuby šetrně a bezbolestně ošetřila. V pohodové atmosféře jsem se cítila naprosto skvěle. A navíc, i následné ošetření u svého zubaře jsem díky informacím a dobrému pocitu zvládla nečekaně dobře. Všem doporučuji.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Andreo, moc díky za krásné hodnocení, udělalo mi velkou radost a teší mě, že Vaše obavy ze zubařského křesla jsou tatam. KD

  • J
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Byla jsem na dentální hygieně poprvé a opravdová spokojenost. Paní Duškovou jsem si vybrala podle recenzí zde a vůbec nelituji. Perfektní a profesionální přístup. Vysvětlila mi, jak se starat o své zuby, což mi velmi pomohlo. Zjistila jsem, že si zuby čistím špatně celý život. Všem velice doporučuji.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Péťo, moc děkuji za hezký komentář. Mám radost, že se potvrdilo, že pacienta se snahou stačí jen správně nasměrovat a všechno jde už samo :-) Budu se těšit znovu naviděnou, KD

  • A

    Pani Duskova je zazrak!!!! Nase patnactileta dcera i manzel se jednoznacne shodli, ze pani Duskova je ze vsech zubnich hygienistek, ke kterym jsem je za poslednich 6 let poslala, nejlepsi. Takova shoda je bez nadsazky neuveritelna. Zvlaste kdyz uvazim, ze jak muz, tak dcera, vyzaduji rozdilnou peci i pristup. Prijemnym prekvapenim potom byla uroven AJ pani Duskove. Za cely kolektiv dekuji a rada DOPORUCUJI!!!! :)

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, mockrát děkuji za Váš krásný komentář, udělal mi obrovskou radost a hezčí den :-) KD

  • Z
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Dobrý den, byla jsem na dentální hygieně poprvé a jsem z paní Duškové moc nadšená - zejména individuálním profesionálním přístupem a nebolelo to! Zuby po ošetření vypadají skvěle a získala jsem velkou motivaci se o ně nadále kvalitněji starat než doposud. Při každém čištění zubů si na rady paní Duškové vzpomenu. Všem návštěvu doporučuji.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, moc díky za Vaše milé hodnocení. Mám radost, že motivace a pozitivní přístup funguje. Jen tak dál :-) Budu se těšit znovu naviděnou! KD

  • Byl jsem na dentální hygieně poprvé a byl jsem moc spokojen. Paní Duškouvou jsem si vybral podle hodnocení které má nejlepší!!! Úžasný přístup a perfektně odvedená profesionální práce. Budu se těšit na další návštěvu a všem vřele doporučuji!

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Petře, moc děkuji za Váš hezký komentář a i já se budu těšit na Vaši další návštěvu! KD

  • D
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Předchozí komentáře hovoří za vše, mohu jen potvrdit a doporučit! Maximální a komplexní spokojenost!

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Dani, moc děkuji za Vaše hodnocení a mám radost, že jste spokojená! KD

  • Paní Dušková je velmi příjemná, hodná. Vše vysvětlí, nic nebolí a z mé první návštěvy jsem
    si odnesla výborný pocit. Moc ráda se k paní Duškové budu vracet a zdokonalovat svoje
    zuby.
    Můžu tedy jedině doporučit, protože její přístup, přátelskost, úsměv a dokonalý servis jsou
    prostě úžasné.
    Hodinka uteče jako nic a člověk odchází s úsměvem na rtu.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2016-07-13

    Dobrý den, moc mě těší, že jste byla s návštěvou spokojena a děkuji za krásný komentář - udělal mi velkou radost! Budu se těšit znovu naviděnou!

  • P

    Vždy velmi příjemná návštěva dentální hygieny. Vše je podrobně vysvětleno. Profesionální přístup. O zubech se dozvíte i zajímavé věci :)

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, moc díky za milý komentář a budu se těšit znovu naviděnou :-) KD

Dotazy od pacientů (3)

Obáváte se o své zdraví?

Zeptejte se naších specialistů, dostanete odpověď na Vaši otázku zcela zdarma.

Zeptejte se naších lékařů

Zkušenosti a dovednosti

O mně

  • Dobrý den,
    ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým učitelem praxe a zároveň velkým vzorem. Doposud jsem k němu posílala své pacienty, kteří potřebovali důkladné hloubkové čištění, nyní je mi ctí s ním spolupracovat ve své nové ordinaci. Objednávat se k němu můžete každé pondělí.

    David Urban, DiS.
    Vzdělání na soukromé SVOŠZ pro DH, Sekaninova 12 ukončené absolutoriem v červnu 2004.
    První zaměstnání u MUDr. Zvolánka v Plzni: únor 2005 - duben 2007
    Odborný dohled při praktické výuce na DH škole únor 2008 - dosud
    Praha 6, MUDr. Podlešáková: prosinec 2008 - březen 2013
    Praha 4, MUDr. Cermanová: od října 2012 dusud
    Praha 4, poliklinika Budějovická: od ledna 2016 - 2018

    Co vás čeká na návštěvě dentální hygieny
    Dentální hygiena je individuálně upravena pro každého konkrétního pacienta. Typicky zahrnuje jednu vstupní a dále udržovací návštěvy (tzv. recally) v intervalu cca půl roku. V některých případech je potřeba profesionální čištění chrupu rozdělit do více termínů (např. při silném krvácení dásní či velkých nánosech zubního kamene apod.).

    Vstupní návštěva
    Vstupní návštěva trvá 60-75 minut, zahrnuje prohlídku chrupu a obeznámení s jeho stavem, následné ošetření spočívající v odstranění zubního plaku a kamene, popř. pigmentací (zabarvení od čaje, kávy, cigaret apod.) pomocí pískování (air flow) či depurace. Po profesionální hygieně je sklovina zaleštěna a nafluoridována. Závěr návštěvy tvoří individuální doporučení vhodné techniky čištění (se zaměřením na pacientova problematická místa) s praktickým nácvikem a výběr odpovídajících pomůcek, aby následná domácí péče o zuby byla co nejefektivnější.

    Kontrolní návštěva (pokud je nutna - tzn. při vstupní návštěvě se nestihlo vše)
    Dalším krokem může být kontrolní návštěva, při které dentální hygienistka ověří, zda pacient zvládá chrup od minulé instruktáže správně vyčistit, nebo zda je nutná tzv. reinstruktáž. Tato návštěva zahrnuje důkladnou prohlídku chrupu, odstranění případných pigmentací ze zubů, plaku a zubního kamene, kontrolu techniky čištění a v některých případech výběr dalších pomůcek pro dokonalou domácí péči.

    Udržovací návštěva (tzv. recall)
    Intervaly preventivních ošetření jsou individuální, nejčastěji je doporučováno absolvovat je 2-3 ročně (konkrétní čas pro další návštěvu se pacient dozví na vstupní prohlídce). Vhodná doba i průběh návštěvy záleží na pacientově osvojení vhodné techniky čištění, na tom, zda-li kouří a dalších různých faktorech.

Specializace

  • dentální hygiena

Nemoci

Fotografie