Ing. Kateřina Dušková (Brožová)

verifiedCreated with Sketch.

Dentální hygienistka, hygienista přijímá nové pacienty

161 názorů +přidat

Objednat se Přidejte názor Zeptejte se specialisty 45 sjednaných návštěv během posledních 30 dní

Dobrý den, ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým… Více

Objednat se

Klikněte na vybraný termín a domluvte si návštěvu. Obdržíte potvrzení emailem. 
  • Ordinace MUDr. Saberové - 4. patro

    Olšanská 7, Praha 3
    130 00 Praha, hl. město Praha

    Kontaktní údaje

    Zdravotní pojišťovny a způsoby platby
    Hotovost
    V této ordinaci přijímám:
    dospělí, děti jakéhokoliv věku

    Služby

    Vstupní první návštěva u této dh (60-75 min.) 1 780 Kč
    Dentální hygiena - děti do 14 let 780 Kč
    Dentální hygiena - david urban 1 480 Kč
    Bělení - domácí s quick startem 4 350 Kč
    Odstranění pigmentací (depurace/air flow)
    Odstranění zubního kamene, plaku
    Kontrola hygieny
    Opakovaná návštěva - recall (60-75 min.) 1 480 Kč
    Dentání hygiena - víkend 1 780 Kč
    Bělení domácí 4 000 Kč
    Ošetření citlivých zubů profylaktickým lakem 150 Kč
    Vyšetření dutiny ústní
    Lokální fluoridace zubů
    Pískování (air flow)

    Více

Hodnocení pacientů

5

Obecné skóre
161 názorů

  • Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
  • L
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Naprosto skvěle a bezbolestně odvedená práce. Hodina uteče jako nic a Vy si na křesle odpočnete, příjemně popovídáte a ještě odcházíte s dokonale vyčištěnými zuby. Mohu všem doporučit!

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Lenko, moc díky za milé hodnocení, potěšilo! Budu se těšit na Vaši další návštěvu, KD

  • P
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Paní hygienistka je naprosto skvělá. Milá, zábavná a pečlivá. Vlastně to byl fajn pohodovej proces. Doporučuju!!

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, to mám radost, že jste z návštěvy měl takový dojem, to je přesně můj cíl! Budu se těšit znovu naviděnou, KD

  • S

    Profesionální a kvalitně odvedená práce. Zároveň naprosto bezbolestné. Mohu jedině vřele doporučit všem.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Jakube, moc děkuji za milý komentář a těším se, až příště skouknu vybělené zuby. Snad na svatebních fotkách září! KD

  • L
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Mohu jen potvrdit ostatní hodnocení. Paní Dušková je moc milá, pečlivá..perfektní práce, absolutně bezbolestné.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, moc děkuji za komentář a mám radost, že jste byla spokojená. KD

  • S
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Výborná práce. Pracuje velmi pečlivě. Má ke klientům citlivý a ohleduplný přístup. Mohu jenom doporučit.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, moc děkuji za milé hodnocení a budu se těšit znovu naviděnou, KD

  • P
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Vynikají kvalitně odvedená práce, velmi příjímná paní hygienistka, lidský a laskavý přístup, mohu jen a jen doporučit

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, to mě moc těší, že jste byl s návštěvou spokojen, KD

  • M
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Super, určitě doporučuji :) Kvalitně odvedená práce a celý průběh byl velmi příjemný. Děkuji moc :))

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, i já moc děkuji za Vaši návštěvu a milý komentář :-) KD

  • P
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Musím se přidat k početné skupině lidí, kteří paní Duškovou doporučují. Profesionální přístup, milé vystupování a kvalitně odvedená práce.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, moc děkuji za hodnocení a Vaše spokojenost mě těší, KD

  • Paní Duškovou vřele doporučuji! Jsem naprosto spokojený s výsledkem dnešní dentální hygieny a péčí, které se mi dnes dostalo. Skutečně individuální přístup, profesionalita a mnoho cenných rad a informací, jak již bylo zmíněno v mnoha dalších hodnoceních. Děkuji Vám a přeji mnoho spokojených a usměvavých pacientů.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, moc díky za Váš milý komentář, mám radost, že jste byl spokojený a budu se těšit znovu naviděnou! KD

  • M
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    V tomto týdnu jsem byl u pani Duškové poprvé na dentální hygieně a ani mě nezklamala. Věnovala se mi více než hodinu, vyčistila každý zub od plaku a zubního kamene, kterého jsem měl v ústech spousty a to i na špatně dostupných místech. Konečně si tak dásně mohou ulevit od bakterií. To celé absolutně bez bolesti, na jejím křesle by se bez nadsázky dalo i usnout. Paní doktorku velmi doporučuji a také jí děkuji za skvělou péči o moje zuby. Martin.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, i já Vám moc děkuji - za Vaši návštěvu i milé hodnocení. Budu se těšit znovu naviděnou! KD

Dotazy od pacientů (3)

Obáváte se o své zdraví?

Zeptejte se naších specialistů, dostanete odpověď na Vaši otázku zcela zdarma.

Zeptejte se naších lékařů

Zkušenosti a dovednosti

O mně

  • Dobrý den,
    ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým učitelem praxe a zároveň velkým vzorem. Doposud jsem k němu posílala své pacienty, kteří potřebovali důkladné hloubkové čištění, nyní je mi ctí s ním spolupracovat ve své nové ordinaci. Objednávat se k němu můžete každé pondělí.

    David Urban, DiS.
    Vzdělání na soukromé SVOŠZ pro DH, Sekaninova 12 ukončené absolutoriem v červnu 2004.
    První zaměstnání u MUDr. Zvolánka v Plzni: únor 2005 - duben 2007
    Odborný dohled při praktické výuce na DH škole únor 2008 - dosud
    Praha 6, MUDr. Podlešáková: prosinec 2008 - březen 2013
    Praha 4, MUDr. Cermanová: od října 2012 dusud
    Praha 4, poliklinika Budějovická: od ledna 2016 - 2018

    Co vás čeká na návštěvě dentální hygieny
    Dentální hygiena je individuálně upravena pro každého konkrétního pacienta. Typicky zahrnuje jednu vstupní a dále udržovací návštěvy (tzv. recally) v intervalu cca půl roku. V některých případech je potřeba profesionální čištění chrupu rozdělit do více termínů (např. při silném krvácení dásní či velkých nánosech zubního kamene apod.).

    Vstupní návštěva
    Vstupní návštěva trvá 60-75 minut, zahrnuje prohlídku chrupu a obeznámení s jeho stavem, následné ošetření spočívající v odstranění zubního plaku a kamene, popř. pigmentací (zabarvení od čaje, kávy, cigaret apod.) pomocí pískování (air flow) či depurace. Po profesionální hygieně je sklovina zaleštěna a nafluoridována. Závěr návštěvy tvoří individuální doporučení vhodné techniky čištění (se zaměřením na pacientova problematická místa) s praktickým nácvikem a výběr odpovídajících pomůcek, aby následná domácí péče o zuby byla co nejefektivnější.

    Kontrolní návštěva (pokud je nutna - tzn. při vstupní návštěvě se nestihlo vše)
    Dalším krokem může být kontrolní návštěva, při které dentální hygienistka ověří, zda pacient zvládá chrup od minulé instruktáže správně vyčistit, nebo zda je nutná tzv. reinstruktáž. Tato návštěva zahrnuje důkladnou prohlídku chrupu, odstranění případných pigmentací ze zubů, plaku a zubního kamene, kontrolu techniky čištění a v některých případech výběr dalších pomůcek pro dokonalou domácí péči.

    Udržovací návštěva (tzv. recall)
    Intervaly preventivních ošetření jsou individuální, nejčastěji je doporučováno absolvovat je 2-3 ročně (konkrétní čas pro další návštěvu se pacient dozví na vstupní prohlídce). Vhodná doba i průběh návštěvy záleží na pacientově osvojení vhodné techniky čištění, na tom, zda-li kouří a dalších různých faktorech.

Specializace

  • dentální hygiena

Nemoci

Fotografie