Ing. Kateřina Dušková (Brožová)

verifiedCreated with Sketch.

Dentální hygienistka, hygienista přijímá nové pacienty

158 názorů +přidat

Objednat se Přidejte názor Zeptejte se specialisty 34 sjednaných návštěv během posledních 30 dní

Dobrý den, ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým… Více

Objednat se

Klikněte na vybraný termín a domluvte si návštěvu. Obdržíte potvrzení emailem. 

Hodnocení pacientů

5

Obecné skóre
158 názorů

  • Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
  • L
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Mohu jen potvrdit ostatní hodnocení. Paní Dušková je moc milá, pečlivá..perfektní práce, absolutně bezbolestné.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, moc děkuji za komentář a mám radost, že jste byla spokojená. KD

  • S
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Výborná práce. Pracuje velmi pečlivě. Má ke klientům citlivý a ohleduplný přístup. Mohu jenom doporučit.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, moc děkuji za milé hodnocení a budu se těšit znovu naviděnou, KD

  • P
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Vynikají kvalitně odvedená práce, velmi příjímná paní hygienistka, lidský a laskavý přístup, mohu jen a jen doporučit

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, to mě moc těší, že jste byl s návštěvou spokojen, KD

  • M
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Super, určitě doporučuji :) Kvalitně odvedená práce a celý průběh byl velmi příjemný. Děkuji moc :))

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, i já moc děkuji za Vaši návštěvu a milý komentář :-) KD

  • P
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Musím se přidat k početné skupině lidí, kteří paní Duškovou doporučují. Profesionální přístup, milé vystupování a kvalitně odvedená práce.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, moc děkuji za hodnocení a Vaše spokojenost mě těší, KD

  • Paní Duškovou vřele doporučuji! Jsem naprosto spokojený s výsledkem dnešní dentální hygieny a péčí, které se mi dnes dostalo. Skutečně individuální přístup, profesionalita a mnoho cenných rad a informací, jak již bylo zmíněno v mnoha dalších hodnoceních. Děkuji Vám a přeji mnoho spokojených a usměvavých pacientů.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, moc díky za Váš milý komentář, mám radost, že jste byl spokojený a budu se těšit znovu naviděnou! KD

  • M
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    V tomto týdnu jsem byl u pani Duškové poprvé na dentální hygieně a ani mě nezklamala. Věnovala se mi více než hodinu, vyčistila každý zub od plaku a zubního kamene, kterého jsem měl v ústech spousty a to i na špatně dostupných místech. Konečně si tak dásně mohou ulevit od bakterií. To celé absolutně bez bolesti, na jejím křesle by se bez nadsázky dalo i usnout. Paní doktorku velmi doporučuji a také jí děkuji za skvělou péči o moje zuby. Martin.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den, i já Vám moc děkuji - za Vaši návštěvu i milé hodnocení. Budu se těšit znovu naviděnou! KD

  • L
    Návštěva z ZnamyLekar.cz

    Paní Kateřina je moc milá, pečlivá, vše důkladně vysvětlí a navíc jsme si příjemně popovídaly. Nic nebolelo a ošetření zubů bylo provedeno opravdu profesionálně. Pokud máte obavy z dentální hygieny nebo všeobecně strach ze zubařů, zkuste se objednat ke Kateřině a myslím, že vás strach brzo přejde. :)

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Lenko, moc děkuji Váš milý komentář, udělal mi velkou radost a budu se těšit na příště, KD

  • Můj hrdý boj se zanedbaným chrupem začal právě v křesle paní Duškové. Měla jsem několik let obrovský strach ze zubaře, dalo by se říci panický. V kombinaci s dřívějším "brutálním" ošetřením u orthodontisty a mým laxním přístupem jsem se dostala do fáze 7 let bez zubaře i orthodontisty - i s napůl rozpadlými fixními rovnátky. S paní Duškovou jsem se seznámila mimo ordinaci, velmi brzo jí došlo, že moje zuby jsou problém, který před sebou valím a nedokážu si s ním pomoci. Vysvětlila mi, že před zuby prostě neuteču a že problém není v mojí puse, ale v mojí hlavě. Že VŠE je řešitelné. Důvěra, kterou jsem v ní získala, dokázala rozhýbat následný kolotoč léčby a já jsem se, věřte nebo ne, začala na zubařské křeslo těšit! To, co mi pomáhá, mi přece musí působit radost :-) Bála jsem se odsouzení za to, jak jsem se ke svému chrupu zachovala, ale zcela zbytečně. V ordinaci panovala skvělá nálada, vonělo to tam, po ošetření jsem měla v puse jako v pokojíčku. Bez jediné chvilky bolesti a to bylo opravdu na čem pracovat. Pravidelná dentální hygiena je nyní nedílnou součástí mého života, v kombinaci s velmi šikovnou stomatoložkou a novou orthodontistkou mám vykročeno na cestu, na jejímž konci jsou zdravé, rovné a bílé zuby. Mnohokrát děkuji a doporučuji.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Lucko, moc děkuji za krásný komentář a moc mě těší, že jsem součástí této Vaší cesty za krásnými zuby :-) Držím palce, KD

  • A

    Neuvěřitelně milá, empatická, citlivá a profesionální. Moje obavy rozptýlila s úsměvem, vše vysvětlila a zuby šetrně a bezbolestně ošetřila. V pohodové atmosféře jsem se cítila naprosto skvěle. A navíc, i následné ošetření u svého zubaře jsem díky informacím a dobrému pocitu zvládla nečekaně dobře. Všem doporučuji.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-07-16

    Dobrý den Andreo, moc díky za krásné hodnocení, udělalo mi velkou radost a teší mě, že Vaše obavy ze zubařského křesla jsou tatam. KD

Dotazy od pacientů (3)

Obáváte se o své zdraví?

Zeptejte se naších specialistů, dostanete odpověď na Vaši otázku zcela zdarma.

Zeptejte se naších lékařů

Zkušenosti a dovednosti

O mně

  • Dobrý den,
    ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým učitelem praxe a zároveň velkým vzorem. Doposud jsem k němu posílala své pacienty, kteří potřebovali důkladné hloubkové čištění, nyní je mi ctí s ním spolupracovat ve své nové ordinaci. Objednávat se k němu můžete každé pondělí.

    David Urban, DiS.
    Vzdělání na soukromé SVOŠZ pro DH, Sekaninova 12 ukončené absolutoriem v červnu 2004.
    První zaměstnání u MUDr. Zvolánka v Plzni: únor 2005 - duben 2007
    Odborný dohled při praktické výuce na DH škole únor 2008 - dosud
    Praha 6, MUDr. Podlešáková: prosinec 2008 - březen 2013
    Praha 4, MUDr. Cermanová: od října 2012 dusud
    Praha 4, poliklinika Budějovická: od ledna 2016 - 2018

    Co vás čeká na návštěvě dentální hygieny
    Dentální hygiena je individuálně upravena pro každého konkrétního pacienta. Typicky zahrnuje jednu vstupní a dále udržovací návštěvy (tzv. recally) v intervalu cca půl roku. V některých případech je potřeba profesionální čištění chrupu rozdělit do více termínů (např. při silném krvácení dásní či velkých nánosech zubního kamene apod.).

    Vstupní návštěva
    Vstupní návštěva trvá 60-75 minut, zahrnuje prohlídku chrupu a obeznámení s jeho stavem, následné ošetření spočívající v odstranění zubního plaku a kamene, popř. pigmentací (zabarvení od čaje, kávy, cigaret apod.) pomocí pískování (air flow) či depurace. Po profesionální hygieně je sklovina zaleštěna a nafluoridována. Závěr návštěvy tvoří individuální doporučení vhodné techniky čištění (se zaměřením na pacientova problematická místa) s praktickým nácvikem a výběr odpovídajících pomůcek, aby následná domácí péče o zuby byla co nejefektivnější.

    Kontrolní návštěva (pokud je nutna - tzn. při vstupní návštěvě se nestihlo vše)
    Dalším krokem může být kontrolní návštěva, při které dentální hygienistka ověří, zda pacient zvládá chrup od minulé instruktáže správně vyčistit, nebo zda je nutná tzv. reinstruktáž. Tato návštěva zahrnuje důkladnou prohlídku chrupu, odstranění případných pigmentací ze zubů, plaku a zubního kamene, kontrolu techniky čištění a v některých případech výběr dalších pomůcek pro dokonalou domácí péči.

    Udržovací návštěva (tzv. recall)
    Intervaly preventivních ošetření jsou individuální, nejčastěji je doporučováno absolvovat je 2-3 ročně (konkrétní čas pro další návštěvu se pacient dozví na vstupní prohlídce). Vhodná doba i průběh návštěvy záleží na pacientově osvojení vhodné techniky čištění, na tom, zda-li kouří a dalších různých faktorech.

Specializace

  • dentální hygiena

Nemoci

Fotografie