Ing. Kateřina Dušková (Brožová)

verifiedCreated with Sketch.

Dentální hygienistka, hygienista přijímá nové pacienty

161 názorů +přidat

Objednat se Přidejte názor Zeptejte se specialisty 46 sjednaných návštěv během posledních 30 dní

Dobrý den, ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým… Více

Objednat se

Klikněte na vybraný termín a domluvte si návštěvu. Obdržíte potvrzení emailem. 
  • Ordinace MUDr. Saberové - 4. patro

    Olšanská 7, Praha 3
    130 00 Praha, hl. město Praha

    Kontaktní údaje

    Zdravotní pojišťovny a způsoby platby
    Hotovost
    V této ordinaci přijímám:
    dospělí, děti jakéhokoliv věku

    Služby

    Vstupní první návštěva u této dh (60-75 min.) 1 780 Kč
    Dentální hygiena - děti do 14 let 780 Kč
    Dentální hygiena - david urban 1 480 Kč
    Bělení - domácí s quick startem 4 350 Kč
    Odstranění pigmentací (depurace/air flow)
    Odstranění zubního kamene, plaku
    Kontrola hygieny
    Opakovaná návštěva - recall (60-75 min.) 1 480 Kč
    Dentání hygiena - víkend 1 780 Kč
    Bělení domácí 4 000 Kč
    Ošetření citlivých zubů profylaktickým lakem 150 Kč
    Vyšetření dutiny ústní
    Lokální fluoridace zubů
    Pískování (air flow)

    Více

Hodnocení pacientů

5

Obecné skóre
161 názorů

  • Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
  • B
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Vstupní první návštěva u této DH (60-75 min.)

    Z toho jaké mam úzkosti a strach z lékařů jsem nakonec zvládla diky paní doktorce.Mila a šetrná všechno vysvětlila nebyl důvod mít jakékoli obavy.Takze vřele Doporucuji! A při me další návštěvě určitě zase zavítam k Paní Doktorce .

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-04-17

    Dobrý den, moc mě těší, že strach a úzkost jsou pryč. Doufám, že příště už si ke mně přijdete zarelaxovat :-) Budu se těšit, KD

  • K
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Vstupní první návštěva u této DH (60-75 min.)

    Naprosto úžásná, milá, příjemná paní. Vše dobře vysvětlí a ochotně zodpoví jakékoliv otázky. Mám velký strach ze zubních specialistů a vadí mi kovové pomůcky, které používají při své práci a i přes to jsem naprosto spokojená jak s paní tak s provedením práce. Cena za kvalitu odpovídá. Těším se na příští návštěvu a všem doporučuji.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-04-17

    Dobrý den,
    moc děkuji za krásný komentář. Mám radost, že jste strach překonala a doufám, že příště už to bude naprosto bez obav :-) Budu se těšit, KD

  • M
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Vstupní první návštěva u této DH (60-75 min.)

    Na dentální hygieně jsem byla poprvé a musím říct, že z toho mám vážně dobrý pocit. Paní Kateřina Dušková byla velice milá, vše mi hezky vysvětlila a popsala. Moc jí děkuji za péči o mé zuby a za následné rady. A souhlasím s ostatními příspěvky - dentální hygiena nebolí :-) Markéta H.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-04-17

    Dobrý den, to mám radost, že Vás první návštěva dentální hygieny nezklamala - Váš dobrý pocit je můj hlavní cíl :-) Děkuji za milé hodnocení a budu se těšit opět naviděnou, KD

  • L
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Dentální hygiena

    U paní Duškové jsem byla na hygieně poprvé a musím konstatovat, že je to výborná hygienistka. Velmi mě potěšily i pozdější časy na objednání, šla jsem kolem 19h a paní Dušková se mi věnovala téměř do 21h, vše vyslechla, vysvětlila a pustila se do pečlivé práce. Byla velmi příjemná a já nadmíru spokojená, nemám jedinou výtku. Nechoďte jinam, tady dostanete to nejlepší!

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-04-17

    Dobrý den, jsem moc ráda, že jste byla s návštěvou spokojena a děkuji za krásný komentář - udělal mi velkou radost. Budu se těšit znovu naviděnou, KD

  • M
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Vstupní první návštěva u této DH (60-75 min.)

    S paní hygienistkou jsem byla víc než spokojená. S její prací, přístupem, chováním i profesionalitou. Určitě vřele doporučuji.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-04-17

    Dobrý den Mirko, mockrát Vám děkuji za milý komentář a budu se těšit znovu naviděnou. KD

  • M
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Opakovaná návštěva - recall (60-75 min.)

    U paní Duškové jsem byla podruhé, poprvé vč. bělení zubů, tentokrát jsem se rozhodla bělení refreshnout, pro svůj lepší pocit. Procedura je naprosto bezbolestná, paní Dušková velmi příjemná a profesionální. Už jsem k ní poslala i svého přítele, který je také velmi spokojen a plánuji sem vzít i děti. Ze svých zubů mám teď skutečně dobrý pocit.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-02-05

    Dobrý den,
    Váš kometář mi udělal velkou radost a moc Vám za něj děkuji. Jsem ráda, že jste oba spokojení a budu se na Vás těšit opět naviděnou i s dětmi.

  • A
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Zubni kamen

    Vcera jsem s dcerou(7let) navstivila dentalni hygienistku pani Katerinu Duskovou.Vsem mohu jen a jen doporucit.Neskutecne mila pani,dceri se venovala na 100%.Prvotni strach z neznameho byl u dcerky do minuty pryc .Vse ji ukazovala,vysvetlila.Na konci ji jeste za statecnost cekala odmena.Odchazely jsme obe nadsene.Pani Katerino,jeste jednou Vam velky dik.Kytkova Andrea a Stelinka

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-02-05

    Dobrý den,
    moc děkuji za krásný komentář! Jsem ráda, že to Stelinka zvládla naprosto bez komplikací. A už jsem doplnila tetovačky, tak se může těšit na příště :-)

  • J
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Vstupní první návštěva u této DH (60-75 min.)

    Vynikající péče, příjemná konverzace- musím vřele doporučit. S ženou jsme se shodli, že šlo o vyloženě relaxační záležitost!

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2018-01-17

    Dobrý den, moc mě těší, že jste byli oba s návštěvou spokojeni. Děkuji za milé hodnocení a budu se těšit znovu naviděnou! KD

  • Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Vstupní první návštěva u této DH (60-75 min.)

    Nejlepší dentální hygiena pod sluncem! Paní hygienistku všude doporučuji. Je moc milá, šetrná a hygiena byla naprosto bezbolestná a precizně provedená. Už teď se těším na další "setkání" :).

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-12-08

    Mockrat dekuji za krasny komentar. I ja si Vase navstevy uzivam a tesim se na dalsi. Dlouho jsem se v praci takhle nenasmala :-)

  • J
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Umístění: Ordinace MUDr. Saberové - 4. patroSlužby: Dentální hygiena (60-75 min.)

    Velice příjemné vystupování, vše mi skvěle vysvětlila a hlavně názorně ukázala. Důležité je, že po čtyřech dnech od zákroku už pozoruji změny k lepšímu, dásně mi mnohem méně krvácejí. Mohu jen doporučit.

    Ing. Kateřina Dušková (Brožová)2017-11-12

    Dobrý den, moc děkuji za komentář, udělal mi velkou radost - především to, že už dásně vypadají lépe. Doufám, že krvácení zmizí úplně. KD

Dotazy od pacientů (3)

Obáváte se o své zdraví?

Zeptejte se naších specialistů, dostanete odpověď na Vaši otázku zcela zdarma.

Zeptejte se naších lékařů

Zkušenosti a dovednosti

O mně

  • Dobrý den,
    ráda bych Vám představila mého nového kolegu Davida Urbana. Jeho a jeho perfektní práci znám už několik let - poznali jsme se na VOŠ pro dentální hygienistky, kde byl mým učitelem praxe a zároveň velkým vzorem. Doposud jsem k němu posílala své pacienty, kteří potřebovali důkladné hloubkové čištění, nyní je mi ctí s ním spolupracovat ve své nové ordinaci. Objednávat se k němu můžete každé pondělí.

    David Urban, DiS.
    Vzdělání na soukromé SVOŠZ pro DH, Sekaninova 12 ukončené absolutoriem v červnu 2004.
    První zaměstnání u MUDr. Zvolánka v Plzni: únor 2005 - duben 2007
    Odborný dohled při praktické výuce na DH škole únor 2008 - dosud
    Praha 6, MUDr. Podlešáková: prosinec 2008 - březen 2013
    Praha 4, MUDr. Cermanová: od října 2012 dusud
    Praha 4, poliklinika Budějovická: od ledna 2016 - 2018

    Co vás čeká na návštěvě dentální hygieny
    Dentální hygiena je individuálně upravena pro každého konkrétního pacienta. Typicky zahrnuje jednu vstupní a dále udržovací návštěvy (tzv. recally) v intervalu cca půl roku. V některých případech je potřeba profesionální čištění chrupu rozdělit do více termínů (např. při silném krvácení dásní či velkých nánosech zubního kamene apod.).

    Vstupní návštěva
    Vstupní návštěva trvá 60-75 minut, zahrnuje prohlídku chrupu a obeznámení s jeho stavem, následné ošetření spočívající v odstranění zubního plaku a kamene, popř. pigmentací (zabarvení od čaje, kávy, cigaret apod.) pomocí pískování (air flow) či depurace. Po profesionální hygieně je sklovina zaleštěna a nafluoridována. Závěr návštěvy tvoří individuální doporučení vhodné techniky čištění (se zaměřením na pacientova problematická místa) s praktickým nácvikem a výběr odpovídajících pomůcek, aby následná domácí péče o zuby byla co nejefektivnější.

    Kontrolní návštěva (pokud je nutna - tzn. při vstupní návštěvě se nestihlo vše)
    Dalším krokem může být kontrolní návštěva, při které dentální hygienistka ověří, zda pacient zvládá chrup od minulé instruktáže správně vyčistit, nebo zda je nutná tzv. reinstruktáž. Tato návštěva zahrnuje důkladnou prohlídku chrupu, odstranění případných pigmentací ze zubů, plaku a zubního kamene, kontrolu techniky čištění a v některých případech výběr dalších pomůcek pro dokonalou domácí péči.

    Udržovací návštěva (tzv. recall)
    Intervaly preventivních ošetření jsou individuální, nejčastěji je doporučováno absolvovat je 2-3 ročně (konkrétní čas pro další návštěvu se pacient dozví na vstupní prohlídce). Vhodná doba i průběh návštěvy záleží na pacientově osvojení vhodné techniky čištění, na tom, zda-li kouří a dalších různých faktorech.

Specializace

  • dentální hygiena

Nemoci

Fotografie