MUDr. Helena Lošťáková

Zubař Více

Prostějov 1 adresa

Praktický lékař stomatolog s laborat.

Trávnická 2, Prostějov 79601

• A

Paní zubařka za mně opravdu nejlepší! Veškeré moje obavy ze zubaře zmizely a to jsem k ní přešla se zuby v šíleném stavu... Všem paní zubařku vřele doporučuji! Se sestřičkou jsou pro mě až nepochopitelně skvěle sehrané, obě jsou milé a hodné a přitom je paní Lošťáková opravdu profesionální a šikovná. Všechno vysvětlí, postará se aby se i pacient při její práci cítil co nejlépe. Opravdu jsem moc ráda, že jsem šla právě k ní.

• D

Skvělá zubařka - k ní se člověk těší i s bolavými zuby, opravdu žádný strach. Milá, ochotná, pečlivá a starostlivá. Zároveň musím taky vychválit úžasnou sestřičku, která je prostě jedním slovem zlatá. Nejlepší zubařka, kterou jsem kdy potkala.

• *

Výborná zubní lékařka. Doporučuji !!

• D

Paní zubařka je opravdu perfektní. Chodíme k ní celá rodina. Se sestřičkou tvoří skvělý tým. Po celou dobu vyšetření popisuje co dělá. Když něco zabolí, hned se stará a snaží se vyjít vstříc. Dověděla jsem se toho hrozně moc oproti předchozímu zubaři. Vysvětluje správné čištění zubů, doléhání dásní na zuby atd.., přímo v ordinaci Vám prodá i mezizubní kartáčky (o kterých jsem do té doby ani nevěděla). Profesionální ale i lidský přístup. Na paní zubařku nemůžu říct křivého slova.

•  •  •

• A

Stomatológ na úrovni.

Zkušený stomatolog,stará škola v mladém hávu,doporučuji.