MUDr. Eva Kvíčalová

Zubař Více

Prostějov 1 adresa

Praktický lékař stomatolog

Partyzánská 33, Prostějov 79601

• Vstřícnost, ochota, profesionalita!

• Velmi zkušená, šikovná, hodná na lidi

• Skvělá paní zubařka,perfektní a milý přístup,jak její tak i paní setřičky.Vždy ochotná,vstřícná.Chodíme k ní celá rodina.K dětem vždy milá.Vše vysvětli,poradí.Její přístup je pro nás vždy nadstandartní.V čekárně čekáme vždy max.5-10 min.Vřele doporučujeme.

• I

Opět i u této paní doktorky změněn můj komentář na doporučuji, ačkoli jsem zadala nejlepší. Přitom můj komentář je rozhodně delší než výše uvedené komentáře. Udělejte si prosím pořádek v administrativě a svévolně neměňte zadané komentáře. Pokud se vám nelíbí nebo nezdá - raději ho neschvalujte, paní doktorce to asi jedno není, jak o ní kdo smýšlí.
    Musím tedy napsat, že MUDr. Kvíčalová je stomagolog s lidským přístupem, přešla jsem k ní od jiné zubařky, která by své pacienty rozhodně nešetřila, tím myslím to, že její zákroky byly bolestivé, ač být nemusely, čekání 2 hodiny - i při předchozím objednání - bylo obvyklé.
    Teď se objednám, do pěti minut po příchodu jsem v křesle, navíc mě to nebolí (chodím pravidelně právě kvůli strachu z bolesti zubů). Paní doktorka poradí, je ochotná, sestřička je velmi milá.
    Od 2 let se mnou chodí i můj syn, oceňuji krásný přístup k němu.

• V

mam moc hezke zuby

Strašná!Od dětství k vůli paní doktorce nesnáším zubaře-mám silný dávící reflex-za což člověk nemůže.Paní doktorce se to nelíbilo tak mi dala facku, nu je tomu už pár let ale já nezapomněla!

výborná péče, skvělý efekt

• Paní doktorka mě vzala ikdyž měla téměř plno a navíc jsem přiznala, že jsem 7 let nenavštívila zubaře :o))). Jsem velmi spokojená jak s léčbou tak s přístupem. Nikdy jsem neplatila nic navíc, bílou plombu dává pouze po konzultaci zda ji chci a zda si připlatím. Na závěr doklad o zaplacení je samozřejmostí. Těch 7 let mi trvalo vstřebat zážitek od MUDr Krychtálka už před 10 lety si říkal o příspěvek - bez dokladu apod. To je ale na jiné hodnocení. Já paní doktorku vřele doporučuji.

• Opravdu výborná lékařka, pokaždé když jsme měli někdo z rodiny, tak nám pomohla ještě ten den max. druhý den. Chodíme k ní celá rodina a jsme velmi spokojeni s jednáním a péčí.

• I

Výborná zubařka. Chodím k ní už roky já i můj syn, vždy spraví vše dokonale a poradí.