Bc.

Dentální hygiena s Air-flow 60 min • 1 700 Kč +2 Více
Domácí bělení zubů • 6 800 Kč
Vstupní vyšetření, dentální hygiena • 1 850 Kč
Tony
Very meticulous cleaning, without pain and the end results were perfect!
HŠ
Ordinace je blízko metra. Čekací doba nulová. Platit je možné hotově i kartou. Objednání přes systém cca 14 dnů předem. Paní hygienistka moc milá a pečlivá.
Paní Andrlová je moc příjemná. Ošetření proběhlo bezbolestně s vysvětlením. Děkuji:)
Jan
Hladky prubeh a prijemna komunikace, doporucuji.
Katarína
Milý a empatický přístup. Precizní výkon. Doporučuji.
MH
Perfektní přístup i k pubertálnímu synovi. Vše vysvětleno.
PetrR
Vše na nejlepší úrovni. Citlivé a bezbolestné. Plně oporučuji.
Nikola
Naprosto skvělá hygienistka. Přijdu moc ráda příště. Doporučuji. :)
Svetlana
So službami paní Andrlovej som veľmi spokojná.Je dokonalá,milá ,vždy mi poradí , nemám nič ,čo by som jej vytkla.
T
Naprostá spokojenost, můžu jen a jen doporučit! :)
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den,
delam jeden velmi dulezity projekt do skoly do hodiny biologie o lidskem traveni. Tento projekt rozhodne ze 45% o me vysledne znamce, rada bych se tedy zeptala Vas, specialistu, na otazku, kterou bych rada uvedla mezi zajimavosti.
Kolik % kalorii se vstrebava v ustech? Slysela jsem od neoverenych zdroju, ze jista cast to je, ovsem mela jsem zato, ze k absorbovani kalorii dochazi az dal v travicim traktu.
Dekuji a omlouvam se, pokud jsem rusila
Dobrý den, souhlasím s kolegy a doporučila bych Vám se obrátit na nutričního specialistu, ten jistě Váš dotaz zodpoví přesněji, než bych byla schopná já. Hezký den

- Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze