Bc.
Vstupní vyšetření, dentální hygiena • 1 400 Kč
Dentální hygiena s Air-flow • 1 350 Kč
Dentální hygiena • 1 350 Kč +3 Více
Dentální hygiena dětí do 15 let • 850 Kč
Kombinované bělení, domácí + ordinační fáze (po předchozí konzultaci) • 7 500 Kč
Domácí bělení • 3 500 Kč
O mně
Při své práci se vždy snažím, aby pacienti odcházeli spokojeni a s úsměvem na tváři...Přesvědčím Vás, že dentální hygiena není jen o spoustě krve a bo...
VíceUkončené školy
1 350 Kč
Dentální hygiena dětí do 15 let
850 Kč
NE kazům
Dentální hygiena s Air-flow
1 350 Kč
Domácí bělení
3 500 Kč
NE kazům
Kombinované bělení, domácí + ordinační fáze (po předchozí konzultaci)
7 500 Kč
Vstupní vyšetření, dentální hygiena
1 400 Kč
Přesnost
Péče
Zařízení
MJ
Doporučuji. Paní Andrlová vždy odvede profesionální práci s výbornou kvalitou. Objednání přes formulář na webu včetně komunikace pro potvrzení termínu probíhala naprosto hladce.
L.M.
Super dentální hygiena :-) Paní Andrlová je milá, zkušená a svou práci odvádí na 100 %. Moc doporučuji!
Michaela H.
Paní hygienistka Andrlová je velmi příjemná, ochotná, vše vysvětlí a poradí. Prostředí ordinace je také příjemné a čisté. Ordinace je situována ve velmi dobře přístupné lokalitě,nedaleko metra I. P. pavlova.
DU
Profesionální péče a vstřícný přístup, rozumná čekací doba na objednání, maximální spokojenost se službami.
Spokojenost
S paní Andrlovou jsem velice spokojená. Nemohu nic vytknout. Ráda se vracím a ráda doporučím svým kolegům a kamarádům.
HO
Very professional and kind! She explained every procedure. Very punctual. I highly recommend her!
Jana
Dostupnost,vysoká kvalita provedení zákroku, příjemné prostředí.
Brzké objednání, bez čekání, na zákrok
Milada. K.
Velmi příjemný a milý profesionální přístup. Bez dlouhých řečí provedla úkon, a to skvěle. Poradila. Děkuji.
A.C.
Profesionalita, příjemný a citlivý přístup k pacientovi, komfortní a pěkné prostředí, rozhodně doporučuji.
Zuzka F.
U paní Andrlové jsem byla ve všem maximálně spokojená, mohu ji všem vřele doporučit. Navštívím její ordinaci znova.
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den,
delam jeden velmi dulezity projekt do skoly do hodiny biologie o lidskem traveni. Tento projekt rozhodne ze 45% o me vysledne znamce, rada bych se tedy zeptala Vas, specialistu, na otazku, kterou bych rada uvedla mezi zajimavosti.
Kolik % kalorii se vstrebava v ustech? Slysela jsem od neoverenych zdroju, ze jista cast to je, ovsem mela jsem zato, ze k absorbovani kalorii dochazi az dal v travicim traktu.
Dekuji a omlouvam se, pokud jsem rusila
Dobrý den, souhlasím s kolegy a doporučila bych Vám se obrátit na nutričního specialistu, ten jistě Váš dotaz zodpoví přesněji, než bych byla schopná já. Hezký den

O mně
VíceUkončené školy