Dentální hygiena • 1 350 Kč
Dentální hygiena dětí do 15 let • 850 Kč
Dentální hygiena s Air-flow • 1 350 Kč +3 Více
Domácí bělení • 3 500 Kč
Kombinované bělení, domácí + ordinační fáze (po předchozí konzultaci) • 7 500 Kč
Vstupní vyšetření, dentální hygiena • 1 400 Kč
O mně
Při své práci se vždy snažím, aby pacienti odcházeli spokojeni a s úsměvem na tváři...Přesvědčím Vás, že dentální hygiena není jen o spoustě krve a bo...
VíceUkončené školy
1 350 Kč
Dentální hygiena dětí do 15 let
850 Kč
NE kazům
Dentální hygiena s Air-flow
1 350 Kč
Domácí bělení
3 500 Kč
NE kazům
Kombinované bělení, domácí + ordinační fáze (po předchozí konzultaci)
7 500 Kč
Vstupní vyšetření, dentální hygiena
1 400 Kč
Názory pacientů
Přesnost
Péče
Zařízení
A.B.
Byla jsem u paní doktorky poprvé a jsem velice spokojená! Paní Andrlová se ke mně chovala pěčlivě, vysvětlovala každý zákrok. S kvalitou hygieny jsem také moc spokojená! Vřele doporučuji :-)
DK
Super péče při vstupní prohlídce. Přes hodinu jsme odstraňovali zubní kámen apod. Děkuji a doporučiji.
Dominika Doležalová
Vše naprosto v pořádku. Paní hygienistka vše trpělivě vysvětlí, poradí. Prostředí ordinace je velice příjemné.
Irina P.
Se službami Bc. Andrlové jsem naprosto spokojená. Je milá, ochotná, pečlivá, profesionální. Nemám vytknout.
M. E.
S paní hygienistkou jsem byla spokojená, byla hodná a vše vysvětlila. Byla šetrná, poradila s pomůckami :)
Jan B.
Myslím, že paní hygienistka je velmi příjemná a pečlivá a vše v klidu vysvětlí. Určitě ji doporučuji.
I.P.
Moc milá paní doktorka, všechno vysvětlí, poradí. Pěkná ordinace, nepřemrštěná cena. Za mě spokojenost.
Rk
Bola som velmi spokojná s vysvetlením a samotným vyčistením zubov. Do tejto ordinácie, sa určite vrátim, pani Andrlová je precizná a záleží jej na tom, aby vaše zuby boli zdravé.
Alex B.
Vše skvělé. Hodně se bojim hygieny protože mám citlivý zuby a vždy mě to dost bolí. Tohle byla první hygiena u který to skoro nebolelo a paní Andrlová mi všechno během hygieny vysvětlovala. Je vidět že je fakt profesionál. Už nikdy k nikomu jinému.
MN
Paní hygienistka mi vše skvěle vysvětlila včetně následné péče, ošetření bylo dle mého názoru pečlivé a dostatečné.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den,
delam jeden velmi dulezity projekt do skoly do hodiny biologie o lidskem traveni. Tento projekt rozhodne ze 45% o me vysledne znamce, rada bych se tedy zeptala Vas, specialistu, na otazku, kterou bych rada uvedla mezi zajimavosti.
Kolik % kalorii se vstrebava v ustech? Slysela jsem od neoverenych zdroju, ze jista cast to je, ovsem mela jsem zato, ze k absorbovani kalorii dochazi az dal v travicim traktu.
Dekuji a omlouvam se, pokud jsem rusilaDobrý den, souhlasím s kolegy a doporučila bych Vám se obrátit na nutričního specialistu, ten jistě Váš dotaz zodpoví přesněji, než bych byla schopná já. Hezký den
O mně
VíceUkončené školy