O nás
Telefonní číslo
Názory o lékařích (871)
Linda
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Jsem moc spokojená, děkuju za příjemné jednání!!
Anežka
Návštěva ověřená
Top!!! Nejlepší pani hygienistka, milá, vstřícná, profesionální! Mohu jen doporučit!
Annna
Návštěva ověřená
Velká spokojenost: pečlivost a hezký pŕístup. Pŕijdu zas.
Jana Sováková
Návštěva ověřená
Milé vystupování, empatie k mému lajdáctví, co se týče čistění mezizubními kartáčky .
Dana
Návštěva ověřená
Naprostá spokojenost, vše perfektní. Určtě se vrátím.
Marcela
Návštěva ověřená
Perfektní a precizní přístup. Velice milá zubní hygienistka. Určitě všem doporučuji!
Kristýna
Návštěva ověřená
Perfektní ošetření, ostatně jako vždy! Zuby o pět kilo lehčí :).
Michaela Šelenberková
Návštěva ověřená
Vse super, pani Eva je moc hodna, nesoudi me i pres me spatne navyky a trpelive se mnou pracuje uz nekolik let.
Iva
Návštěva ověřená
Evička je důsledná, pečlivá a přistupuje k lidem velmi citlivě pokud něčemu nerozumíte vše vysvětlí. Moc doporučuji, jsem maximálně spokojená :)
Daniel Straka
Návštěva ověřená
Velmi příjemný a profesionální přístup. Vše vysvětlí a poradí.
- Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
- Gynekologie zdravotnická zařízení Praze