O nás
Telefonní číslo
Názory o lékařích (940)
Larysa
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Paní doktorka je profesionálka ve svém oboru, má individuální přístup k pacientům a svou práci odvádí perfektně. Jsem jí velmi vděčná za pomoc, pochopení, vstřícnost a rady ohledně čištění zubů. Doporučuji.
TZ
Návštěva ověřená
možnost elektronické platby, dentální čištění, vše OK
Lenka Machová
Návštěva ověřená
Paní doktorka byla skvělá..citlivá..profesionální přístup..Moc děkuji
Tereza Kubíčková
Návštěva ověřená
Paní hygienistka byla moc milá a vše proběhlo dobře, jsem moc spokojená.
SI
Návštěva ověřená
Dobře odvedená práce, bez psychického nátlaku, bez vnucovaní obchodních komodit. Tak si představuji dentální hygienu.
Marika
Návštěva ověřená
Paní Kmentová je odborníkem ve své profesi. Je velmi jemná, pečlivá, empatická a vše vysvětlí.
Velká spokojenost jako vždy.
Děkuji.
Šárka
Návštěva ověřená
Byla velice citlivá a pečlivá. Velice milá a laskavá.
Karel
Návštěva ověřená
Paní dentální hygienistka byla moc milá a precizní. Děkuji
MS
Návštěva ověřená
Velmi mila pani hygienistka,profesionalni a peclive osetreni,prijemna navsteva.
J.M.J.
Návštěva ověřená
K paní Žákové chodí i moje maminka a doporučila mi ji. Je skvělá :) jsem moc ráda, že k ní nyní mohu chodit také. Ošetření s Air flow je jemné, pro mě dokonce příjemné, a výsledek je velký :)
Jsem moc vděčná za tak skvělou a milou péči :)
- DENTAMIN - soukromá zubní ordinace zdravotnická zařízení Praze
- Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze