O nás
Hálkova 1, Praha 120 00Telefonní číslo
Názory o lékařích (701)
Tereza
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Profesionální přístup, sympatická paní hygienistka, ošetření také super.
Zuzana Prazakova
Návštěva ověřená
Byla jsem velmi spokojená, paní byla velmi milá , pečlivá a jemná.
Martin
Návštěva ověřená
Všechno v pořádku, jako vždy. Skvělá práce i přístup k pacientovi. Doporučuji!
David
Návštěva ověřená
Byl jsem zejména na odstranění zubního kamene. Zákrok byl proveden profesionálně a bezbolestně.
LV
Návštěva ověřená
Moc milá dáma, citlivá péče, trpělivě vše vysvětlila.
Helena K.
Návštěva ověřená
Děkuji za citlivý přístup, pečlivost a milé jednání. Těším se na příští návštěvu.
Monika R.
Návštěva ověřená
Velmi příjemná paní doktorka. Precizní, bezbolestná péče.
Vše vysvětleno. Mohu jen doporučit.
Eva Tyle
Návštěva ověřená
Skvělá dentální hygienistka, pěkná ordinace, ošetření na čas, žádné čekání.
RU
Návštěva ověřená
Skvělý a profesionální přístup. Skvělá komunikace a dobře odvedená práce.
Ak
X̌xx̌xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxx