O nás
Telefonní číslo
Názory o lékařích (853)
Radek Stoklas-Lota Stoklas
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Moc hodna pani zubařka, budeme se vracet. Kdyz jdete k jakemukoli lekari je atmosfera dukezita
Viorica
Návštěva ověřená
Perfektní jako vždy ,precizní výkon velmi vstřícné chování
Lukáš
Návštěva ověřená
Bylo to perfektní, rád bych jen poděkoval za pečlivost a profesionalitu.
Petra Ryšavá
Návštěva ověřená
Skvělá paní doktorka, maximální péče, doporučuji!
Mira
Návštěva ověřená
Pani doktorka je skvela, budu se rad vracet. Vsechno naprosto perfektni. Diky moc
EH
Návštěva ověřená
Profesionální přístup, vše vysvětleno, mohu jen doporučit
K.B.
Návštěva ověřená
Velká spokojenost. Profesionální přístup.
Určitě budu chodit dál pravidelně.
Tomáš
Návštěva ověřená
Jako vždy proběhla dentální hygiena tak, jak má, pečlivě, v příjemném prostředí a včas.
Jan Svátek
Návštěva ověřená
Paní doktorka byla moc milá a vysvětlila vše potřebné. Hygiena probíhala šetrně, ale přitom podle představ. Děkuji.
Veronika
Návštěva ověřená
Vzdy jsem naprosto spokojena. Nikde jinde nemam takovy pocit cistych zubu, jako od pani Zakove.
- Zubní lékařství zdravotnická zařízení Praze
- Gynekologie zdravotnická zařízení Praze