Elena Kondratyeva, DiS.

přijímá nové pacienty

Dentální hygienistka, hygienista · Více

Odhadovaná doba odpovědi:

• Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.
touhu po práci v zubní ordinaci jsem měla již od dětství. Nyní jsem spokojená ve vlastní ordinaci jako pracující dentální hygienistka. Jsem přesvědčena, že většina našich problémů vychází z nedostatku informací, proto se snažím svým pacientům jednoduše vysvětlit důvody, proč a jak vzniká zánět dásní nebo parodontitida či různá další onemocnění. Ordinace je nejnověji vybavena a nabízí příjemné prostředí. Mým cílem je, aby každý pacient odcházel se zdravými zuby a krásným úsměvem.

Pokud nezvedám telefon, právě pracuji a jakmile to bude možné, zavolám Vám zpět.

Těším se na Vaší návštěvu!
Více O mně

ordinace dentální hygieny

Bolzanova 1679/3, 2. poschodí vlevo, Praha 110 00

Telefonní číslo

774 77...

Byla jsem nadmiru spokojená, velmi erudovany pristup,, doporučuji!

• ordinace dentální hygieny 2. pokročilá dentální hygiena 30 - 60 minut  •

Já jsem velmi spokojený, první dentální hygiena, kde jsem necítil bolest a nekrvácel z dásní. Paní Elena nastavila přístroje tak, že i za cenu větší doby nutné pro ošetření jsem měl dobrý pocit. Oceňuji tento přístup a doporučuji vyzkoušet ostatním.

• T

Paní dentální hygienistka vše pečlivě vyčistila, vysvětlila, ukázala. Naprosto spokojenost. Doporučuju!

• ordinace dentální hygieny RECALL - běžný termín dentální hygieny 30 až 60 minut  •

• A

Vždy ochotná a nápomocná
    Lidský přístup
    Výborná lokace

Návštěva byla příjemná a poučná. Vysvětlila mi, kde dělám chyby při čištění zubů a jak je zlepšit. Po zákroku jsem měl čisté a hladké zuby.

• ordinace dentální hygieny 1. kompletní vstupní dentální hygiena  •

Skvělá a pečlivá práce jako vždy:) konečně vím jak si mám čistit zuby a od té doby mám klid

Výborný přístup a zájem dentální hygienistky. Doporučuji.

• ordinace dentální hygieny 2. pokročilá dentální hygiena 30 - 60 minut  •

• A

Velmi milá a profesionální dentální hygienistka. Vše srozumitelně vysvětlila a celou dobu jsem se cítil příjemně, skoro jako doma. Odcházel jsem s perfektně vyčištěnými zuby a skvělým pocitem. Doporučuji!

• ordinace dentální hygieny 1. kompletní vstupní dentální hygiena  •

Velmi profesionální přístup a přitom velmi lidský. Člověk nemá strach se na nic zeptat a na každou otázku jsem dostal podrobnou odpověď.

• V

Jsem naprosto spokojený se službou od paní Eleny. Celou dobu mi doporučovala jak se kvalitně starat o své zuby a pobavila mě i s kartáčky, které používají někteří klienti Mohu paní Elenu doporučit každému, kdo se zajímá o hygienu svých úst.