Elena Kondratyeva, DiS.
Dentální hygienistka, hygienista
Praha 1 adresa
touhu po práci v zubní ordinaci jsem měla již od dětství. Nyní jsem spokojená ve vlastní ordinaci jako pracující dentální hygienistka. Jsem přesvědčena, že většina našich problémů vychází z nedostatku informací, proto se snažím svým pacientům jednoduše vysvětlit důvody, proč a jak vzniká zánět dásní nebo parodontitida či různá další onemocnění. Ordinace je nejnověji vybavena a nabízí příjemné prostředí. Mým cílem je, aby každý pacient odcházel se zdravými zuby a krásným úsměvem.
Pokud nezvedám telefon, právě pracuji a jakmile to bude možné, zavolám Vám zpět.
Těším se na Vaší návštěvu!
- Dentální hygiena
Od 1 500 Kč -
Bělení zubů
Odstranění zubního kamene
Lucia
lidský přístup a vše dopodrobna vysvětleno, doporučuji těm, kdo se bojí u zubaře
T
Tetiana
Pani Kondratyeva je Specialista ve své zprávě, dělá všechno opatrně s ohledem na pocity klienta. Chodím k ní 4 roky, a pořád jsem spokojená, a neměnila bych.
Jen doporučuji.• ordinace dentální hygieny • odstranění zubního kamene •
VP
Skvělé jako každá návštěva. Vždycky milá a vždycky dobře poradí a vysvětlí.
Linda B.
Paní dentální hygienistka vše pečlivě vysvětlila, ukázala. S výsledkem dentální hygieny jsem také moc spokojená, určitě přijdu zas.
Pítr
Jako vždy spokojen, paní doktorka milá usměvavá i po ránu.
Zákrok bez bolesti, spokojen s výsledkem.• ordinace dentální hygieny • RECALL - běžný termín dentální hygieny 30 až 60 minut •
Alena Doležalová
Úplně nejlepší!! Paní ke milá, profesionalita. Doporučuji Všem
Maya
Zadné stoličky mám stále špinavé. Budu muset na další čištění
Jana
Moc příjemná paní hygienistka a také moc šikovná. Jsem spokojená a výhodou pro mne byla i časová flexibilita.
Dana Ottopalová
Paní doktorka je naprosto úžasná odbornice na zubní hygienu. Je velmi milá, empatická a zároveň profesionální. Vždy vše srozumitelně vysvětlí, postupuje šetrně a s velkou pečlivostí. Při každé návštěvě se cítím v naprostém klidu a odcházím s pocitem, že o mé zuby bylo postaráno na té nejvyšší úrovni. Výsledek je vždy perfektní a já jsem pokaždé nadšená. Mohu jen doporučit všem, kdo hledají precizní a lidský přístup.
Rehina
Všechno proběhlo skvěle. Doktorka provedla dentální hygienu perfektně a vše mi srozumitelně vysvětlila.
- Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze