Elena Kondratyeva, DiS.
Dentální hygienistka, hygienista
Praha 1 adresa
touhu po práci v zubní ordinaci jsem měla již od dětství. Nyní jsem spokojená ve vlastní ordinaci jako pracující dentální hygienistka. Jsem přesvědčena, že většina našich problémů vychází z nedostatku informací, proto se snažím svým pacientům jednoduše vysvětlit důvody, proč a jak vzniká zánět dásní nebo parodontitida či různá další onemocnění. Ordinace je nejnověji vybavena a nabízí příjemné prostředí. Mým cílem je, aby každý pacient odcházel se zdravými zuby a krásným úsměvem.
Pokud nezvedám telefon, právě pracuji a jakmile to bude možné, zavolám Vám zpět.
Těším se na Vaší návštěvu!
- Dentální hygiena
Odstranění zubního kamene
Bolzanova 1679/3, 2. poschodí vlevo, Praha 110 00
Telefonní číslo
Petra Soukupová
Byla jsem nadmiru spokojená, velmi erudovany pristup,, doporučuji!
• ordinace dentální hygieny • 2. pokročilá dentální hygiena 30 - 60 minut •
Michal
Já jsem velmi spokojený, první dentální hygiena, kde jsem necítil bolest a nekrvácel z dásní. Paní Elena nastavila přístroje tak, že i za cenu větší doby nutné pro ošetření jsem měl dobrý pocit. Oceňuji tento přístup a doporučuji vyzkoušet ostatním.
T
T. L
Paní dentální hygienistka vše pečlivě vyčistila, vysvětlila, ukázala. Naprosto spokojenost. Doporučuju!
Adam
Vždy ochotná a nápomocná
Lidský přístup
Výborná lokace• ordinace dentální hygieny • RECALL - běžný termín dentální hygieny 30 až 60 minut •
Jeff B
Návštěva byla příjemná a poučná. Vysvětlila mi, kde dělám chyby při čištění zubů a jak je zlepšit. Po zákroku jsem měl čisté a hladké zuby.
Kateřina
Skvělá a pečlivá práce jako vždy:) konečně vím jak si mám čistit zuby a od té doby mám klid
Jiří
Výborný přístup a zájem dentální hygienistky. Doporučuji.
• ordinace dentální hygieny • 2. pokročilá dentální hygiena 30 - 60 minut •
Adam
Velmi milá a profesionální dentální hygienistka. Vše srozumitelně vysvětlila a celou dobu jsem se cítil příjemně, skoro jako doma. Odcházel jsem s perfektně vyčištěnými zuby a skvělým pocitem. Doporučuji!
Michal T.
Velmi profesionální přístup a přitom velmi lidský. Člověk nemá strach se na nic zeptat a na každou otázku jsem dostal podrobnou odpověď.
Vojtěch
Jsem naprosto spokojený se službou od paní Eleny. Celou dobu mi doporučovala jak se kvalitně starat o své zuby a pobavila mě i s kartáčky, které používají někteří klienti Mohu paní Elenu doporučit každému, kdo se zajímá o hygienu svých úst.
- Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze