Klinická ordinatura [praktická klinická aspirantura] v oboru „Čelistní a obličejová chirurgie“ (Novosibirsk, Rusko).
Praxe na na lůžkovém oddělení fakultní nemocnice v Novosibirsku a soukromých stomatologických klinikách.
Pedagogická činnost na katedře Chirurgické stomatologie a stomatologické implantace Novosibirské státní lékařské univerzity.
Karlova univerzita v Praze – Rozhodnutí o uznání zahraničního vysokoškolského vzdělání v oboru stomatologie
Uznání zahraničního vysokoškolského vzdělání v oboru zubní lékařství(stomatologie), Univerzita Karlova v Praze
Uznání odborné způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání zubního lékaře na území ČR, Ministerstvo zdravotnictví ČR.
Člen České stomatologické komory
KURZY A VZDĚLÁNÍ
Teoretický a praktický kurz „Základy práce se zubními implantáty“
Praktický kurz doktora Guy Tzvi „Okamžitá implantace, okamžitá zátěž pro nejlepší estetický výsledek“
Praktický kurz profesora Schvartz-Arada „Faktory ovlivňující úspěch implantologické léčby ve stomatologii“
Praktický kurz „Systém implantace ADIN“
Praktický kurz „Systém implantace ASTRA TECH“
Praktický kurz „Systém implantace Nobel“
Praktický kurz „Systém implantace Alpha-Bio“
Teoretický kurz „Sinuslifting“, „Sinus lift augmentace“
Teoretický kurz „CBCT - 3D přesná diagnostika ve stomatologii"
Prakticko-teoretický kurz „KPR a řešení neodkladných stavů v zubní praxi"
Vzdělávací kurz pro přípravu osoby zajišťující radiační ochranu registranta
Jak se zorientovat v nabídce protetických materiálů (doc. MUDr. Hana Hubálková, Ph.D.)
Prevence parodontopatií a základy parodontologie (MUDr. Ladislav Korábek, CSc.)
Pokročilé chirurgické postupy v implantologii, augmentace kosti a managment měkkých tkání (prof. Dr. Fouad Khoury, Ph.D.)
Dětský pacient v ordinaci praktického zubního lékaře (doc. MUDr. Romana Koberová Ivančaková, CSc.)
Právní a ekonomické aspekty vedení soukromé zubní praxe (Mgr. Jiří Slavík, Ing. Jiří Šusta)
Chirurgie v praxi zubního lékaře, onkologické minimum, úrazy zubů (MUDr. et MUDr. Lukáš Hauer, Ph.D.)
- Zubní lékařství
Od 600 Kč -
Implantáty
Od 20 000 Kč -
Peter B.
Byl jsem k panu doktorovi odeslán s lehce složitějším problémem. Skvělý odborník. Velice šetrný při extrakci. Moc doporučuji.
• OxiDent s.r.o. • stomatologická chirurgie •
Vojtěch Dušek
Nikdy jsem si nemyslel, že se zbavím strachu ze zubařů a můžu s klidným svědomím říci, že lepšího zubaře jsem nemohl najít. Veškeré zákroky proběhly bezbolestně a s tou největší možnou odborností. Vstřícnost a empatie je také velké Plus, sestřička je naprosto úžasná a s panem doktorem tvoří dvojci,ke které se rád vracím. Za mě určitě doporučuji všema deseti.
Václav C.
Pan doktor má profesionální a vstřícný přístup. Při vyšetření mi informoval o stavu mého chrupu a doporučil optimální léčbu. Před samotným zákrokem mi vše podrobně vysvětlil.
Objednávací doba byla opravdu krátká - do týdne.
Ordinace je moderně a kvalitně vybavená. Sestřička je také velice milá a vstřícná.
Opravdu mohu jen doporučit.
Petra Č
Tento mlady lékař mi zachranil 5prednich zubu,a pokracujeme v lecbe dale ma předchozí zubarka nekvalitní material i práce (pod plombami kazy)takze muzu jen doporucit cenove jako vsude jinde
Sona
Celý život jsem se bála zubaře...začala jsem chodit panu doktorovi Kiričenkovi a je po strachu, pan doktor i sestřička jsou moc milí lidé, super vybavená ordinace...kdo má opravdu velký strach doporučuji...
• OxiDent s.r.o. • ... •
V.Z.
Pana doktora jsem navštívil na doporučení, je to velmi dobrý lékař. Profesionální jednání, špičkové vybavení a bezbolestné zákroky. Vzhledem k jeho profesionalitě jsem ochoten i dojíždět. Vřele doporučuji. V.Z. Beroun
• OxiDent s.r.o. • skvělé doporučení •
Marek Jakeš
Skvělý mladý doktor a milá sestřička, krátká objednací doba, vždy injekce proti bolesti, takže necítím bolest. Děkuji za skvělé služby. Marek Jakeš
• OxiDent s.r.o. • výměna plomby •
Jirka Jansch
termin jeste ten samy den po zavolani, rychla pomoc a profesionelni pristup ! jeste jednou vrele diky :-)
• OxiDent s.r.o. • akutni bolest •
Gabriela Oravikova
Pan doktor je úžasný,moc mi pomohl,nedám na něj dopustit.Je velice profesionální,milý,ochotný,prostě lidský se skvělými zkušenostmi!!Za mě opravdu nejlepší doktor se kterym sem se kdy setkala!:-)
• OxiDent s.r.o. • •
Aleš Hašek
Hodný a milý mladý zubař, ochotný vyhovět pacientovi s ordinační dobou. Zákroky jsou bezbobestné. Mohu jedině doporučit. Jsem rád, že jsem jeho pacientem.