Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíZkušenosti
bodoni
Nejhorší psycholožka za všech na světě, dává neodborné posudky, které nejsou hodny nazvat ani laické. Zesměšňuje lidi a dokonce si do posudků plete jejich iniciály. Navíc má sama překroucené lidské hodnoty, dle nichž pak vydává posudky k soudům, na co se člověk nemůže ani odvolat. Rozhodně nemohu doporučit.
Hana V.
Díky paní doktorce se mi léčba OCD protáhla o několik let. Vůbec této problematice nerozumí. Po pár návštěvách u ní jsem na další 2 roky zanevřela na psychology a OCD se mi tak velice zhoršila. Ještě mi naopak zhoršila mé další psychické problémy ohledně obav z rakoviny (máme v rodině), kdy mi hned vyprávěla sůvj příběh a příběh její rodiny s touto nemocí a celkově mě ještě víc vyděsila.
pacient
Doktorku jsem mel bohuzel moznost poznat pri dlohodobe psychoterapii. Z dnesniho pohledu a se zkusenostmi, ktere mam dnes se v podstate o zadnou odbornou psychoterapii nejednalo, spis o obycejne povidani. Doktorka nejen ze pacienty nespravne diagnostikuje, ale odmita provadet komplexni vysetreni a jeste pacientum do oci tvrdi, zed chyba je na jejich strane. Navic je arogantni, jizliva a pacienty zatahuje do svych problemu a sveho zivota s tim, ze se jim snazi predvest, ze ona sve problemy zvlada. Na opakovane zadosti o to, aby si s ni pacient celou vec vyrikal reaguje s tim, ze si pry klidne vse s pacientem vyrika u soudu. Jako restituentka a majitelka nemovitosti zrejme sazi na to, ze se to v nasi soucasne justici nejak schova.
~
Paní doktorka Netíková mi velice pomohla,před několika lety jsem ji vyhledala,když jsem trpěla depresemi.Má velice lidský přístup,je příjemná,vyšetření u ní je velice důkladné,snaží se problému přijít na kloub a řeší jej,je skvělá psychoterapeutka.Nyní už k ní nedocházím,mé problémy jsou z velné části pryč, vždy ji ráda doporučím.Děkuji.
hoda
opravdu s odstupem několika let nedoporučuji
Sommerová
Skvělá psycholožka, výborný, statečný člověk, její rady jsou ze života .... má velký zájem o člověka a snaží se pomoct i jinak, nejen jako psycholog .....doporučuju a moc děkuju !
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.