Dentální hygiena dítě do 15 let., do 60 min. • od 840 kč
Dentální hygiena vč. air-flow (pískování) a fluoridace, do 60 min. • od 1 540 kč +3 Více
Domácí bělení zubů • od 2 750 kč
Znalost jazyků
AngličtinaSlužby a ceník služeb
Bělení zubů
Pod Krejcárkem 975/2, Praha
DH Centrum, Zuzana Schneiderova, DiS, ordinace dentální hygieny ve zdravotnickém zařízení Zubní lékaři
Dentální hygiena dítě do 15 let., do 60 min.
od 840 kč
Dentální hygiena vč. air-flow (pískování) a fluoridace, do 60 min.
od 1 540 kč
Ordinační bělení zubů
od 4 200 kč
Názory pacientů
David H.
Super návštěva, slečna velmi milá, vše podrobně vysvětleno a doporučeno, jak hygienu pro příště zlepšit.
NS
Jsem velice spokojena, na DH chodím pravidelně. Velice empatický a šetrný
přístup. Je možnost vše konzultovat.
Hana
Přístup paní Mutinské byl profesionální a přesto milý. Byl mi poskytnut prostor pro dotazy, které byly všechny detailně zodpovězeny. Zákrok byl pečlivý a vždy mi bylo řečeno, co se děje, měla jsem tedy pocit naprostého bezpečí a pohody. Určitě mohu doporučit!
Monika
Paní doktorka byla úžasná, milá, jemná a citlivá. Trpělivá, vše mi vysvětlila ještě před zákrokem. Stále se ptala, zda je vše v pořádku.
L.K.
Maximální spokojenost s celkovým přístupem. Nemám, co bych vytknula. Děkuji a příště příjdu ráda znovu.
Eva H.
Velice příjemná, pohodová,vše vysvětlí a poradí s péčí o zuby, žádné problémy. Šla jsem na objednaný čas.
Jana
Doporucuji, perfektni a mily pristup, pece, odbornost, presne a kvalitne odvenena ustni hygiena. Jsem spokojena
Jakub Tomi
Příjemná slečna či paní s pečlivím přístupem a profesionálním vystupováním. Oceňuji i pěkné a dobře vybavené prostředí.
Dominika Mesarošová
Dekuji jsem velmi spokojena, Příště zase navštívím a ráda doporučím přátelům kteří k vám už dochází a ty jsou taky spokojený
Eva P.
Dobrý den, omlouvám se, ze píši až nyní. Děkuji moc sl. Mutinské za všechnu péči. Těším se na příští návštěvu. Přeji Vám hodně zdraví a same šťastné a spokojené dny . A také krásné Vánoce
Specializace
- dentální hygiena