Mgr.
Číslo licence : 777722289
29 názorAdresy (2)
Konzultace online • 1 000 Kč
Způsoby platby: Bankovní převod
Platba za konzultace na účet **********/**** ideálně do 24h před objednanou konzultací.
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
* Některé informace se nezobrazují kvůli ochraně osobních údajů. Uvidíte je po objednání konzultaci.
Nejpozději 30 minut před návštěvou obdržíte SMS a e-mail s odkazem na zahájení online konzultace. Připojení bude možné pomocí prohlížeče v telefonu nebo na počítači.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
Individuální konzultace/terapie • 1 000 Kč
Psychoterapie
Od 1 000 Kč
Relaxace
Psychoterapeutické poradenství
Zabývám se podpůrným poradenstvím a psychoterapií zaměřenou na pomoc dospělým či dospívajícím v tíživé životní situaci, při řešení partnerských problémů, zvládání složité situace v rodině či na pracovišti, odstranění či zmírnění psychické nepohody (deprese, úzkosti, strachy, pocity méněcennosti aj), porozumění tělesným symptomům a řeči těla, problémů s vlastní identitou, nalezení nového životního směru, na zpracování traumatické zkušenosti aj. Působím jako psychoterapeut centru Dikobrazz www.dikobrazz.cz
Své zkušenosti jsem získala např. na psychoterapeutické a psychosomatická klinice ESET, telefonické krizové lince pro děti a mládež (Linka bezpečí), ve spolupráci s Anabell pomáhajícím lidem s poruchou přijmu potravy nebo sdružením CEREBRUM zaměřující se na podporu lidí po ranění mozku.
Ve své práci využívám také znalostí z oboru tanečně pohybové terapie, které umožňují rozvíjet vnímání těla za pomocí pohybu. Tanečně pohybová terapie vnímá tělo, mysl a prožívání jako úzce propojené a neoddělitelné. Pohybové změny a psychologické změny jsou navzájem propojené. Tanečně pohybové terapie lze využívat v oblasti rozvoje osobnosti, které může být zaměřeno např. uvolnění, vyvážení stresujícího životního stylu, uvolnění kreativity, sebepoznání a seberozvoj a s tím případně spojené zlepšení vztahů či profesních dovedností.
Sebastián Jareš
Paní Horáková mi vrátila viru v práci psychologa.
Z.A.
Dobrý den, vše bylo perfektní, paní mohu jenom doporučit.
D.M.
Paní Dana je velice příjemná psychoterapeutka, umí dobře nasměrovat a poradit :)).Vřele doporučuji.
L. P.
Návštěva ověřená
Velmi doporučuji paní Horákovou, mně velmi pomohla v době, kdy jsem si sáhla na pomyslné dno, vztahy v rodině i s partnerem byly na bodu mrazu, nevěděla jsem co sama se sebou a musela jsem se starat o dcerku, protože partner se odstěhoval. Díky paní Horákové jsem dokázala přenastavit staré vzorce, které jsem měla už od malička od rodičů, zapracovat na zvládání svých emocí a hlavně dostat sama sebe zpátky do života, najít s partnerem cestu, jak spolu můžeme fungovat dál. Díky paní Horákové jsem si našla cestu zpátky i k mým rodičům. Prvních 6 týdnů jsme měli online sezení každý týden, poté jednou za 14 dní, nakonec jednou za 3 týdny. Díky jejímu přístupu, a empatii jsem nalezla poprvé v životě pocit klidu a spokojenosti, který si chci udržet :-) Ještě jednou moc děkuji.
K. K.
Návštěva ověřená
S první online konzultací s paní Horákovou jsem moc spokojená, pomohlo mi to pochopit věci, které jsme probraly a uvědomit si proč se některé děly, zapřemýšlet nad spoustou věcí, takže jsem celkově velmi spokojená s přístupem a s průběhem konzultace a těším se na další konzultaci :)
JJ
Návštěva ověřená
Ve zkratce super přístup, paní byla velice empatická se spoustou zkušeností. Cíl terapie se stanoví na začátku a hledání problému a řešení pak s konstruktivními dotazy od paní Horákové. Závěr terapie proběhnul jako shrnutí a důsledném zkontrolování, zda jsme probrali vše potřebné pro závěr terapie. Osobně jsem z dřívější doby měl špatnou zkušenost z jiné terapie. Ale tohle bylo naprosto něco jiného a profesionálního.
Mgr. Dana Horáková
Jsem velmi ráda, že Vám terapie takto sedla a přinesla potřebné informace a uvědomění :-)
JH
Oceňuji velice milý a profesionální přístup a poskytnutí nadhledu.
Doporučuji všem, kteří hledají empatického psychoterapeuta.
A. Z.
Už když přijdete za paní Danou, dýchne na vás klid a uvolnění. Paní terapeutka byla velmi milá, empaticka a velmi brzy ze mě spadla nervozita. Její přístup mi opravdu vyhovuje, je vidět, že ji na klientech záleží a snaží se na ně napojit. Opravdu doporučuju!
P. K.
Návštěva ověřená
Paní Horáková je člověk na svém místě, zvolily jsme cestu dlouhodobé terapie fornou online konzultací. S její pomocí se mi podařilo vyřešit složitou životní situaci a učinit zásadní kroky v životě. Má velice citlivý přístup a je velmi spolehlivá a vždy dochvilná, umí navodit atmosféru důvěry. Rozhodně doporučuji.
Mgr. Dana Horáková
Velmi děkuji projevenou důvěru, ochotu zkoumat a sdílet vnitřní svět. Těším se změn ve vašem životě a přeji hodně úspěchu při dalších krocích :-)
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze