přijímá nové pacienty

Fyzioterapeut · Více o specializacích

Odhadovaná doba odpovědi:

PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY DOBA TERAPIE je 50min

OTEVÍRACÍ DOBA PO - PÁ 8:00-19:00 v BMphysio - Centrum Fyzioterapie: TEAM BMphysio: Mgr. Barbora KROUPOVÁ (MORÁVKOVÁ)- fyzioterapeutka (Po-Pá) tel.: +420 723 158 665 Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - fyzioterapeutka (Út a Čt); MASÁŽ - Bc. Eliška Žďárská

VÍCE NA: www.bmphysio.cz Termín si u nás najde každý, ráno po tréninku i večer po práci. PŘIJMÁME NOVÉ PACIENTY NA FYZIOTERAPII: Ve své praxi se zaměřujeme na široké spektrum diagnóz a obtíží s pohybovým aparátem.

PRO OBJEDNÁNÍ přepněte na Adresu 1 nebo 2 nebo v plánovači níže. Pro více informací navštivte naše webové stránky. www.bmphysio.cz Specialistky na fyzioterapii vrcholových a rekreačních sportovců, rehabilitace po úrazech a fyzioterapii sportující mládeže. Viscerální terapie - reflux, TMK - temporomandibulární kloub. Máme přes deset let praxe a zkušeností. Certifikované kurzy s nejnovějšími trendy fyzioterapie. Těšíme se na Vás. Team BMphysio. - BMphysio - samostatné zařízení fyzioterapeuta, Brno

Více O mně

• Fyzioterapie

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí
Děti (Pouze na některých adresách)

Typ návštěv

Fotografie a videa

Logo

TEAM BMphysio: více na webu
Mgr. Barbora KROUPOVÁ(MORÁVKOVÁ) - sportovní fyzioterapeut (+420 723 158 665),
Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - viscerální fyzioterapeut (+420 774 199 844),
MASÁŽ - Eliška Źďárská - dle informací na webu (+420 723 158 665)
- PRACOVNÍ DOBA - PO-PÁ

19/03/2026

• Masáž

Od 900 Kč

• Vstupní vyšetření fyzioterapie (děti/dospělí)

Od 1 500 Kč

BMphysio - Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - Centrum Fyzioterapie

BMphysio - Mgr. Barbora KROUPOVÁ - Centrum Fyzioterapie

Plotní 539/24, Brno-jih, Brno 602 00

723 15...

Paní fyzioterapeutka byla moc příjemná a sympatická. I když jsem přišla s čelistním kloubem, vyšetření probíhalo docela z "gruntu" a dostali jsme se vlastně i k mým problémům s krční páteří a bolestí hlavy. Za mě tedy první vyšetření proběhlo velice pečlivě.

• BMphysio - Mgr. Barbora KROUPOVÁ - Centrum Fyzioterapie Vstupní vyšetření fyzioterapie (děti/dospělí)  •

Mgr. Barbora Kroupová

Moc děkujeme za recenzi a důkaz, že TMK může souviset i s krční páteří. BMphysio

• D

Byla to moje první návštěva. Velice příjemné setkání, vstřícná komunikace, snaha o podrobné a trpělivé vysvětlení co je třeba udělat, aby moje tělo lépe fungovalo. Už se těším na další návštěvu.

• BMphysio - Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - Centrum Fyzioterapie Vstupní vyšetření fyzioterapie (děti/dospělí)  •

Mgr. Barbora Kroupová

Moc děkujeme, taky se těšíme na vaše pokroky ve fyzioterapii. BMphysio

Byl jsem velmi spokojený s návštěvou. Všechno proběhlo úplně bez problémů, na čas, v příjemné atmosféře a s profesionálním přístupem. Fyzioterapeutka vše jasně a srozumitelně vysvětlila, včetně toho, jak správně cvičit i doma. Určitě doporučuji.

Mgr. Barbora Kroupová

Děkujeme moc za váš čas na takovou recenzi, hezký den BMphysio

• E

Dlouhodobě jsem měla permanentní každodenní bolesti, na které mi nic nefungovalo. Stačila jedna návštěva u paní Barbory a ještě ten den se mi neuvěřitelně ulevilo! Navíc pro mě stanovené cviky jsou super vysvětlené, doma jednoduše proveditelné a v důsledku nich fakt pozoruju rozdíl v tom, jak se tělo lépe samo chová. Navíc je to pokaždé moc příjemná návštěva a na každou další se těším :) doporučuju úplně maximálně.

• BMphysio - Mgr. Barbora KROUPOVÁ - Centrum Fyzioterapie fyzioterapie  •

Mgr. Barbora Kroupová

Moc děkuji za váš čas na recenzi. Budu se těšit z naší spolupráce (i po delším čase) i nadále. Bára - BMphysio

Strašně příjemná, pečlivá, umí.
    Posluha s pozorem.

Děkujiii, budu se těšit na vše pokroky :) BMphysio

• H

Příjemný, empatický a přesto profesionální přístup
    Krátké objednací lhůty

• BMphysio - Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - Centrum Fyzioterapie fyzioterapie  •

Mgr. Barbora Kroupová

Děkujeme a ceníme si recenze. BMphysio

Vše naprosto v pořádku. Přístup paní doktorky byl velmi přívětivý, vše mi vysvětlila a předem říkala, co se bude dít.
    Už po jedné náštěvě jsem cítila zlepšení mého stavu

Mgr. Barbora Kroupová

Děkuji za víš čas na recenzi, v naší ordinaci jsme "Magistry" děkujeme za uznání naší práce. BMphysio

• D

Píská mi v uších a bolí čelistní svaly, ale po návštěvě tady to povolilo a teď i vím, co s tím mám dělat.

Mgr. Barbora Kroupová

Bezva, to mám upřímnou radost. Tinnitus je poslední dobou velmi rozsáhlá diágnóza. Pokud se nám podařilo Váš stav zlepšít je to skvělá zpráva! BMphysio

Vše bylo perfektní . Měla jsem pocit že se o můj problém opravdu zajímá, profesionální přístup a pro mě velká úleva už po první návštěvě.

• BMphysio - Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - Centrum Fyzioterapie fyzioterapie  •

Mgr. Barbora Kroupová

Děkujeme za recenzi, bylo nám potéšením. BMphysio

• Z

Moc se mi líbilo, že paní terapeutka vše do podrobností vysvětlila a vysvětlila mi také souvislosti. Je opravdu expert a má lidské tělo v oku.

Mgr. Barbora Kroupová

Moc děkujeme za recenzi, hezký den. BMphysio