přijímá nové pacienty

Fyzioterapeut · Více

Odhadovaná doba odpovědi:

PŘIJÍMÁME NOVÉ PACIENTY DOBA TERAPIE je 50min

OTEVÍRACÍ DOBA PO - PÁ 8:00-19:00 v BMphysio - Centrum Fyzioterapie: TEAM BMphysio: Mgr. Barbora KROUPOVÁ (MORÁVKOVÁ)- fyzioterapeutka (Po-Pá) tel.: +420 723 158 665 Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - fyzioterapeutka (Út a Čt); MASÁŽ - Eliška Žďárská a Barbora Hlavatová

VÍCE NA: www.bmphysio.cz Termín si u nás najde každý, ráno po tréninku i večer po práci. PŘIJMÁME NOVÉ PACIENTY NA FYZIOTERAPII: Ve své praxi se zaměřujeme na široké spektrum diagnóz a obtíží s pohybovým aparátem.

PRO OBJEDNÁNÍ přepněte na Adresu 1 nebo 2 nebo v plánovači níže. Pro více informací navštivte naše webové stránky. www.bmphysio.cz Specialistky na fyzioterapii vrcholových a rekreačních sportovců, rehabilitace po úrazech a fyzioterapii sportující mládeže. Viscerální terapie - reflux, TMK - temporomandibulární kloub. Máme přes deset let praxe a zkušeností. Certifikované kurzy s nejnovějšími trendy fyzioterapie. Těšíme se na Vás. Team BMphysio. - BMphysio - samostatné zařízení fyzioterapeuta, Brno

Více O mně

• Fyzioterapie

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí
Děti (Pouze na některých adresách)

Typ návštěv

Fotografie a videa

Logo

TEAM BMphysio: více na webu
Mgr. Barbora KROUPOVÁ(MORÁVKOVÁ) - sportovní fyzioterapeut (+420 723 158 665),
Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - viscerální fyzioterapeut (+420 774 199 844),
MASÁŽ - Eliška nebo Bára - dle objednávacího systému (+420 723 158 665)
- PRACOVNÍ DOBA - PO-PÁ

09/01/2026

• Masáž

Od 900 Kč

• Vstupní vyšetření fyzioterapie (děti/dospělí)

Od 1 500 Kč

Plotní 539/24, Brno-jih, Brno 602 00

BMphysio - MASÁŽ - Centrum Fyzioterapie

BMphysio - Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - Centrum Fyzioterapie

723 15...

Komplexní pohled na problém, podrobné vysvětlení, ukázka cviků. Jasný a příjemný způsob komunikace. Velmi doporučuji.

• BMphysio - Mgr. Barbora KROUPOVÁ - Centrum Fyzioterapie fyzioterapie  •

Jsem strasne rada, ze jsem se dostala pod ruce prave teto slecne/pani. Tesim se na dalsi navstevu. Je mila, sikovna, vysvetluje, ukazuje, snazi se pomoci, poradi… Nemenila bych

• BMphysio - Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - Centrum Fyzioterapie fyzioterapie  •

vše výborné, profesionalita, odbornost, pečlivost

• BMphysio - Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - Centrum Fyzioterapie fyzioterapie  •

Skvelý prístup a pečlivostv péči aj vysvetľovaní. Určite moc odporúčam :)

• BMphysio - Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - Centrum Fyzioterapie Fyzioterapie refluxní choroby GERD/NERD  •

Nejlepší fyzioterapeutka vždycky přijde na příčinu a okamžitě pomůže už při odchodu je cítit úleva od bolesti. Veškeré informace od klienta vyslechne a snaha pomoci je cítit z každého slova a napravení, které Bára udělá je neskutečné.

• D

S návštevou som bola veľmi spokojná, po konzultácii mi bolo ukázané ako správne cvičiť, aby sa zmiernili moje problémy. Všetky informácie mi boli podaní zrozumiteľne a celkovo hodnotím prístup veľmi kladne.

• BMphysio - Mgr. Barbora KROUPOVÁ - Centrum Fyzioterapie fyzioterapie  •

Skvelý, prístup a snaha pomoci.
    Jednalo se o druhou návštěvu s jiným problémem a opět výborně.

• BMphysio - Mgr. Barbora KROUPOVÁ - Centrum Fyzioterapie Jiný  •

Skvělý přístup a velmi do hloubky. Veškeré kroky fyzioterapie byly paní Kroupovou průběžně popisovány.

• BMphysio - Mgr. Barbora KROUPOVÁ - Centrum Fyzioterapie Vstupní vyšetření fyzioterapie (děti/dospělí)  •

Paní fyzioterapeutka vše trpělivě a pečlivě vysvětluje, opravdu se zajímá o to, jakými problémy pacient trpí a snaží se předat maximum informací a doporučení.

Mgr. Barbora Kroupová

Velice si vážíme vašeho času na zpětnou vazbu, děkujeme BMphysio

Super přístup, skvělé prostředí a věřím, že mi toto vyšetření pomůže.

• BMphysio - Mgr. Hana LEDAHUDCOVÁ - Centrum Fyzioterapie Vstupní vyšetření fyzioterapie (děti/dospělí)  •