Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Individuální psychoterapie (50 minut) • 900 Kč
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíZkušenosti
O mně
Posledních 6 let působím jako psychoterapeutka v brněnském Terapeutickém centru v Jihomoravském kraji a pracuji pod supervizí.
Psychol...
Specializace
- psychoterapie
Individuální psychoterapie (50 minut)
Příkop 2a, Brno
900 Kč
Mgr. Anna Rejmanová - psycholožka, psychoterapeutka
IV
Paní Rejmanová je velmi empatická, profesionální a člověk se s ní cítí tak nějak bezpečně...terapie mi pomohla vyhrabat se z těžkého životního období, pomohla mi utřídit myšlenky a převést je v činy, byla to moje mentální berlička...jsem moc ráda, že jsem měla možnost chodit právě k ní.
LJ
Vstřícnost, pochopení, ochota pomáhat a to vše dlouhodobě.
Lenka Procházková
Oceňuji příjemný,lidský přístup,díky kterému se člověk může otevřít a bez zábran rozebírat potřebná témata. Vždy jsem měla pocit,že mluvím s někým,kdo má zájem mi pomáhat,kdo se o mě zajímá a upřímně se mi snaží poradit se všemi záležitostmi. Závěrem jsme vždycky zhodnotily společně jaký měl rozhovor význam a hodně věcí jsem si díky tomu uvědomila. Proto mi terapie celkově hodně ulevila a pomohla řešit i věci uložené někde uvnitř mě. Jsem za to velmi vděčná.
T. V.
Pristup Anny Rejmanove je profesionalni ale lidsky. Je velice empaticka a trpeliva. Sezeni vzdy zacinaji vcas a v ordinaci se citim prijemne. Moc mi pomohla v nejnarocnejsich chvilich meho zivota a mam duveru se na ni vzdy obratit.
O mně
Psychol...
Specializace
- psychoterapie
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Psychoterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Psychoterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně