Sukova třída 1556, Pardubice 53002
bezdickovi
Paní doktorka je velice příjemná a profesionální. Zákroky umí dobře a srozumitelně vysvětlit, vždy pracuje pečlivě a svědomitě. Je poznat, že se stále vzdělává ve svém oboru, ale zároveň nepodléhá bezrozmyslu módním trendům.
Nejlepší paní doktorka.!!!Mám ji moc ráda.Jsem vděčná,že jsem se k ní dostala.Je to odborník na svém místě. je strašně hodná, lidská a trpí se mnou,když už mi musí něco dělat.A tady se potvrzuje,že vyjímky existují,protože i sestřička je velmi příjemná a strašně hodná.MOC VÁM DĚKUJI ZA TO,ŽE TAKOVÉ JSTE :-))
Děkuji za to, že jsem se k paní doktorce dostala. Je velice rozvážná ke každému
zákroku, který provede. Také poděkování sestřičce je velmi milá. Ještě jednou moc
děkuji,že takový lékař ještě existuje. Tomášová Jana
Paní doktorka Jarošová je nejlepší lékař, kterého jsem poznala.Její odbornost
je na vysoké úrovni. Je vstřícná a velice ochotná. Cítí s člověkem.• • •
Jana Z.
Paní doktorce děkuji za to, že je. Dostala jsem se k ní kdysi náhodou a rozhodně nelituji. Jezdila bych za ní třeba přes celou republiku.
spokojený pacient Pavel
Paní doktorka má přístup k pacientovi dobrý,je pečlivá a precizně odvádí svou práci.Sestřička je laskavá,hodná k lidem,hbitá a odvádí profesionálně svou práci.
Monika
Vynikající přístup k pacientům, odborník na svém místě. Navštěvujeme ji celá rodina, děti se díky jejímu přístupu nebályani když byly úplně malé. Vždy velmi ochotná a pečlivá. Vřele doporučujeme.
DS
První zubař, kterého se nebojím. Je příjemná, má zájem o pacienta a vždy odvede velmi kvalitní práci.
Jsem velmi spokojena.
E
E.K.,
K paní doktorce chodíme celá rodina i řada znamých.
Vždy je velmi milá a vstřícná,dle mého názoru odborník na pravém místě.Byla první zubařka která se mne zeptala na všechny nemoci,vždy pomůže a poradí.Ještě se nám nestalo že by nás odmítla při problémech.Velmi doporučuji.
.• • •