Mgr. Zuzana Paucová

Psycholog Více

Klinická psychologie

Brdičkova 1878, Praha 15500

• P.P. Paucová je naprosto jedinečná!!! Lidská, chápavá, ochotná, znalá, trpělivá, přívětivá, přátelská...taková hodná teta/babička. Dcera jí zbožňuje a stále se na sezení těší. Už po první návštěvě jsme byly s dcerou nadšené a spokojené. Vřele doporučuji. Výsledky po prvním sezení byli vidět do týdne po nácviku daných úkolu.

• Klinická psychologie vyšetření poruch učení  •

• H

Myslim, ze doktorka zastava jeste stare nazory../napr. deti se maji vychovavat razne, zadne dlouhe vysvetlovani, klidne i placnuti nez dlouhe vysvetlovani/...Nam bohuzel nepomohla.

Vynikající doktorka, znám ji mnoho let, pomohla oběma dětem, byť každému s něčím jiným. Lidská, chápající, profesionál.

Dobrá doktorka a hlavně mi hrozně moc pomohla :)

• Jsem velice spokkojena s paní doktorkou je to člověk na svém místě a s dětmi to velice umí.Syn měl problémy ve škole a po navštěvách u paní doktorky paucové se vše změnilo je naprosto bez problémů.můžu ji jen doporučit.

• Jsem dcera paní z předchozího příspěvku. Vím z osobní zkušenosti, že paní doktorka ničí problém nepodcení, všechno prožívá s dětmi, které léčí, a za tyto děti, když je třeba, rozhodně bojuje. Je jedním z lidí, kteří mi velmi pomohli,důvěřuji jí, cítím, že je velmi zkušená, vážím si jí.

• Na paní magistru jsem se obrátila poté, co jsem zůstala s dcerou sama. Bylo jí tehdy osm let a od jejího narození jsme byly vystaveny soustavnému psychickému i fyzickému domácímu násilí a šikaně. Paní magistra nám byla oběma vzácnou oporou, sledovala dceru během dětství i v dospívání a dokázala pomoci, když se ve styku s podobnou šikanou a psychickým týráním tentokrát ze strany středoškolské pedagožky staré rány ozvaly jako krizové poruchy soustředění a učení, silná tréma, vyčerpanost a sebepodceňování. Metodou různě zacílené hypnózy (t.j uvolňování psychického napětí a nácvik relaxace, trénink proti trémě, soustředění na cíl a odrušení stresu) a trpělivým a laskavým přístupem paní magistry se všechny tyto příznaky zmírňovaly a ustupovaly, až téměř vymizely. Vážíme si jí a jsme jí vděčné: dcera vyrostla jako silná, nebojácná, odolná a cílevědomá osobnost, schopná snášet nesmírnou psychickou zátěž, spojenou s povoláním, na něž se připravuje, a orientovat se moudře ve vztazích v kolektivu, který ji obklopuje a bude obklopovat.

• Docela by mne zajímalo, jestli mgr. Paucová také všem nebo alespoň někomu z organizované skupiny, která mne a handicapované dítě napadla, sdělila, že nutně potřebuje peníze na přístavbu výtahové šachty ke svému domu na Praze 7 - tedy každá koruna dobrá, zvláště získaná na úkor VZP a nebo, že takto dlouhotrvající a velmi dobře koordinovaný a cílený útok může poškodit vážně zdraví dítěte i pečujícího rodiče nebo je dokonce stát život. Důvodně mám za to, že mgr. Paucová
    a ještě dva další účastníci obludné manipulace chtěli vyvolat pohnutku k naší sebevraždě.Už pouhá příprava takového činu je trestná. Oni však došli ještě dál.

• Paní dr. Paucovou mohu jen doporučit, chodí k ní má dcera již mnoho let.
    Ta paní, co zde vylévá špínu má asi sama velký problém. Není tedy schopna ani přesně popsat, co se tedy stalo.

• Paní magistra hodně pomohla našemu dítěti. Je to člověk na svém místě. Můžeme ji jen doporučit ostatním a děkujeme.