Zuzana Malotová, fyzioterapeut Praha

Fyzioterapeut Více

Uložit

30 objednaných návštěv během 30 dní
Odhadovaná doba odpovědi:

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

Přijímám: dospělí
Bankovní převod, Hotovost, Nespolupracujeme se zdravotními pojišťovnami

O mně

Absolvovala jsem magisterské studium na lékařské fakultě Masarykovy Univerzity v Brně. Při terapii nahlížím na jedince komplexně a snaží se nalézt pří...

Ukončené školy

990 Kč

330 Kč

1 250 Kč

Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Hledala jsem akutní pomoc, ihned jsem byla přijata. Probraly jsme, co mě trápí, a následně jsme začaly problém řešit. Hned první návštěva mi pomohla a dokázala uvolnit bolestivá místa. Byly mi doporučeny cviky, které pravidelně cvičím. Paní Malotová je velice příjemná, a je vidět, že jí práce baví a chce lidem pomoci. Ráda se za paní Malotovou budu vracet :-)

Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Skvělý přístup, vstřícná, hodná, léčba pomáhá, mohu doporučit.

Návštěva z ZnamyLekar.cz
Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Vstupní fyzioterapie- vyšetření a terapie 90 minut

Naprostá spokojenost . Profesionální přístup. Paní je navíc moc milá a vše skvěle vysvětlí. Určitě můžu doporučit.

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Byl jsem velmi spokojen. Paní fyzioterapeutka nalezla problém a začali jsme ho řešit. Oceňuji velmi milý přístup, snahu pomoci a velkou profesionalitu. Ukázala mi cviky, které nyní cvičím a bolest postupně slábne. Mohu doporučit všem.

Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Empatická, velká snaha pomoci,super odbornost, vhodná pracovní doba

Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Naprosto spokojenost se všem !! Moc krát děkuji a určitě doporučuji !!

O
Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Děkuji za naprosto skvělý a empatický přístup. Už po první návštěvě veliká fyzická ale i psychická úleva. Krásná a dobře vybavená ordinace, chválím hudební playlist který příjemně dokresluje atmosféru místa kde vám chtějí pomoci. :) Doporučuji všemi deseti. :)

Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Skvělá terapie, velmi milá slečna která ví co dělá, všechno jasně a srozumitelně vysvětluje. Mohu jen doporučit.

B
Umístění: Fyzioterapie U Císařského pluku Fyzioterapie od 2. návštěvy 60 minut

Návštěva proběhla presne na cas jako vždy. Prostředí bylo příjemné a clovek se citi celkove dobre, kdyz si s tim druhym rozumi. Největší problem byl krční a bederní pater, která se mi skvele uvolnila!

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Zuzana Malotová je velice šikovná a příjemná fyzioterapeutka. Velice si cením jejího přístupu k pacientovi.

O mně

Ukončené školy