O nás
Ordinace
URO MEDICO
Wilsonova 301/10
120 00 , Praha , hl. město Praha
Kontaktní údaje +420 22...
Spolupracujeme s pojišťovnami:
O nás
Soukromá urogynekologická klinika v Praze 2. Svým klientům a klientkám poskytujeme urologickou, gynekologickou, urogynekologickou a andrologickou péči v nadstandardním rozsahu i kvalitě. Naši urologové a gynekologové jsou špičkovými profesionály ve svém oboru, kteří kromě vysoké kvality poskytované péče dbají i na absolutní diskrétnost a maximální komfort pacientů. Naše klinika byla postavena v roce 2020 a disponuje moderním vybavením a špičkovou technikou. Pod jednou střechou provádíme vyšetření i chirurgické zákroky. Klientům nabízíme krátké objednací termíny, širokou ordinační dobu od 7:00 do 21:00 a rozsáhlý servis i mimo ordinaci pro jejich maximální pohodlí. Naše urologie URO MEDICO je sesterskou klinikou gynekologicko-porodnické kliniky GYN MEDICO a také součástí zdravotnické skupiny CARE MEDICO.
Naše nabídka
Svým klientům a klientkám poskytujeme urologickou, urogynekologickou a andrologickou péči v nadstandardním rozsahu i kvalitě.
Zákroky
- Sexuálně přenosné choroby
- Peyronieho choroba
Typ zařízení
- klinika
Názory o lékařích ze zařízení
S.J.
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Veronika Šturcová, FEBU • urologická konzultacePaní doktorka mi vše vysvětlila a současně provedla vstupní vyšetření. Výborná lékařka a profesionální přístup. Doporučuji a děkuji.
M.P.
Mlady pan doktor je velká kapacita ve svem oboru s lidskym a profesionalnim pristupem, aktivne se zajíma o zdravotni stav pacienta, komunikuje velice trpelive. Odchazel jsem s pocitem kvalitni pece a duvery.
B.V.
Pan doktor velice sympaticky a prijemny. Naprostá spokojenost. Pratelske jedani, trpeliva komunikace, krasne prostredi a profesionalita. Byla jsem velmi spokojena s pristupem a s vysetrenim.
Pavel
Za mne top doktor. Mladej skušenej doktor, jemne ruce, dokonala chirurgicka práce. Určite doporučuji.
VV
Profesionální a lidský přístup.
K mé diagnóze přistupuje velmi zodpovědně.
Jsem velmi spokojená a mohu MUDr.Gojdiča jen doporučit. -
A.A.
Pána doktora poznám ešte z čias, ked pracoval na klinike urologie a transplantácie obličiek v Bratislave. Šikovný, milý a pre pacienta obetavý lekár. Rád pomože a snaži sa aby bol pacient stále spokojný. Musel som sa ale prestahovat do Prahy a bolo milým zistením, že tu pán doktor pracuje a možem využívat nadalej jeho služby.
Spokojný pacient A.A -
GA
Som maximálne spokojná, vysoká profesionalita a ľudský prístup je v tejto ambulancii bonusom, ktorý hocikde nedostanete. Ďakujem, že Ste tu pre nás.
A.D
Pán doktor je velmi milý a skušeny odborník, zajíma ho pacient i jeho obtíže. Pozorne nasloucha a s pacientem citlivě jedná. Pomohl mi s mým problémem a léčba byla učinna. Budu se tam vracet, můžu jen doporučit. A.D.
Ivana Jeřábková
Ověřeny pacientLékař: MUDr. MUDr. Michael Nekula • urologická konzultacePan doktor přišel mému tatínkovi na rakovinu prostaty a léčbu zahájil okamžitě a svědomitě a díky tomu jsem mu neskonale vděčná. Je to opravdoví profesionál a člověk na svém místě. Moc Vám děkujeme.
Klára
Ověřeny pacientLékař: MUDr. Marek Gojdič, Ph.D. • urologická konzultacePan dokror je opravdovy specialista, přišel mi na problém se kterým si nevěděli rady ani v nemocnici. Stále k němu docházím a vždy co jsem potřebovala vědět mi poradil a vysvětlil. Navíc je to sympaťák. Děkuji Klára H.