Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Poliklinika Dobrovského
Dobrovského 23, Brno 612 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (63)

N

Také se musím připojit k negativním názorům.. Pan zubař byl celé roky normální od doby co jsme tam začala chodit, ale naposled kdy jsem tam byla, jsem byla velice nespokojená s tím co mi řekl. Navážel se do mých umělých řas a říkal ať si je nelepím nebo něco v tom smyslu velice mě to zklamalo.. Myslím že by do tohohle neměl co mluvit..

• MUDr. Martin Blažek Jiný  •

Po velmi špatné a traumatizující zkušenosti u jiného stomatochirurga jsem byla na extrakci osmičky poslána sem a musím říct, že mě nemohlo potkat nic lepšího. Pan doktor je velmi ochotný, empatický a vše podrobně vysvětluje - nemáte se vůbec čeho obávat. Samotná extrakce netrvala víc než pár vteřin a celý proces proběhl naprosto v klidu a úplně bez bolesti.
    Pana doktora moc doporučuji a děkuji mu.

• MUDr. Marek Boška Jiný  •

Profesionální a lidský přístup.Naslouchá pacientovi a snaží se o co nejlepší výsledek v léčbě.Za mě osobně nejlepší Paní neuroložka na Jižní Moravě.

• MUDr. Lubica Sabuchová Jiný  •

Skvělý empatický lékař. Pan Boška velice podrobně vysvětluje, co se bude dít, i co se právě odehrává - během operace jako by vám četl myšlenky: "právě teď provádím X a vy můžete cítit Y, to je v pořádku".
    Zažila jsem jeho pozdní příchod i jeden zrušený termín zákroku, vždy s omluvou a vysvětlením - a nic z toho nestojí za řeč proti péči, kterou u pana Bošky dostanete. Stojí za to si počkat.

• MUDr. Marek Boška Jiný  •

Naprosto skvělý lékař. Vytržení osmičky bylo během mrknutí oka, pan doktor byl velmi laskavý a empatický. Celý proces mi byl podrobně vysvětlen a pan doktor byl nadmíru profesionální. Mohu jen doporučit.

• MUDr. Marek Boška Jiný  •

Pan doktor Blažek je skvělý specialista. Chodíme k němu já i oba mí rodiče už přes 20 let. Nikdy jsme s ním neměli sebemenší problém, vždy pomohl, poradil a choval se profesionálně.

• MUDr. Martin Blažek Jiný  •

B

Velice sympatický, empatický a šikovný lékař. I jeho sestřička je moc milá. Nemám nic k vytknutí.

• MUDr. Marek Boška Jiný  •

Som velmi spokojna. Pani doktorka je pečlivá. Mam vysoke nároky ako špecialistka v inom obore a ona ich naštastie od začiatku splňovala. Uz som u nej snad 20 rokov a pani doktorku si veľmi vážim. Profesionálka.

• MUDr. Radvana Kompérová Jiný  •

Naprosto perfektní! Pan doktor mi byl doporučen na extrakci osmičky, pozlobila mě dost nepříjemně ještě před termínem, takže mě vzali jako akutního pacienta. Cením si empatie, vše mi vysvětlil, poučil a možných potížích. Zkrátka na jedničku.

B

Několikrát jsem pana Doktora doporučil a až teď jsem si uvědomil, že jsem nenapsal recenzi. Byl jsem na extrakcí tří osmiček a jak už tu někdo napsal-mrzelo mě, ze jich nemám víc. Vše proběhlo rychle, bezbolestně a pan Doktor je příjemný, empatický člověk na svém místě. U tohoto zákroku je to perfektní kombinace vlastností!! Urcite doporučuji a kdyby mi ty osmičky náhodou dorostly, tak přijdu zase