Spravovat zařízení Upravit údaje Zobrazit lékaře Poslat zprávu
Zobrazit telefonní číslo

Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Jak to funguje?

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
    Lékař: Vladimír Marek Jiný

Výborný lékař na svém místě. Se sestřičkou perfektní tým.

Lékař: MUDr. Marek Boška Jiný

Pan doktor je skutečně skvělý odborník. Vše mi před zákrokem podrobně vysvětlil, nikam nespěchal, přesto věcně odpovídal na všechny dotazy s pochopením. Samotný zákrok (trhání osmičky) trval chvilku. Následná péče po zákroku byla dle mého názoru nadstandardní. Ke kontrole a ošetření nehojící se rány přistupoval se samozřejmostí a pro mne dosud nevídanou ochotou a vstřícností - opět ošetřil, vysvětlil a uklidnil mne, že je to běžná komplikace a že se to jistě zahojí. Za tento lidský přístup má můj obdiv. Ostatní osmičky chci řešit zase s panem doktorem Boškou!

Lékař: MUDr. Marek Boška Jiný

Čekalo mě vytržení dvou osmiček - horní a spodní.
    Na základě recenzí na internetu jsem si vybral pana doktora Bošku. Musím říct, že to bylo to nejlepší rozhodnutí, jaké jsem mohl udělat. Pan doktor měl skvělý přístup, pečlivě popsal co se bude dít, takže má pacient přehled o veškerém dění kolem něj. Po vytržení horní osmičky nebylo třeba brát ani prášky na bolest a vše se rychle zhojilo, jak mělo. Spodní osmičce se moc ven nechtělo ale nakonec se taky podařilo, opět bez komplikací a bez bolesti. Během zákroku mě pan doktor neustále informoval co právě dělá a u každého pohybu byl velice opatrný. U spodní už nějaký ten prášek na bolest přišel vhod ale tak už to bývá. Určitě se s panem doktorem Boškou nemusíte ničeho bát!
    Škoda jen, že nemám osmiček na vytržení víc. Chodil bych si do ordinace odpočinout. ;-)

I
    Lékař: MUDr. Marek Boška Jiný

Málokdy píšu recenze, ale tady jsem opravdu musela. Přístup, který u lékařů vidím málokdy. Vše podrobně vysvětleno a velmi příjemné vystupování.

Lékař: MUDr. Marek Boška Jiný

S tak vysokou mírou profesionality a lidským přístupem, jsem se ještě nikdy nesetkal. Pan doktor Boška mě popsal jak bude postupovat při extrakci osmičky v nedobrém stavu, což mne zaujalo tak, že jsem si vůbec nevšiml, že už zub mezi tím odstranil. To není chirurgie, to jsou lázně!

E
    Lékař: MUDr. Marek Boška Jiný

Extrakce dvou spodních neprořezaných osmiček byla u pana doktora bezbolestná a jeho přístup k pacientovi by si člověk přál všude!! Naprostá spokojenost

Lékař: MUDr. Jiřina Höklová Jiný

Milá paní doktorka, která mi pečlivě vyšetřila žíly palčivě bolestivé nohy. Tím vyloučila žilní příčinu a odeslala mne k neurologovi.

Ž
    Lékař: MUDr. Jiřina Höklová Jiný

Paní doktorka i sestřička jsou velice příjemné, nebyl problém, i když jsem na vyšetření přišla s dvěma malými dětmi, protože jsem neměla hlídání. Vše mi vysvětlila, doporučila léčbu i dala kontakty na doktory pro případnou operaci žil. Nečekala jsem dlouho v čekárně a při první návštěvě mě i vzala rychle, protože mi obtíže bránily v chůzi. Prostě našla okno, kdy jsem mohla okamžitě přijít a začít to řešit, jinde mi řekli dva a více měsíců.

Lékař: MUDr. Marek Boška Jiný

Byla jsem u pana doktora Bošky v květnu a červnu 2021 na odstranění dvou osmiček, zákrok jsem odkládala snad dva roky, teď už vím, že bezdůvodně. Pan doktor i sestřička si mě okamžitě získali svým klidným vystupováním a profesionalitou. Zákrok proběhl v obou případech rychle a naprosto bezbolestně (přitom jeden zub byl silně poškozený kazem, objevila se u něj zánětlivá ložiska a hrozilo, že se zlomí v kořeni). Vzhledem k tomu, že mi bylo srozumitelně vysvětleno jak se o rány starat, abych se vyvarovala zánětu a jiným komplikacím, proběhla následná rekonvalescence na výbornou.

Lékař: MUDr. Marek Boška Jiný

Na základě kladných recenzí na internetu jsem si pro extrakci osmičky vybrala pana doktora Bošku. Jeho přístup byl skvělý. Každý svůj krok vysvětlil, uklidňoval, přesně poradil, co dělat a nedělat po zákroku, prostě přístup na jedničku. Ještě mě čeká vytrhnutí dvou osmiček a k nikomu jinému, než k panu doktorovi nepůjdu. Klobouk dolů a velké doporučení.