Oční lékařství

O nás

Oční klinika NeoVize Praha poskytuje komplexní a vysoce kvalitní chirurgickou léčbu očních vad (operaci očí) a onemocnění v centru Prahy.

Na oční klinice NeoVize klademe důraz na špičkovou péči, lidský a individuální přístup se zájmem o pacienta. Tím se lišíme od standardního českého zdravotnictví.

Oční klinika DuoVize se k 1.1.2021 přejmenovala na NeoVizi.
Více O nás

Služby

Specialisté

Budějovická 778/3a, Praha 140 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna

Názory o lékařích (14)

B

Jsem maximálně spokojena s odstraněním druhotného šedého zákalu paní doktorkou Jerhotovou. Již druhý den jsem viděla úžasně ostře. Musím také zmínit ochotu a profesionální přístup celého personálu oční kliniky NeoVize. Obrovské dík y !

• MUDr. Eva Jerhotová Jiný  •

O

Na laserové operaci jsem byl v květnu 2022. S paní doktorkou jsem se viděl pouze během operace, na předoperační i pooperačních kontrolách jsem mluvil s jinými doktorkami. Paní doktorka Mikšovská byla během operace velice příjemná. Co však musím ponechat, že jsem se s ní od samotné operace ani jednou neviděl, přestože jsem byl na více kontrolách. Mám od operace velice suché oči a na pravém oku mám laserem indukovaný nepravidelný astigmatismus. Řešil jsem to s jinými doktorkami v neovizi, přístup byl však nanejvýš lhostejný. Rád bych řekl paní doktorce o svých obtížích a požádal o vysvětlení, proč moje operace - především pravého oka - nedopadla dobře, nicméně musím čekat celé 3 měsíce, než se k ní vůbec dostanu na krátkou konzultaci. Podle mé zkušenosti tedy v neovizi pracují především na výkon, aby odoperovali co nejvíce pacientů. Po operaci však už o své pacienty neprojevují jakýkoliv zájem, a to i když má pacient dlouhodobé komplikace, jako já. Nezbývá mi nic jiného než si najít jiného očního lékaře a před touto klinikou varovat ostatní lidi. Doufám, že má recenze poslouží dobrému účelu.

• MUDr. Jana Mikšovská Laserový refrakční zákrok FemtoLASIK  •

I

Naprosto profesionální přístup se stručným popisem prúběhu operace. Výsledek dokonalý, ostrý obraz jaký jsem před operací neměl. do 15 ti metrů spolehlivě vidím houbu. Fakt svělý i jako zážitek.

• MUDr. Lubomír Továrek Laserové operace šedého zákalu pomocí femtosekundového laseru LenSx  •

Vyšetření a následná operace. Za mě vše na 100% profesionální. Milá paní doktorka a celá klinika kde jsem byla 5*. DuoVize operace 03/2020

• MUDr. Jana Mikšovská Jiný  •

Naprosto arogantni pristup, znudeny vyraz, az ma clovek pocit, ze ji pacient obtezuje. Zrak se mi po dvou letech opet kazi. Je to jen trafika na penize. V Praze jsou mnohem dustojnejsi kliniky, rozhodne nedoporucuji!

• MUDr. Eva Jerhotová Vyšetření před laserovou operací  •

Paní doktorka je umělkyně. Jsem velmi spokojená a svoje případné oční problémy budu řešit už jen v DuoVizi.

• MUDr. Eva Jerhotová Jiný  •

Jsem vděčná paní MUDr.Jerhotové za vyřešení mého problému. Děkuji ji nejen za profesionální,ale i lidský přístup.

• MUDr. Eva Jerhotová Vyšetření před laserovou operací  •

Já mám s paní doktorkou jedinou zkušenost, že mi předepsala brýle, přes které vidím ještě hůře než bez nich. Po tak precizním 3 hodinovém vyšetření bych to nečekal.

• MUDr. Jana Mikšovská Vyšetření před nitrooční operací  •

Spoluprace byla velmi neprijemna, mela jsem pocit, ze prace pi. doktorku nebavi a ze ji obtezuje odpovidat na jakykoli dotaz. Chovani bylo velmi neprofesionalni.

• MUDr. Jana Mikšovská Jiný  •

Jediné co mohu napsat je : Úžasné, úžasné a ještě několikrát úžasné. Naprosto perfektní přístup a práce pana Dr Továrka a jeho týmu na sále a i poděkování celému usměvavému personálu od recepce až po přípravu operace. Hned druhý den úžasné vidění a po týdnu a druhé operaci vše skvělé. Kliniku DuoVize a pana doktora vřele doporučuji. Pane doktore moc vám děkuji :D

• MUDr. Lubomír Továrek Odstranění šedého zákalu  •