Oční klinika NeoVize Brno patří mezi největší oční mikrochirurgická pracoviště v ČR. Poskytujeme komplexní a vysoce kvalitní chirurgickou léčbu očních vad a onemocnění. Specializujeme se na laserov... Více
O nás
Ordinace
Oční klinika NeoVize Brno
Viniční 235
615 00 , Brno , jihomoravský
Kontaktní údaje
O nás
Specializujeme se na laserové operace očí femtosekundovým laserem, nitrooční operace dioptrických vad, ambulantní operace šedého zákalu klasickou i laserovou metodou, léčbu onemocnění sítnice a sklivce, léčbu keratokonu, zeleného zákalu, šilhání u dospělých a další.
Poskytujeme vždy péči na nejvyšší úrovni. Pacienti v NeoVizi oceňují kromě špičkové péče i lidský a individuální přístup a zájem o pacienta, který stále ještě není v českém zdravotnictví obvyklý. Naši oční lékaři a chirurgové patří mezi špičku ve svém oboru.
Oční klinika NeoVize má podepsané smlouvy se všemi zdravotními pojišťovnami.
Naše vybavení
- Operace šedého zákalu laserem
- Léčba presbyopie - PRELEX
- Léčba keratokonu
- Plastické operace očních víček
- Léčba onemocnění sítnice a sklivce
Vyšetření
- Vyšetření OCT
- Vyšetření na Pentacamu
- Vyšetření na endotelovém mikroskopu
- Vstupní vyšetření před laserovou operací
- Vstupní vyšetření před operací šedého zákalu
- Vyšetření šilhání
- Syndrom suchého oka
Typ zařízení
- klinika
Nejbližší zařízení
Názory o lékařích ze zařízení
Jaroslav Blažej
Paní doktorka-Mašková je odborník na svou práci,má super jednání s pacientem, a moc mě pomáhá. Jsu s paní Doktorkou spokojen, a přeju hodně zdraví ,aby pomohla hodně pacientum !!!