Oční klinika Horní Počernice
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
Názory o lékařích (47)
Karolína
Milá doktorka s odborným přístupem. Jsem ráda, že jsem narazila na oční klinice právě na ni. Doporučuji kliniku i paní doktorku.
Radek Bezruč
Příjemná paní doktorka, překontrolování očí proběhlo standartně s žádnou výraznou změnou.
Agáta R.
K panu doktorovi jsem šla na doporučení a rozhodnutí nelituji, vše šlo jako po drátkách a v uvolněné atmosféře, díky za skvěle udělanou operaci obou očí v jednom dni. Doporučuji navštívit.
Míša
Díky implantaci trifokálních čoček vidím perfektně. Přístup veškerého personálu na klinice byl ukázkový.
AK
Jako introvert jsem ocenil profesionalni, detailni a tichy pristup pana doktora.
Tomáš
Před určením přesné diagnózy mi paní doktorka udělala řadu vyšetření, s jejím přístupem a léčbou jsem spokojen.
Eva
Dostalo se mi od pana doktora podrobného vyšetření, jsem s ním spokojená a vážím si jeho odborné péče, kterou mi věnoval a zjistil co vlastně s okem mám a určil další kroky k vyřešení mých potíží s okem.
Hynek Olša
Komunikativní a pečlivý, podstoupil jsem u pana doktora relex smile a doporučuji.
Romana
Jsem spokojená s profesionálním přístupem pana doktora. Oči mi zoperoval skvěle, vidím na všechny vzdálenosti bez problémů.
P.L.
Mladý a příjemný lékař, navštívila jsem jej s oční vadou, kterou mi pomohl vyřešit.