O nás

Devident

Vítáme Vás na profilu ordinace Devident s. r. o. se sídlem v Praze 10 – Strašnicích, která Vám nabízí moderní, komplexní péči a současně i citlivý a individuální přístup pro děti a dospělé.

Díky nejmodernějším stomatologickým léčebným metodám a materiálům Vám vždy poskytneme všechny potřebné stomatologické služby počínaje základním vyšetřením, rentgenovou prohlídkou s konzultací dalšího postupu ošetření, až po provedení zubních náhrad.

Součástí našeho týmu je i dentální hygienistka, která Vám pomůže zajistit efektivní ústní hygienu, která napomáhá prevenci zubních kazů, onemocnění dásní a provádí I šetrné bělení zubů.
Naší prioritou je individuální přístup a respektování Vašich časových a finančních možností.
Máme uzavřené smlouvy se všemi zdravotními pojišťovnami.
Nabízíme krátké objednávací termíny na dohodnutý čas.
Přečtěte si více

Služby

Specialisté

Názory o lékařích (17)

Lékař: Dr. Roman Mikhalov zubní vyšetření

Byl jsem velmy spokojen,po dlouhé době jsem našel lékaře,který mně přijmul do své péče - příjemný přístup jeho i sestry,klidné a profesionální vyšetření i ordinace,dobrá komunikace a moje osobní spokojenost - Děkuji za jeho vstřícnost ohledně mně a mohu ho všem jen vřele doporučit...

Lékař: Artem Novikov Jiný

Pan doktor Novikov je výborný zubař a úžasně milý člověk Jsem moc ráda, že jsem se stala jeho pacientkou.

B
    Lékař: Artem Novikov Jiný

Nemohu jinak, že pana doktora vychvalit až do nebes. Jeho přístup je naprosto skvělý. V pondělí osetroval mě tříleté dceři kaz na zoubku a ani já jsem nevěřila, že to vydrží bez pláče. Pan zubař i sestřička svým přístupem dokázali zázrak a dcera se už teď strašně těší na další návštěvu.
    I za sebe, mohu vše jen pochválit. Jak přístupem tak kvalitou je vše na 100% skvělé. A já jsem moc ráda, že celá má rodina je u p. doktora. Rozhodně jsme si nemohli vybrat lépe.
    Děkujeme.

Lékař: Dr. Boris Zlenko extrakce zubu

Dr. Zlenko je nedostižný vzor pro upachtěné české stomatology, kteří většinou umí pouze odmítat péči o pacienta a navíc si za to účtují nehorázné částky.

Lékař: Yurii Isaiev ošetření kořenových kanálků

Perfektní a bezbolestná práce. Ostatní úkony jsou také velmi profesionálně a bezbolestně provedeny. Moc doporučuji

E
    Lékař: Anastasiia Kisel Kaz u dítěte

Včera jsem navštívila s mojí tříletou dcerou paní doktorku a musím říct , přístup naprosto skvělí i se sestřičkou.Dceři byl poprvé vrtání kaz,po ukázání vrtačky dcerka zavřela pusu a nechtěla ji otevřít.Paní doktorka se sestřičkou měli trpělivost,kde dcerce vysvětlovali co se bude dít.Nakonec ošetření zvládla a i hned další zub si nechala ošetřit sice s pláčem,ale podařilo se.Mohu jen doporučit.Fišerová

T
    Lékař: Dimitrij Tkalych

Nejlepší zubař,kterého jsem kdy měla. Mám panickou hrůzu ze zubaře-pred návštěvou nespim x nocí,brecim již v čekárně atd. Musela jsem na trhání osmičky a pan doktor vse vysvětlil,umrtvil absolutně bezbolestne a trhani samotného zubu jsem ani nepostrehla. Z ordinace jsem odcházela s úsměvem a hned se objednala na další trhání bez jakýchkoliv obav. Oceňuji luxusni vybavení ordinace, individuální přístup a celkovou péčí. Dojížděla bych k němu i z jineho města.
    Ještě jednou velké DÍKY.

Lékař: Anna Bogdanova ošetření kořenových kanálků

musím i já říci že přístup byl víc než skvělý , ještě před pár lety byla v ordinaci na příkopech slečna zubařka co opět potvrdila že k zubaři už dobrovolně nejdu ! strašný přístup , dlouho mi trvalo než jsem se opět odhodlala zubaře navštívit i přes veškeré boleti kterými jsem prošla jsem se k zubaři neodhodlala , zjistila jsem že slenu zubařku asi poslali do patřičných míst skrze stížnosti , nastalo nové kolečko ke komu jít, dostala jsem se ke slečně Bogdanové a jsem velmi spokojená , neustále se mě ptá zda něco cítím zda to bolí a jestli je všechno v pořádku naučila jsem se že nemusím mít strach a jediné co mě dnes lehce brzdí v návštěvě je snad její hezký vzhled jelikož strach a stud je asi něco jiného , každopádně i přes veškeré problémy i skrze bydlení a malou docházku musím uznat a pochválit jedině snad dovolat se je problém :(

Lékař: Dimitrij Tkalych Preventivni prohlidky

Za mne nejlepsi zubar..lepsiho zubare jsem nemela jeste moznost poznat :) jinde bylo sice hezke a mile chovani ale bolely mne i injekce na umrtveni...Ale tady u pana doktora Bezbolestna injekce, Bezbolestne vrtani a taky Bezbolestne odstraneni osmicky!!! A hezke chovani k pacientum. Proste super. Pokazde prichazim uplne zbytecne nervozni a vystrasena co bude a vzdy odchazim ohromena jek je to skvely zubar :) Vastakova Alena

Lékař: Dimitrij Tkalych

I já se přidávám ke spokojeným pacientům. Ze zubařů mám hrůzu od malička a asi mě to úplně nikdy nepřejde. Pan doktor mi již trhal osmičku a vrtal kaz. Strach ze zákroků mám vždy velký, ale pan doktor je pečlivý, trpělivý a citlivý. Po jeho zákrocích jsem zatím žádný problém nikdy neměla. Moc mu tímto děkuji a jsem ráda, že mám šikovného zubaře :o).

Kontakt

Štěchovická 1983/8, Praha 100 00 Zobrazit v Goole Maps