Zubní lékařství

O nás

Volím individuální přistup k pacientovi, nabízím několika možnosti ošetření.
Cena za nejlepší kvalitu zdravotní péče na základě skutečných hodnocení od pacientů.
Naše specializace

• Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
  • Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Zobrazit více

Názory o lékařích (46)

Paní doktorka je moc milá a pečlivá, má skvělý přístup k pacientům

• MDDr. Andrea Jagnešáková ošetření kazu/plomba  •

Т

Коронка впала через рік, прийшла знову поставила, але за три місяці знову впала. Більше не хочу йти до цього лікаря.

lékař Iryna Kuznetsova

Dobrý den paní Tamaro, je mi líto ,že se tak dopadlo. Varovala jsem Vás , že ten zub není dobrý.

Paní doktorka se snaží vše vysvětlit, a má velice pozitivní přístup.

• MDDr. Andrea Jagnešáková vstupní vyšetření  •

Paní doktorka byla milá, vše, co jsem potřebovala vědět dopodrobna vysvětlila, odpovídala na mé dotazy, (což často lékaři neradi..) Oceňují lidský přístup.

• MDDr. Andrea Jagnešáková vstupní vyšetření  •

Zatím jsem absolvovala jen vstupní vyšetření, ale to bylo velmi pečlivé a profesionální, s podrobným vysvětlením zjištěných problémů.
    Dojem je tedy maximální pozitivní.

Děkujeme Vám moc za Váš názor

Paní doktorka velmi milá a sympatická, vše hezky vysvětli, oceňuji citlivý přístup, kdo má strach ze zubařů, tak určitě doporučují, nebudete zklamaní:)) oceňuji, že jsem přišla pozdě kvůli dopravě a ipřesto mě paní doktorka vzala, neřvala po mě a svou práci udělala pečlivě. 10/10

• MDDr. Andrea Jagnešáková Komplexní vstupní vyšetření (vč. RTG dokumentace)  •

Paní zubařka byla příjemná, vstupní vyšetření považuji za pečlivé. Vše mi podrobně vysvětlila a doporučila další postup. Na všechny dotazy odpověděla. Zubařů se hodně bojím, ale myslím, že díky přístupu paní zubařky i další návštěvy v klidu zvládnu.

• MDDr. Andrea Jagnešáková Komplexní vstupní vyšetření (vč. RTG dokumentace)  •

Velmi pozorný zubař . Dostala jsem kompletní informace o implantátu.
    Děkuji.

Děkujeme Vám moc za Váš názor

I

Paní doktorka byla velmi vstríčná všechno ukazovala a vysvětlila!

T

Důkladná vstupní prohlídka a podrobným vysvětlením

Děkujeme Vám moc za Vášnázor