O nás
Odkazy
Názory o lékařích (34)
Radovan
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Byla to moje první návštěva a nemůžu nic vytknout
A.N.
Návštěva ověřená
Pani Doktorka byla skvělá – všechno mi trpělivě vysvětlila a cítila jsem se u ní opravdu v dobrých rukou. Určitě doporučuji!
Tibor
Návštěva ověřená
Pani doktorka je veľmi príjemná a má ukážkový prístup. Všetko mi bolo podrobne vysvetlené a správne odkomunikované. Odporúčam.
Karolina
Návštěva ověřená
Mladá a pečlivá paní doktorka mi ukázala, že i návštěva zubaře může být příjemná a těším se, až dáme dohromady ty moje zuby!
Děkujeme Vám moc za Váš názor
Václav
Návštěva ověřená
Profi přístup při řešení problému opakovaně při každé návštěvě
Děkujeme Vám moc za Váš názor
Jana
Návštěva ověřená
Jsem velice spokojená. Paní doktorka je velice příjemná a empatická.
Děkuji Vám moc
LH
Návštěva ověřená
Jsem velmi ráda,že jsem se dostala do péče paní doktorky a všem mohu jen doporučit!!! Je velice empatická, vstřícná a pečlivá. Vše jasně vysvětlí a navrhne léčbu,kterou s pacientem konzultuje .
Děkuji Vám moc za Váš názor
EO
Návštěva ověřená
Najmilšia Pani doktorka, akú som zažila. Vysvetlí, odpovie na všetky otázky. A sestrička tiež veľmi milá. Určite odporúčam:)
lékař Iryna Kuznetsova
Děkuji vám moc za Váš názor
Vít J.
Návštěva ověřená
Není co vytknout z mé strany naprostá spokojenost.
Děkuji Vám moc za Váš názor
KC
Návštěva ověřená
Skvělý a lidský přístup. Od paní doktorky jsem odcházela nadsena a to se mi ještě nikdy z návštěvy zubaře nestalo!!
Děkujeme Vám moc
- Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze