Služby
O nás
ProMag Dental
Hostinského 7, Praha 155 00Telefonní číslo
Pojištění
Vojenská zdravotní pojišťovna ČR, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, Oborová zdravotní pojišťovna, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, Pojišťovna VZP, a.s., ... Všeobecná zdravotní pojišťovna Všechna pojištěníKontaktní údaje
ProMag Dental
Hostinského 7, Praha 155 00Telefonní číslo
Pojištění
Vojenská zdravotní pojišťovna ČR, Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, Oborová zdravotní pojišťovna, Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR, Pojišťovna VZP, a.s., Všeobecná zdravotní pojišťovnaOdkazy
Specialisté
Názory o lékařích (42)
Jakub T.
Druhy ověření
Všechny názory před zobrazením kontrolujeme. Důvěryhodnost našich názorů je pro nás nesmírně důležitá, proto jsme kromě standardního procesu ověřování názorů zavedli další 2 úrovně ověření:
Pacienti, kteří se objednali k tomuto specialistovi.
Zatím jsem u paní doktorky absolvoval 3 návštěvy s opravou zubního kazu. Bohužel se ukazuje, že moje předchozí doktorka nebyla tak pečlivá, jak jsem si myslel a hned po prvních RTG bylo jasné, že se budou opravovat některé chyby z minulosti.
Ordinace je fantasticky moderně vybavená, opravdu jsem zatím neviděl lepší přístup ke stomatologii. Paní doktorka je skvělá, velmi empatická, všechno podrobně vysvětluje a působí velmi důvěryhodně. Všechna ošetření byla bezbolestná. Líbí se mi i to, že zákrok vidíte po dokončení na fotkách i s komentářem paní doktorky.
Cena zákroků je relativně vysoká, ale tak to prostě v dnešní době je. Na druhou stranu na výplně je záruka a paní doktorce věřím, když říká, že se jedná o kvalitní materiály.
V neposlední řadě se mi moc líbí systém rezervací, kde vidíte všechny své termíny v aplikaci s možností exportu přímo do iOS kalendáře. Navíc Vám den předem přijde SMS a když náhodou zapomenete, sestřička Vám i zavolá.
Docela dobře se tu i parkuje.
MDDr. Hanka Nenálová
Děkuji Vám za tak rozsáhlou a hezkou recenzi. Vaše důvěra je nejen pro mě, ale i celý náš tým nesmírně důležitá. Budu se i dále snažit, aby každá Vaše návštěva byla tak příjemná a bezproblémová, jako Vaše dosavadní zkušenosti.
Těším se společně s celým týmem ProMag na Vaší další návštěvu! :-)
D.V.
Pacienti, kteří se objednali k tomuto specialistovi.
Skvělý zubař na kterého jsem čekal opravdu dlouho. Kvalitně a bezbolestně s vysvětlením všeho co je třeba vědět. Doporučuji!
TH
Pacienti, kteří se objednali k tomuto specialistovi.
Skvělý pacientský přístup a zároveň velmi pečlivý.
Jan M.
Pacienti, kteří se objednali k tomuto specialistovi.
K panu doktorovi Bezvershenkovi chodím víc než rok a ze zubařů mám obecně obrovský strach. Díky němu a jeho lidskému přístupu tam chodím relativně "rád". Vše mi vždy jasně vysvětlí a hlavně mně jeho zákroky nebolí, je velice empatický a opatrný. Vřele pana doktora Bezvershenka doporučuji.
Kateřina Pešková
Pacienti, kteří se objednali k tomuto specialistovi.
Úžasná paní doktorka. Už chápu, jak je možné, že je člověk schopný usnout u zubaře. Dříve jsem se zubaře bála, cítila bolest a jednání bylo většinou bez úrovně a navíc výsledek většinou špatný. Teď musím říct, že poprvé od zubaře odcházím a nemám strach se vrátit.
Oleksandr Fedchenko
Pacienti, kteří se objednali k tomuto specialistovi.
Pan Doktor se postaral nejen o mé zuby, ale i o mé peněžence. Všechno srozumitelné vysvětlil a udělal dobrou práci.
V.P.
Pacienti, kteří se objednali k tomuto specialistovi.
Je naprosto šikovný zubař . Všechny zákroky proběhly bez bolesti a v klidu
Jirovska K
Pacienti, kteří se objednali k tomuto specialistovi.
Doporučuji pana doktora, který ochotně a empaticky pomáhá vrátit mému úsměvu šmrnc a opravuje vše co předchozí zubaři svými zastaralými metodami pokazili.
Max Rombakh
Pacienti, kteří se objednali k tomuto specialistovi.
Pan doktor je velice vstřícný a milý. Všímá si případných dalších problémů a navrhne hned řešení a doporučení. První zubař, ke kterému nejdu se strachem, ale na jeho křesle člověk může relaxovat. Nikdy jsem si nemyslel, že něco takového bych kdy řekl o zubaři.
Margo Rom
Pacienti, kteří se objednali k tomuto specialistovi.
Schopný pan doktor a stejně tak sestřička. Oba dva byli moc příjemní a trpěliví. K zubaři se vždy bojím, ale zákrok byl bez bolesti a všechno co dělali mi vysvětlili, takže ke strachu vůbec nebyl důvod :-) . Pan doktor mi našel několik kazů, které moje předchozí paní zubařka vůbec nenašla. Mimo jiné je ordinace nově a moderně vybavená. Je vidět, že se pan doktor i sestřička vyznají v tom, co dělají a zubařinou žijí. Velmi doporučuji.
Gynekologie zdravotnická zařízení Praze
Dentální hygiena zdravotnická zařízení Praze