O nás
Specialisté
Galerie

Názory o lékařích (36)
V.P.
Je naprosto šikovný zubař . Všechny zákroky proběhly bez bolesti a v klidu
Jirovska K
Doporučuji pana doktora, který ochotně a empaticky pomáhá vrátit mému úsměvu šmrnc a opravuje vše co předchozí zubaři svými zastaralými metodami pokazili.
Max Rombakh
Pan doktor je velice vstřícný a milý. Všímá si případných dalších problémů a navrhne hned řešení a doporučení. První zubař, ke kterému nejdu se strachem, ale na jeho křesle člověk může relaxovat. Nikdy jsem si nemyslel, že něco takového bych kdy řekl o zubaři.
Margo Rom
Schopný pan doktor a stejně tak sestřička. Oba dva byli moc příjemní a trpěliví. K zubaři se vždy bojím, ale zákrok byl bez bolesti a všechno co dělali mi vysvětlili, takže ke strachu vůbec nebyl důvod :-) . Pan doktor mi našel několik kazů, které moje předchozí paní zubařka vůbec nenašla. Mimo jiné je ordinace nově a moderně vybavená. Je vidět, že se pan doktor i sestřička vyznají v tom, co dělají a zubařinou žijí. Velmi doporučuji.
Anastázie P.
Pan doktor je skutečný lékař, opravdu mu zaleží na pacientech. Má šetrný a pečlivý přistup. Mohu jen doporučit !
Šulc Vladimír
Profesionální přístup. Paní doktorka umí vše řádně vysvětlit.
V.D.
Nejdříve není lékař v ordinací tak vás přesune na jiný termín poté jpři Zapomenutí kartičky pojištěnce vás rovnou vyhodí
A.B.
chtěla bych vyjádřit vděčnost panu doktorovi za odbornost a lidskost. velmi empatický, pozorný, opatrný lékař. vždy vše vysvětlí, odpoví na otázky. mohu směle doporučit. po něm už nikdy nechci chodit k jinému zubaři.
M.M.
Byla jsem příjemně překvapená vstřícností a empatií paní doktorky.
První seznámení bylo dobře. Doufám dal bude ještě lepši.
Kontakt
Kontaktní údaje