Albrechtická 1075, Most 43401
Josef
Když se dostanete k paní doktorce tak je milá , napíše co si řeknete , ale nevysvětlí a neporadí . O urgentním vyšetření u specialisty se vám může jen zdát , jinde to jde u ní ne .Takže marodit můžete třeba půl roku . Protože každé objednání u specialisty je na měsíc .
Někdy si myslím že ordinuje sestra , která velmi arogantním způsobem jedná s lidmi . Ona v podstatě rozhoduje kdo půjde k lékařce. A zkuste jí oponovat . Budete pak čekat dvě hodiny než si vás všimne. Doporučuji sestru seřvat dřív než seřve ona vás.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Miloslav
Doktorka i sestra jsou výborné , a řekl bych ,sestra má znalosti jako doktor ..........
Je Nej nej nemuzu si stezovat
Koldová
Jsem zde maximálně spokojená.Příjemné jednání a ochota!
Jana J.
Velice příjemná a vysoce profesionální paní doktorka,není problém,když jde o odbornou radu.Sestřička je taktéž odborník na svém místě.Ačkoliv nesnáším odběry krve,u ní to ani nebolí.Vřele doporučuji a děkuji oběma.
Alena K.
S paní doktorkou i její zdravotní sestrou jsem víc než spokojená. Chodím k ní již přes 20 let a nyní mi přijala i mé již dospělé děti. Během všech let dokázala rozpoznat, kdy předepsat jaké léky, kdy jsou zbytečné a kdy odeslat k odbornému lékaři. Nehraje si na na vševědoucí, sestra zvládá to, co její práce jest. A že někdy nepřidají úsměv? Kdo z nás má celé dny v práci hubu od ucha k uchu, ať hodí kamenem.
T
Tereza
Dobrý den, k paní doktorce chodím již řadu let a jsem s ní velmi spokojená! Mohu jen doporučit. Vždy mi vyjde vstříc a se vším poradí, vyšetří... nemám absolutní problém. Je velmi milá, laskavá a pečlivá. Jsem ráda, že u ní mohu být. Děkuji paní doktorko!
pacient:)
Dobrá lékařka, která výjde vždy vstříc.
S.S.
Paní doktorka léčila mou matku s rakovinou,její přístup byl nadstardantní.Já jsem teké její klient a nemohu si stěžovat.Jestli jde někdo k praktickému lékaři a myslí si,že je onen vševědoucí,tak je blbec.
Lenka Zelenková
Jsem letitou klientkou paní doktorky a nemám s ní žádnou špatnou zkušenost.Vždy jsem se u ní setkala se slušností a ochotou.Na mé případné otázky se mi dostalo vstřícné odpovědi a odborné rady.Jsem s jejími službamy velmi spokojená.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Mostě
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Mostě
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Mostě